En misslyckad söndag blev det iaf.

Jag är inte speciellt glad. Igår var nog tamejfan den värsta dagen det här året, tack för den liksom. Jag trodde väl att det jag gjorde var något fint och bra, men jag fick en stor jävla skithög kastad i ansiktet istället. Så, tack för den också.

Jag är trött. Jag är trött på dig nu, trött på att du ljuger och trött på att du tror att jag inte ser igenom dig. Du är alltför genomskinlig för det här. Om du ska ljuga för mig kan du väl försöka göra det på ett vettigt sätt?

Det hjälper inte att fly från sina problem hela tiden, att ta tag i dom är ett stort steg på vägen.




Såhär bra blev Ticke i år!

Jag är sjukligt irriterad!

Jag är verkligen irriterad nu. Stå för vad du säger och gör istället för att ljuga mig rätt upp i ansiktet! Du förvärrar ju bara allting för dig själv, förstår du inte det?! Hitta inte på massa onödiga ursäkter hela tiden, ta konsekvenserna av ditt handlande som den vuxna människa du förväntas vara istället.

Om en stund ska jag möta upp pappa och Camilla vid Mc Donald's. Camilla ska vara barnvakt åt Ticke ett par timmar, och sen kommer min pappa hämta upp honom så får han sova där. Det var väldigt länge sen nu som Ticke sov hos sin morfar, och han brukar fråga efter både morfar och Camilla med jämna mellanrum.

Jag vet inte vad jag ska göra ikväll, skulle vilja leka lite med Nathalie. Men vi får väl se vad som händer, antagligen blir det väl bara att sitta hemma hos Dennis hela kvällen om inte Nathalie orkar leka med mig. Jaja, nu ska jag fila mina naglar istället för att bita på dom.

PUSS!

Tickes första kryssning..

Igår eftermiddag kom jag hem med Ticke efter att ha hämtat honom på dagis. Pratade med Sofie i telefon under tiden vi var på väg hem och hon sa att det var strömavbrott hos oss. Jaja, tänkte jag. Det lyser nog upp snart igen. Flera timmar senare hade det fortfarande inte blivit ljust, men på natten när jag och Dennis kom hem från PG var det iaf ljust. Och så vaknade jag i morse och tyckte att det skulle bli skitgott med lite kaffe tillsammans med min morgoncigarett. Tji fick jag! Strömavbrott igen, fuck it alltså. Nu har det blivit ljust igen, men man vet aldrig.. Strömmen kanske slås av snart igen?

Ticke har varit på kryssning med Sofie och Natalie och allting verkar ha gått jättebra. Han var helt lyrisk igår när jag berättade att han skulle få åka båt, han tyckte det skulle bli jätteroligt. Så jag hoppas att han har haft det bra det här dygnet som han har varit borta från mig.. Fast det tvivlar jag inte en sekund på.

PUSS!

Jag exploderar och kolliderar.

Jag blir fan tokig! Varför kan jag inte bara få ha en normal menstruation en enda gång?! Jag är bara inne på trettonde dagen med blödningar idag, men nu får det tamejfan vara nog. Blöder jag fortfarande på söndag - då går jag fan i taket och exploderar.

Jag ska ut och röka nu, sen måste jag faktiskt gå och lägga mig... Jag vill nämligen inte ha en sur Dennis i närheten av en riktigt sur Sandra. Det blir en liten kollision då, och sådana slutar alltid illa.



PUSS!

 


Mitt långa hår blev.. KORT!

Ni vet ju att jag kan få mina små ryck ibland vad gäller mitt hår.. Igår fick jag ett ryck. Nathalie plockade fram saxen och klippte av mig mitt hår. Framifrån ser det nästan ut som vanligt, fast lite annorlunda. Men bakifrån så är det... Kort? Vad hände med mitt hår? Jo, det låg i en hög på golvet efter en stund.. Nu kommer jag iaf kunna styla håret i olika frisyrer, till skillnad mot vad jag kunde göra förut.. Och så var det ju det här med ångesten över allt hår också...

Idag ska jag umgås lite med Nathalie, vi ska ner till centrum om en liten stund, jag ska kolla på en jacka som jag verkligenverkligeverkligen vill ha, men jag har nog inte riktigt råd. Den satt sjukt snyggt på mig, and I löööövd it. Vi får se vad pengarna räcker till helt enkelt.
Nu ska jag försöka få bort mina hungerskänslor, hörs sen.

PUSS!

Först kom flodvågen...

