Idag träffade jag Nathalie och Vincent ner...

img_9194 (MMS)

Idag träffade jag Nathalie och Vincent nere i centrum. Vi käkade lite lunch på kinarestaurangen och sen gick vi upp till PG och drack kaffe. Har haft en rätt trevlig dag :)


Mr. Nose

img_7316 (MMS)

Mr. Nose


Lite kärlek till denna kluns <3

img_1840 (MMS)

Lite kärlek till denna kluns <3


Var det inte vår nyss?

img_2653 (MMS)

Var det inte vår nyss?


Noll inspiration

Sitter på jobbet och har typ noll inspiration. För ja, även om man bara jobbar som säljare behövs faktiskt inspiration. Jag är typ sjukt trött och känner inte alls för att jobba, känner mer för att vara hemma och kurera mig eftersom jag är förkyld. Men duuuuktig som jag är så skiter jag i det och ser till att jobba på istället! Förhoppningsvis dyker Kalle Anka eller Bamse upp snart...

Weeeeey.

Yes, på väg till jobbet nu. Förra veckan blev det vab onsdag-fredag, ska faktiskt bli sköt att inte ha någon anledning att vara hemma från jobbet nu. Synd bara att Ticke-Tussen blev dunderförkyld! Men ja, vi överlevde iallafall. Igår blev det en tur och retur-resa till Göteborg, så nu är grabben hos sin pappa. Barnledig i två veckor och vad gör man då? Haha, jobbar arslet av sig.

Var har dom tagit vägen?

Det är rätt stor deppovarning här känner jag. Dom där vårkänslorna som folk pratar om, var finns dom någonstans? Går dom att köpa i butik? Känns väl relativt trist att fortfarande ha vinterdeppen kvar.. Men vi fixar det! Imorgon tänker jag åka iväg med Christopher till Jennies Lekland i Bålsta, Det blir säkert lika roligt som förra gången!

En gammal bild på Ticke <3

img_1485 (MMS)

En gammal bild på Ticke <3


SMS-inlägg

img_4752 (MMS)


En vanlig dag.

God morgon! Idag ska jag och Christopher stääääda. Det ser ut som ett helvete här just nu. Efter städningen åker vi eventuellt till Bro, får se var vinden för oss idag.. Christopher har inte kissat i sängen i natt, men så tog jag ju upp honom två gånger plus att Dennis tog upp honom när han kom hem.

Känslosvall.

Trampad på, överkörd, äckelsnällbarn.

Jag ställer upp för allt och alla helafuckingjävla tiden. Vad får jag tillbaka? Ett jävligt tyst tack. Eller ingenting överhuvudtaget. Eller en morsa som får bo i min lägenhet på två villkor. Ett: att hyran betalas till mig i tid. Två: att hon inte dricker alkohol. Nummer ett är väl relativt OK, förutom att jag var tvungen att hålla mig vaken till tolv nu i natt för att kunna föra över sista tusingen jag skulle ha. Och nej, det fanns inte ens 1000:- på kontot, bara niohundranågonting. Men äh, det är väl skitsamma? Nummer två har hon klarat av fram till i söndags. Hon drog. Jag vet inte hur jag ska göra nu, vet ju inte hur länge hon kommer vara borta, och det känns rätt meningslöst att ha en lägenhet som jag inte bor i...

Jag känner att det är dags att sätta hårt mot hårt. Någon jävla förändring måste det bli, och det är nu.

Kissiga nätter.

Jag skrev ju igår kväll att jag skulle ta upp Ticke för att han skulle få kissa. Fem minuter efter att jag postat inlägget gick jag in i hans rum. Jag lyfte upp honom och tryckte honom mot min kropp och skulle precis börja gå mot toaletten när jag kände hur jag blev fuktig på linnet. Och så kändes en unken lukt, så jag satte Ticke på sängkanten istället och märkte då att han redan hade kissat. Dock inte i toaletten, som ni säkert förstår. Han hade såklart kissat i sängen.. Det var bara att bädda omordning och fixa så att han kunde lägga sig där iallafall. På tal om min son, nu ska jag ta upp honom ur sängen och låta honom kissa i toaletten istället.

Är det verkligen så konstigt?

