Ticke-Litus

Igår var jag och Dennis ute tillsammans med Nathalie och Zacke. Jag hade en jättebra kväll tillsammans med mina nära och kära! Igår invigde jag mina nya Italian Shoes and I lööööve them! Lite ont i fötterna idag dock, men det är ingenting som inte går över. Just nu sitter jag och väntar på aatt Ticke ska komma hem, vilket han gjorde nu i denna sekund. Nu ska jag pussa sönder honom <3

Utgång ikväll? Njae, verkar inte riktigt så..

Det här årets julafton var nog den bästa julafton jag någonsin haft, tror jag! Fick två par stövlar av Dennis och ett par Italian Shoes av min syster Petra, två presentkort på H&M på sammanlagt 500:- och så fick jag lite andra småsaker också. Christopher fick massa nya leksaker och lite nya kläder och ett par skitsnygga skor som Sofei köpte till honom! Han kommer vara schnygging numero uno i vår!
Ikväll skulle jag och Dennis egentligen gå ut med två till, men det blir ingenting. Så tråkigt att det blivit så nu, men det är väl inte mycket att göra åt... Jag ska väl hem till Dennis sen bara och sova. Typ?


Kärlek på rätt plats.

Jag har nog bara ångest, det har ju trots allt hänt väldigt mycket på sistone. Och nu när allting lugnar ner sig relativt bra så blir det ibland lite tokigt.
Igår var jag ett jävla nervvrak, sjukt nervös över allt som hände, orolig för vänner och bekanta, glad för andra människors skull.. Varför kan det inte bara vara ett par år framåt i tiden? Jag behöver släppa det här nu, men jag kan inte. Jag har inte fått någon förklaring till allt som hände, men jag hoppas att jag får det någon dag...

Om ett par dagar är det julafton och jag har fortfarande inte köpt alla julklappar, men på onsdag kommer jag förhoppningsvis ha fixat det. Jag och Petra ska nämligen ut och shoppa massor då och jag ska bl.a. köpa till Dennis, Ticke, Sofie och familjen Randolfi.



Jag vet att det här inte är en speciellt vacker bild på N&Z, men det
spelar ingen roll. I lööööve you!


Ankmatning och nervvrak.

Jag är sömnig, men inte trött. Jag kommer inte kunna somna på ett tag för jag har alldeles för mycket att göra egentligen. Jag måste städa lägenheten eftersom mormor kommer hit imorgon och det kommer vara fullt hus här! Petra, Antonio, Claudia, Stephanie, jag, Sofie och Natalie kommer vara här, så jag måste se till att det finns kaffemuggar och sånt till oss alla. Vid sådana här tillfällen är det skönt att ha diskmaskin! Antonio är snäll mot mig imorgon och skjutsar mig hela vägen till Södertälje så jag slipper strula med kommunaltrafiken och så nu när jag inte har någon barnvagn. Jag har lämnat hjulet till Zacke, och han har fixat till det nu, men han skulle förstärka det också så att det inte knäcks igen om någon kille på ~25 år får för sig att svimma och landa rätt över vagnen. Me like!

Jag kommer vara ett NERVVRAK.




Ticke-Litus matar dom hungriga ankorna vid dammen i Kallhäll.

Yeey!

Petra och hennes familj kommer hit om ett tag och fikar lite grann. Med sig tar dom mjölk, fikabröd och Bisolvon (till mig). ÄNTLIGEN kanske jag blir av med slemmet som inte vill släppa...


Avsvimmad & trasigt.