... sen blev det bara tyst. Nu har det slutat igen. Jag förstår verkligen inte vad felet med min kropp är. Jag ska cutta lite i magen på mig, så att jag typ blir av med mensen. Får väl operera bort livmodern eller något sånt, då blir det inga fler barn, men det skulle säkert vara värt det.

Idag har jag och Ticke varit i Jakan. Träffade Kate och lämnade tillbaka pengar som jag har lånat av henne, så nu är jag en skuld minus. Känns skön som fan! Nu har jag bara två skulder kvar att betala tillbaka, den ena till Mia, den andra till Helena. När jag är klar med dom skulderna ska jag verkligen stå på mig själv och inte låna mer onödiga pengar av folk.
Men som sagt; vi var i Jakan idag och träffade Kate. Åt lunch på Tasty's och sen gick vi omkring lite i centrum. Efter ett tag var Kate tvungen att sticka, så jag och Ticke gick till Riddarparken och lekte.

Imorgon blir det garanterat DAGIS för Ticke. Det är jättemysigt att ha honom hemma, men när han är på sitt absolut värsta trotshumör - då är det fan roligare att spy.


Mössan som ni ser på bilden köpte jag till Ticke idag för att han "råkade"
slänga sin andra mössa någonstans i Jakobsbergs centrum. Efter mycket
bråk om den nya mössan tog jag den och slängde den i en papperskorg
i Sundbyberg. Det gör inte mig någonting ändå. Jag tyckte inte om den och
det gjorde ju uppenbarligen inte Christopher heller...



PUSS!


Tsunami mellan mina ben..

Kul jul. Jag hämtade ut mina tabletter häromdagen, Primolut Nor heter dom. Jag ska ta dom så att jag slutar blöda, och blödningarna har ju minskat sen jag började med dom. Men idag, helt plötsligt bara sådär sa det PANG! och jag trodde att jag skulle dö. Igen. Jag tror att det var tsunamin från Thailand som var och härjade i mig, så mycket blödde jag. Jag undrar vad det är för jävla fel på min idiotmage. Jag ska ju fan inte ens blöda, och jag borde absolut inte börja blöda mitt under tabletternas verkan!? Blödningen ska komma 2-3 dagar EFTER AVSLUTAD KUR! Fuck it, jag ger snart upp. Jag cuttar snart hela skiten jag har därnere, inne i magen. Jag ska se till att jag blir av med min äckliga jävla mens, även omd et blir så att jag inte kan få fler barn.

Nu får det tamefan vara nog!


Dumsnälla Du.

Just nu sitter jag hemma hos Zacke och Nathalie. Vi ska dra till Pergola om ett tag, vet inte riktigt när bara.. Dennis-hjärtat kommer snart hit. Dumsnälla Dennis är hans namn!

Nu ska jag fixa kaffe, så vi hörs sen.

PUSS!

Jag är en bitch.

Finally går Dennis till affären. Han ska köpa chips, choklad och cola till mig, jag måste ha det ikväll igen. Ja, IGEN. Jag kommer bli en fet kossa i slutändan. Men skitsamma, jag förtjänar det.

Hämtade förresten ut mina piller idag, ska äta två om dagen i tio dagar. Me not lööööjk it.

Ibland tar det stopp.

Petra och Claudia åkte härifrån för ett tag sen, och nu verkar det mesta vara löst... Än så länge iaf. Just nu väntar jag bara på att klockan ska bli typ.. Fem? Dennis kommer hit med Ticke då, han ska hämta honom från dagis efter jobbcenter.

Jag vill egentligen skriva en specifik grej som har hänt nu, men jag klarar inte av det. Ibland tar det stopp bara...

PUSS!

Det var inget missfall iallafall :)

Jag var ju inne på gynakuten igår. Fick min lilla period i fredags och blödde gigantiskt mycket. I lördags började jag få kramper i magen och igår kände jag att jag ville åka in och kolla vad det var för säkerhets skull. Vi satt i väntrummet i knappt en timme innan en läkare kom och ropade upp mitt namn, så jag följde med henne in och hon började undersöka mig. Som vanligt hittade läkaren inte min vänstra äggstock, vi vet att den finns men det är ingen läkare som någonsin har sett den. Undersökningen gick bra, det ända felet är att jag inte ens borde blöda eftersom jag inte ens har något blod i min livmoder. Hon såg inte minsta lilla blod i livmodern, så att jag fortfarande blöder är ett mysterium.. Hon skickade iaf iväg en remiss till en gynmottagning i Järfälla, för nu vill vi veta vad det är för fel på mig! Och så skrev hon ut några tabletter som gör att jag kommer sluta blöda typ på en gång, men jag ska vänta tills på torsdag med att ta dom, bara för att se om blödningen tar slut. Så nej, det var inget missfall eller graviditet.

Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt, sen ska jag lägga mig i soffan/sängen med Dennis och försöka sova... Imorgon väntar en ny dag med nya bekymmer som ska tas om hand.

PUSS!

Barnvakt...

Nu får jag mer och mer minnen. Allting bara kommer tillbaka helt plötsligt, jag vill inte..

Vi ska snart gå och handla cigaretter, men någon måste vara barnvakt. Antingen går Sofie, jag och barnen eller så går Dennis, Sofie och barnen eller jag, Dennis och barnen. Vi får väl se var det landar i slutändan.

PUSS!

Här ska det ligga en bild på mig och
Sveriges snyggaste storasyster, men blogg.se vill inte.

Min mens har kommit!

Ja, så var jag hemma hos Sofie igen då. Vi ska äta hemlagade hamburgare med pommes idag. Smaskigt, eller hur?
Funderar på om jag eventuellt ska åka till Karolinska Sjukhuset lite senare, men vi får väl se hur det blir med den saken. Jag har ju iaf fått min söta period nu men den luktar... Efterbörd.. Och så får jag kramper i magen hela tiden, och det kommer vätska ur mina tuttar. Bajs på den liksom, jag vill bara kolla om det är ett missfall och se om det är något som behöver skrapas bort isåfall. Får väl se...

Nu ska jag gå på toaletten och sen ska jag röka!

PUSS!

Pyjamasparty hos Dennis ikväll!

Ikväll ska Sofie vara barnvakt åt Ticke, jag och Dennis ska hem till honom och sova där tills imorgon. Mys! Så imorgon förmiddag någon gång ska jag vara tillbaka i Sumpan, ska prata med Sofie om det lite senare.

Igår var jag barnvakt åt Jack-Dylan, det gick jättebra. Vid halv fyra kom Dennis hit, och kors i taket jag höll mig vaken, så jag kunde faktiskt gå ner och öppna dörren åt honom. Me lööööjk it!

Nu ska jag hoppa in i badet en snabbis, sen ska jag nog ta ut Ticke på en promenad, skulle vara skönt att komma ut en ltien stund. Hörs sen!

PUSS!

Vuxensällskap.

Nathalie är här och håller mig sällskap ett tag. Jag är barnvakt åt Jack-Dylan och ville ha någon vuxen att prata med, så hon följde med mig hit idag. Ticke har precis somnat, han fick vara uppe riktigt länge idag, så han kanske sover lite längre imorgon då? Hm, hoppas kan man ju iaf..



Vem kan låta bli att älska det här vackra barnet?


N
u ska jag titta klart på IDOL.

PUSS!

 


Graviditeter & tvättvikning.

Åh, idag var min samboMia på UL. Nu vet dom vad det blir för kön och jag är så glaaaad! GRATTIS, gumman!

På tal om bebisar, jag väntar fortfarande med spänning på min söta lilla period.. Den verkar inte vilja komma riktigt ännu, så jag kanske ska skrämma kroppen med ett graviditetstest? Det brukar funka, då sätter den alltid igång dagen efter. Så nu ska jag bara invänta pengar som kommer nästa vecka och så ska jag knata ner till Apoteket och fixa ett sådant. Vet dock inte vad jag vill att resultatet ska vara, men det är antagligen negativt :)

Nu ska jag vika massa tvätt, så min mor blir lycklig!


Världens vackraste Ticke <3

Vill bara lägga in en bild på världens vackraste Ticke.


Sertralin och röst.

Bajs på min röst säger jag. Igår när jag jobbade dog min vackra stämma helt plötsligt mitt i en accept. Skit. Så idag har jag varit hemma, dock beror det inte helt och hållet på rösten, Ticke har faktiskt en hel del inblandning i det hela. Det är nämligen så att han eventuellt hade fått i sig en Sertralin 100mg. igår kväll, så jag & Dennis åkte in till Astrid Lindgrens med honom på en gång. Han fick dricka aktivt kol och vi kom inte därifrån förrän halv ett, så jag tog ut en VAB-dag idag, kommer göra det imorgon också.

Nu ska jag ut och röka, sen ska vi käka ltie mat. Haha, efter maten ska vi åka hem till Petra och Antonio och lämna tillbaka nycklarna som jag råkade få med mig!

PUSS!

Back in buisness..

Jag och Ticke har bosatt oss hos sustäääär och mor ett tag. Vi har haft svininfluensan inneboende i våran lägenhet, stackars Oliv fick den. Men nu är vi vaccinerade och vi alla mår bra.

Trots allt...

RSS 2.0