"Du pratar aldrig! När jag frågar vad det är säger du alltid 'ingenting'!". Konstigt, va? Nä, tänkte väl det. Det här är anledningen till att jag väljer att inte säga något. För vem vill, på riktigt, prata med någon som ändå inte har tid? Jag skriver hellre, för då får jag respons. Jag är hellre tyst, för då vet jag att jag ändå hörs. Det är svårt att försöka vara synlig i en värld där man ändå är osynlig. Lär bli en massa sura miner för det här inlägget, men who gives a fuck about that? Inte jag iallafall. Det är det här jag menar med att jag är van med att vissa saker inte görs. Jag är van vid att vissa saker inte ska sägas, för det finns ändå ingen som har tid. Så, med andra ord; Jag är van.

Ännu en dag har gått till spillo.

Jahaja.. Så var även den här dagen slut. Iallafall för lilla Ticke som ligger i säng för att sova. Vi har haft ett antal dispyter idag, men det blir ju alltid bra i slutändan, eller hur? Vi var nere i centrum förut och träffade Nathalie och Vincent, käkade lunch på PG, tog en fila på Skagen och så. Men ja, nu är vi hemma igen och det känns sköööönt! Dennis är iväg och köper mat åt oss två, blir ett Maxmål för mig, mums! Aah, förresten köpte jag en skitläcker plånbok på H&M idag, 29,50:- kostade den. Slänger upp en bild om ett tag.

Ticke kollar på Toy Story 1 med sin älskad...

img_0303 (MMS)

Ticke kollar på Toy Story 1 med sin älskade Buzz Lightyear.


Ticke är 101,5 cm lång. 1,5 cm har han väx...

img_1634 (MMS)

Ticke är 101,5 cm lång. 1,5 cm har han växt på lite mindre än ett år.


Humörsvängningar à la carte.

Det är den bästa beskrivningen på mitt liv nu. Ja, jag blir arg på allting. Ja, jag blir irriterad på precis allting. Alltalltallt! Jag vet inte vad det är och jag kan inte hjälpa det. Och sp har jag så jävla svårt att öppna käften och prata, jag är mest tyst. Det är så jag funkar, tystnaden lär väl säga allt iallafall?

Nu ligger Dennis i sängen och sover och Ticke ligger i sin säng. Ska ta upp honom om en stund så han får kissa en sista gång innan jag somnar, det behövs liksom. Av någon anledning har han börjat kissa i sängen, det kanske kommer i perioder? När vi slutade med blöjan på natten gick det hur bra som helst, men ja.. Det blir väl så ibland. Äh, ska väl gå och kissa av honom redan nu, känner att det börjar bli dags att sova..

Jag bara undrar.. Var är du nu?

Dennis sover redan, han somnade på soffan medans jag nattade Ticke. Förstår att han är trött, han kom hem runt halvsura i natt eftersom han skjutsade in sin mamma till KS.. Ticke har dock inte somnat ännu, han fick lägga sig i våran säng för han tycker det är så läskigt att somna i sitt rum.

Jag undrar var min mamma är förresten.. Hon stack iväg i söndags och stängde av sin telefon direkt, det gör hon aldrig annars.. Men ja.. Jag hade en känsla i hela kroppen dagarna innan hon drog, och den lilla känslan talade om för mig att hon skulle sticka. Undrar dock vad som blev fel den här gången? Ingenting tydde på att hon skulle dra, förutom dom där videosarna som hon la ut på Facebook någon dag innan, en till mig och en till Sofie. Tankeverksamheten är iallafall i full gång, känns inte helt okej. Har så mycket annat att tänka på samtidigt som det här, så det blir lätt lite kaotiskt.. Äh. Ska väcks Dennis och säga åt honom att lägga sig i sängen istället..

Wiiiiie!

Jag har varit ruskigt duktig nu! Det är nämligen så att jag har deklarerat och ja, det känns väl ganska underbart. Yupp. Dock är det en arbetsgivare som inte syns på deklarationen, vilket jag tycker är rätt konstigt, för det var precis samma sak förra året när jag skulle deklarera. Fast då kontaktade ju Skatteverket mig ich frågade om jag godkände det som arbetsgivaren hade uppgett och när jag frågade vad det skulle innebära för mig om jag godkände så sa dom "ja, då får du tillbaka ytterligare 1500:- på skatten". TJOHO, sa jag då och godkände.

Ticke ligger och sover och jag ska sätta mig i soffan NUNUNU för NUNUNU börjar Desperate Housewives!

Päron på tåget :)

img_3302 (MMS)

Päron på tåget :)


Det är slut.

Jag har precis lämnat Ticke på dagis och nu står jag och väntar på tåget som ska ta mig till jobbet. Det är så himla skönt att börja halvtio på morgonen och sluta halvfem, perfect! Jag älskar mina arbetstider.

Det borde väl bli bättre med tiden?

Grattis!

img_6143 (MMS)

Grattis!


Fäääärdig!

Nu är tårtan nästan klar, det enda som fattas är att det ska stå "TICKE 4 ÅR" på den. Köpte pyntgelé när vi var i affären, men såklart glömde jag kvar den! Lyckas alltid med det när jag har köpt just pyntgelé.. Menmen. Har fått några avkomlingar också, Dennis mamma och hans småsyskon kan inte komma för deras bil är typ trasig. Och Carro m. familj kan inte heller komma för det var något strul med deras bil också. Har väntat på svar från ytterligare en person hela veckan, men hon hör inte av dig alls så henne räknar jag inte med ändå. Tycker det är jävligt dåligt att människan inte ens hör av sig för att säga om dom kommer eller ej, men ja.. Vi vet ju hur hon är..

Om en halvtimme ungefär börjar väl någon droppa in, ska bli skönt med lite vuxet sällskap också :)

Grattis världens bästa Ticke-Litus på 4-år...

img_9620 (MMS)

Grattis världens bästa Ticke-Litus på 4-årsdagen! Mamma älskar dig, för alltid! <3


Ensam igen, i'm getting used to it.

Christopher ligger och sover sen ett par timmar tillbaka, Dennis är med hans vän på någon jävla lokalfest och spelar och jag ligger i soffan och glor. Det är väl kul att Dennis har någonting att göra när han inte jobbar, han hat ju både WoW och sin musik.. Jag har ingenting överhuvudtaget, inte ens träningen en gång i veckan i en timme har jag tid med. Det känns så jävla trist, för jag blir så illa tvungen att vara hemma hela tiden.. Ikväll skulle min storebror, mina småbröder och Sofie ha någon form av födelsedagsfirande för storebror som fyller 30 år imorgon, och jag hade gärna velat vara där, men jag kunde inte på grund av rådande omständigheter. Så nu ligger jag här och är skittrött men kan inte somna.. Har svinont i örat också.. Eller ja, utanpå kanske jag ska säga? Äh, fuck it.

Jag är van vid sånt här.. Eller rättare sagt; jag borde vara van vid sånt här. Annars är det väl bara att jag vänjer mig, för så länge jag och D är tillsammans så kommer jag få tillbringa sjukt många kvällar i ensamhet. Det värsta med att vara ensam är att alla jävla tankar som börjar snurra runt i huvudet. Det känns alltid som om någonting ska hända med D. Eller ja, mellan D och någon. Jag veeeet, jag är sjuk. Men som jag skrev i ett tidigare inlägg: Jag kanske behöver en spark i huvudet för att glömma allt? Eller en spark i arslet för att gå vidare i livet..

Men ja, vilket muntert inlägg!

Jag är typ tröttast i världen. På riktigt. Imorse väckte Christopher mig vid kvart i sex (05.43 var klockan, för att vara exakt). Nu är klockan halv sju, det är nästan 13 timmars vaken tid för mig.. Så, ja. Jag är sjuuuukligt jävla trött!

D
ennis ska åka iväg om ett tag och umgås med en av hans vänner. Fjärde kvällen i rad som jag blir ensam, tack för den liksom. Men det blir väl samma visa som dom andra kvällarna; jag lägger Ticke efter maten, sen går jag och lägger mig själv. Dennis lär väl ändå inte komma hem förrän vid tre eller något sånt, och ärligt talat så.. Det känns lite tråkigt, för det innebär ytterligare en kväll som jag får somna ensam. Men who gives a fuck about that? Inte Dennis iallafall.

Potatis, köttbullar och gräddsås står på menyn för oss, det är väl klart om 15-20 minuter skulle jag tro.



Dagen har för övrigt flytit på rätt bra, vi var på Jennies Lekland i Bålsta så att Ticke och Dennis lillasyster fick leka av sig. I 2½ timme var vi där tror jag. Det var inte så himla stort, men det var skitbra tänkt med alla grejer! En stoooooor, riktigt stor ställning som rymde två rutschkanor, ett bollhav, klättergrejer, studsmatta och en "skaka-rumpan"-kanan och lite mer. Det är ett grymt roligt ställe för barn! Dit kommer vi garanterat åka fler gånger.

Hur underbar är han inte?! :D

img_8290 (MMS)

Hur underbar är han inte?! :D


The love of my life <3

img_4744 (MMS)

The love of my life <3


Tjoho, och det var roligt.

Nu är jag på väg hemåt efter en dag på nya jobbet. Hittills känns det relativt bra, känner dock att jag behöver komma in mer i gruppen - och för mig är inte det alltid det lättaste. Men ja, jag överlevde ju dagen iallfall och det är ju lovande, eller hur? När jag kommer hem måste jag läsa igenom lite papper och sen måste jag bestämma mig ang. en liten donna. Vi får väl se hur allting artar sig med jobb och sådant bara. Inspirationen flödar, känner ni det? ;)

Tvillingmorot :)

img_9285 (MMS)

Tvillingmorot :)


Ticke hjälper till med disken medans jag f...

img_8704 (MMS)

Ticke hjälper till med disken medans jag fixar lite middag.


Lunchdags! Idag blev det korvsoppa, en fav...

img_6304 (MMS)

Lunchdags! Idag blev det korvsoppa, en favorit hos Ticke.


Kvalitetstid

Jag har jätteont i huvudet, det känns nästan som att det är migrän på G. Ticke är hemma från dagis idag, det kändes onödigt att han skulle dit idag idag fast jag skulle vara ledig.. Så det blir lite mys och underbar kvalitetstid med min grabb! Nu på morgonen har vi pratat mycket om hans födelsedag som är om några dagar. Han vill ha ett litet kalas, och det blir så också. Några av dom närmaste kommer, så det blir inte så stort. Jag tänkte faktiskt gå på IKEA och spendera lite pengar där till en present till prinselitus. Men, ja, vi får se helt enkelt. Nu ska jag sätta igång med undanplockning, dammsugning, torkning av golv, disken och ja.. You name it!

Snyggingar från i fredags!

img_7917 (MMS)

Snyggingar från i fredags!


Grabsen sover.

Jag och Ticke är hemma hos Dennis nu. Båda grabbarna ligger och sover, jag ska väl egentligen också sova.. Men jag kom aldrig till ro i sovrummet, så jag har lagt mig på soffan istället. Jag behöver nog rensa tankarna lite från allt skräp jag samlat på mig de senaste två veckorna (tre månaderna).

Imorgon ska jag ringa vårdcentralen och prata lite med dom om mitt huvud. Nu tror jag att det är dags att söka hjälp för den här jävla värken.

Ticke är ääääntligen hemma! It's lovely.
"När man är tjej, då har man kärlek
och när man är kille då har man killelek."

Inne i stan har dom sopat undan allt grus ...

img_7089 (MMS)

Inne i stan har dom sopat undan allt grus på trottoarerna, så nu slipper klackarna bli förstörda! Lycka.


Yeah!

img_9793 (MMS)

Yeah!


Thank you for understanding!

Jag frågade Dennis igår vad jag var bra för, och vet ni vad han svarade? Haha.. "Du lagar mat åt mig, du fixar åt mig, du ligger med mig.". Jaha? Det var det eller? "Jaa, och så är du ju min." Ja, men tack! Kom du på den själv, eller? Bara som en liten parentes, nu sitter han och säger "men du umgås med mig också" och det var tydligen något jag är bra på?

Min svartsjuka börjar inte ge med sig, det känns snarare som att den blir värre för varje dag. Är det såhär det kommer vara? Först var det bra mellan mig och D, sen hände ju allt det där.. Det är svårt, för det gör pretty ont inuti mig. Jag undrar varför? Men jag säger liksom ingenting, försöker väl mest få mitt pucko till pojkvän att fatta vad jag menar när jag pratar om vädret eller vad det nu kan vara. Det är väl fortfarande bra mellan oss, eller bättre kanske, men det känns som att någonting är på väg att hända. Eller som att någonting redan har hänt? Jag är sjukt paranoid. På riktigt, jag börjar fundera på om det kanske är jag som behöver hjälp? En spark i huvudet för att glömma allt som hänt, eller en spark i arslet för att gå vidare med livet typ..?

Så fort min gris till karl har gått hemifrån ska jag se till att börja städa..



Har du ont i dina fötter?

Allting känns så fruktansvärt meningslöst. Jag känner mig så jävla nere - som om ingenting någonsin kommer kunna hjälpa mig upp på fötter igen. Det är tisdag idag, onsdag imorgon och då har halva veckan gått. Helt värdelöst, ingenting har blivit uträttat. Inga räkningar är betalda, ingen mat är inhandlad, ingeting blir som det ska. Eller jo, en positiv grej är väl att jag ska på någon form av intervju på ett företag jag har sökt jobb på. Glömde bort att skicka med mitt CV, men han som ringde mig sa såhär: "Jag har kollat igenom ditt CV och det ser jättebra ut!". Haha, var då?

Jag är hemma hos Dennis igen, har faktiskt tillbringat dagen hemma i Bro, mest för att kolla om min utbetalningsavi från soc. skulle komma. Men ikke. Jag hade bestämt att jag skulle sova hemma, men jag har ju liksom inga kläder kvar där typ eftersom jag har varit hos Dennis konstant, så jag åkte hem till honom istället. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen.

Internationella kvinnodagen.

Jag känner inte alls för att vara vaken vid den här tiden på dygnet! Men eftersom smartskaftet Dennis valde att RUSA in i sovrummet och väcka mig imorse (det är bara 20 minuter sen) bara för att tala om att hans kollega som i vanliga fall sorterar paketen som ska köras ut, han är på sjuuuuukhus med sin fru för dom ska tydligen föda barn! Wow. Grattis. Åk till ditt jävla jobb och sortera dina jävla paket då! Jag ska iallafall fortsätta sova, tänkte jag och blundade i en halv sekund. Får jag en puss då, Sandra? Bara en? Jag måste sticka nu!! sa Dennis. Eller tjatade gjorde han faktiskt. MEN FÖR I HELVETE TA EN PUSS OCH STICK!

Och nu sitter jag här, klarvaken klockan kvart i nio på morgonen och väntar på att kaffet ska bli klart. Suveränt.

Jag kan förresten lova er att dom bloggar jag läser idag, i dom kommer det stå MINST någonting om den här jävla kvinnodagen. Grattis till er liksom.

Tre i rad!

img_5261 (MMS)

Tre i rad!


Zzz...

NU: SOVA!

7/3-2011, fyra år.

Idag är det den sjunde mars. Det betyder att för fyra år sen min son beräknad att födas. Jag var inställd på minst en veckas övertid (det blev 13 dagar, bra!). Om åtta dagar är det fyra år sen jag såg ut såhär:



Men idag är det fyra år sen mitt älskade barn var beräknat att födas. Tiden har gått så sjukt fort! Ja, jag vet. Alla småbarnsföräldrar säger så.. Men det har gått fort. Ibland iallafall. Äh, jag är inte särskilt bra på sånt här.

J
ag saknar Ticke så fruktansvärt mycket! Jag pratade med honom i telefon häromdagen och ungefär såhär löd konversationen oss emellan:
- Vad gör du, mamma?
- Jag lagar mat, korvsoppa.
- Jaha. Är du hemma på två och ett?
(Två och ett = 21 = numret på porten vi bor i)
- Nej, jag är hemma hos Dennis.
- Okej. När jag kommer till Stockholm igen, mamma, då ska vi vara hos Dennis och så ska du göra korvsoppa och när vi har ätit maten måste jag vila för då tar mitt tålamod slut!
- Hahahaha, varför tar ditt tålamod slut?
- För när jag bär en tung låda med leksaker tar mitt tålamod slut när jag har ätit maten. Och då blir du och Dennis arga och då går jag och vilar.

Jag skrattade en hel del under vårat samtal, älskade grabb alltså! Hans tålamod kommer ta slut när han har ätit mat, för jag och Dennis blir arga då. Vanligtvis blir vi faktiskt inte det, men vi säger alltid till honom när han har ätit färdigt att han måste gå och tvätta händerna och munnen. Ibland behöver vi säga till fler gånger, så jag antar att han tycker att vi kanske låter lite arga då?
Christopher verkar trivas bra nere i Göteborg.. Jag hoppas bara att han kommer hem till sin mamma på ett glatt humör och inte är negativ och så. Sist han kom tillbaka till Stockholm efter 2 veckors vistelse i GBG berättade han klart och tydligt för mig att han inte ville bo hemma hos mig, han ville faktiskt bo hemma hos sin pappa. Det gör ganska ont att få höra sånt av den jag älskar mest, den jag alltid vill ha hos mig.. Men han är bara 4 år snart och förstår väl inte riktigt att det sårar att säga sådant. Men ja, Ticke är förlåten :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta lite på TV. Somnade förut, men tror inte att jag sov särskilt länge, för när jag vaknade (?) satt jag på sängkanten och letade efter något. Antar att det var mitt linne, för jag tog iallafall på mig det och gick ut i vardagsrummet istället.

...

Jag vet inte vad som händer, eller vad som inte händer. Jag tror att jag kanske börjar få lite ångest över vissa saker igen. För allting känns lite som en lögn.. Jag får ont i magen, hjärtat slår hårt som fan, händerna börjar skaka.. Ångest är nog väldigt milt sagt egentligen.. Jag behöver verkligen få rätsida på vissa saker, men det är svårt. Svårt som in i helvete, för jag vet inte hur man gör, hur man börjar, hur man avslutar det här helvetet. Det är ett rent helvete. Jag försöker, försöker, försöker. Jag gör det, men det är så förbannat jävla svårt! Dags att ta tag i livet och gå vidare, kanske?

Älsklutten har nu soffa!

img_7192 (MMS)

Älsklutten har nu soffa!


Det har tydligen haglat lite grann ikväll.

img_4867 (MMS)

Det har tydligen haglat lite grann ikväll.


Min Pluttson var tydligen mycket tröttare ...

img_2030 (MMS)

Min Pluttson var tydligen mycket tröttare än mig..


En lätt match!

Jag somnade förut, sov nog i en timme tror jag. Det känns dumt nu, för jag är inte sömnig, bara trött i kroppen.. Fast det är ju mer av andra orsaker, t.ex att jag var på boxning för första gången igår. Vilken jävla träning, alltså! Springa, hoppa hopprep, springa i trappor, springa ännu mer, armhävningar och shit! Jag känner mig helt mörbultad! Men det var skönt, riktigt skönt! Det här är LÄTT något jag kommer fortsätta med.

En vanlig grej att säga.

Den vanligaste frasen ever:
"Men är du helt jävla dum i huvudet eller?!"
Svar: ja.

Me like!

img_8610 (MMS)

Me like!


En dos saltvatten på ingående.

Nu är jag hemma igen efter ett par timmar nere i centrum med Fisen och lille Vincent. Eller ja, hemma är jag väl inte, utan jag är hos Dennis. Håller på att fixa lite kaffe till mig och om en stund aka jag börja med maten. Dennis är tydligen jättegungrig och han är hemma om typ en timme(!!). Jippie! Ska pussa lite på honom när han kommer hem.

Det känns som att min dag är totalt förstörd. Innan jag gick hemifrån grät jag typ miljoner tårar. Och ja, det är bara för att mina pengar inte har kommit. Det känns så jävla genomruttrt, alltihop! Önskar att jag bara kunde bli miljonär för en dag åtminstone, för då skulle jag betala in många hyror i förskott (på riktigt, det är ingen lögn). Jävla äckelskitBLÄdag!

Men jaaaa, jag är lycklig.

Jag vaknade imorse och ringde till banken. "Saldo, minus åttiofem kronor" sa rösten. Ja, men TACK för att jag har fått mina pengar.. Inte. Jag ringde till min handläggare på soc och frågade var pengarna har tagit vägen. "Öhm, jag råkade visst skicka på utbetalningsavi.. Så tisdag eller onsdag nästa vecka kommer den hem till dig." Men VA?! Min hyra då? Mina räkningar? Äh, skitsamma. Fick verifikationsnumret och betalnumret på avin, så om ett tag ska jag ner till banken och säga "Heeeej! Kan ni sätta in pengarna från avin på mitt konto istället?" och så ska jag le och se jääääättesöt ut och blinka miljoner gånger med ögonen, så mina tindrande ögon får bankmannen att säga "Ja, men självklart, gullet!" Eller inte. Men jag ska iallafall fråga om dom kan göra så.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe medans jag tar en cigg. See you later!

Say hello to.... MR NOSE!

Jag tycker om att städa ibland och idag var en sådan dag. Observera att jag skrev var och inte är. Jag älskar att plocka bort mattorna från golven för att kunna dammsuga och torka, jag tycker om att plocka undan från bord och datorbord och diskbänk och sånt.. Jag tycker om känslan av att kunna på ett golv utan strumpor och inte få brödsmulor och dyl. under fötterna. Jag tycker helt enkelt om att städa. Ibland.. Jag har städat i köket iddag, hemma hos Dennis såklart, och nu orkar jag inte lägga tillbaka mattorna. Jag orkar inte fixa i ordning i köket helt enkelt.


Woho!

img_7934 (MMS)

Woho!


En dag att förglömma

Jag har precis kommit ur duschen och ska när som helst gå och lägga mig. Idag följde jag med Dennis på jobbet, inte det roligaste kanske, men man gör vad man kan för att få roligt. Blev jättetrött framåt 15-tiden, så jag slocknade och sov i ungefär 40 minuter. När vi hade varit på sista stället som ligger i Norsborg åkte vi tillbaka till Södertälje för att hjälpa en av hans kollegor med ett paket som skulle levereras till mitt-ute-i-skogen. Vi åkte ut dit och när vi kom fram var det världens brantaste backe som vi skulle åka uppför.. Uuh, sjukt läskigt! Men vi stannade efter halva backen och backade ner igen, hade nog inte kunnat ta oss upp där ändå.. Men ja, kärringen var inte hemma, utan hon befann sig mitt i Södertälje, så Dennis kollega får ta paketet nästa vecka istället.

Nu ska jag mysa ner mig under täcket bredvid Dennis. Det har inte uppstått några problem med sömnpratande igen, ingenting om några andra tjejer iallafall. Godnatt!

Idag har jag snott Dennis solglasögon, och...

img_2032 (MMS)

Idag har jag snott Dennis solglasögon, och jag ser riktigt bra i dom!


I love my baby, yeppyepp, I love my bitch!

img_7220 (MMS)

I love my baby, yeppyepp, I love my bitch!


Tidigareläggning av underhåll

Jag är hemma nu, sitter och väntar på att mamma ska komma från HVH.. Vi ska flytta möbler idag eftersom målarna kommer imorgon och fixar fint! Jag kan bara inte förstå varför vardagsrummet inte blev ogodkänt på besiktningen, tapeterna är äckliga och har värsta fettfläcken på ena väggen. Men det var inte så mycket att göra åt det, förutom att beställa tidigareläggning av underhåll hos hyresvärden. 2523:- går kalaset på. Dennis kommer och hämtar mig sen och då ska jag ta med kaffebryggaren och internetsladden.

Idag kommer jag vara ute osminkad för förs...

img_2944 (MMS)

Idag kommer jag vara ute osminkad för första gången på vääääldigt länge. Mitt smink ligger nämligen i Bro och jag befinner mig i Jakobsberg..


En onödighet

Det blir inte så mycket bloggande för mig nuförtiden.. Det är väl ingenting nytt som har hänt, Ticke är i Göteborg och jag är hemma hos Dennis. Känns lite halvjobbigt att jag har sovit hemma tre ggr. på en månad. Det känns så jävla onödigt att sitta och betala hyra när jag ändå inte är hemma, så det ska bli en liten förändring där, tycker jag!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, gå ut och röka och hoppas på att illamåendet och huvudvärken försvinner.

RSS 2.0