Jag har haft en riktigt bra dag idag, trots SL och barnvagnen. Barnbidraget sitter på kontot, Ticke ligger i sängen och Dennis ligger i soffan. SL förstörde en stor del av min dag, men jag är glad ändå. Det var stora förseningar i pendeltågstrafiken pga. all snö och is, men vi kom ju dit vi skulle iallafall. Barnvagnen är det ju lite värre med... När jag och Ticke var på väg hem från Jakobsberg, precis när tåget hade saktat in vid våran station, så var det en kille som svimmade. Bara sådär, PANG! Så låg han rakt över barnvagnen och sen gled han ner på golvet. Jag är inte den som är den och bara går därifrån när något sådant händer, så jag stannade kvar på tåget för att fråga hur han mådde och så. Nästa station: Karlberg. Vi klev av tåget och då kände jag att det var ganska svårt att köra barnvagnen. Jag är van vid det eftersom framhjulet låser sig med jämna mellanrum, men nu var det något annat. Jag slängde en blick ner mot höger hjul och såg att hjulet satt helt skevt! När killen föll ihop över barnvagnen vek sig alltså hjulet så en av ekrarna gick av. Tur att det gick bra för killen iallafall!


Ticke-Litus hemma hos Nathalie och Zacke.

Men det är ingen större förlust, jag ska ju ändå köpa en pulka imorgon till Ticke, så vi kan lika gärna ta den fram och tillbaka till dagis imorgon.. Sen kommer han vara ledig i tre veckor, den 11:e januari börjar han igen. Och den 7:e januari ska jag börja i skolan! Visserligen bara Svenska A och Samhällskunskap A, men det är en bra början.

Nu ska jag få liv i Dennis så vi kan sova i sängen istället.

PUSS!

Det blir inget telefonsamtal innan 12, va?

Imorgon och på fredag blir det dagis för Christopher. Sen kommer inte han vara på dagis förrän den 11:e januari igen, så det blir en lång julledighet för oss båda och det ska bli så skönt! Hemma i tre veckor, förutom några dagar kring nyår då han ska vara hos sin pappa.. Jag längtar! Imorgon måste jag även ta med mig papprena från Försäkringskassan till dagis, för i januari skulle jag nog behöva mina VAB-pengar.

Tobbe ska ringa mig innan klockan 12 idag kom vi överens om igår, fast det ser ganska mörkt ut på himlen. Vi skulle eventuellt ses idag, Christopher tjatar om sin pappa dagligen, men jag kan inte göra så mycket mer än det jag redan gör. Jaja, han har ju 20 minuter på sig att ringa, hör jag ingenting innan 12 så planerar jag in något annat istället..


Svikna förtroenden och svårare tider.

Jag hatar. HatarhatarHATAR. Det är så enkelt att försöka, men det finns uppenbarligen inte något intresse hos någon annan. Jag vet inte om jag orkar eller vill mer längre. Det har blivit så himla mycket svårare nu.

Och dig, som jag verkligen litade på. Hur fan kan du gå och berätta saker som jag har berättat i förtroende för dig? Det här är inte första gången det händer, snarare tredje eller fjärde, som jag vet om iaf. Dig går det verkligen inte lta på, hur ska dina barn någonsin kunna lära sig vad som är rätt och fel när du ljuger och sviker förtroenden? Jag hoppas verkligen att rätt person tar åt sig, du är inte värd något annat. Jag vet att du har berättat för andra persner, för det jag sa till dig var bara lögn rakt igenom, jag ville bara se hur långt jag kunde lita på dig och det var inte ens särskilt mycket.. Tack för den "vänskap" du har gett mig, tack för allt.


Lövers.

Kaotiska syskonträffar ^^

Jaha.. Självklart sköt jag upp städningen av resten av lägenhet ett tag, men snart är det klart. Bara hallen och duschrummet därnere kvar nu, men jag tror att jag tar det sistnämnda imorgon bitti istället. Vi får väl se var det landar. Imorgon ska jag lämna Ticke på dagis klockan nio och därefter ska jag bege mig till pappa och Camilla och kika på dagisfotona som äntligen har kommit hem! Jag och Christopher ska sova hemma hos P&C tills på fredag eftersom det är Lucia-dags på dagis då, redan klockan 7.30 börjar det! Ticke-Litus ska få vara en liten tomtenisse i år, förra året var han ju pepparkaka.. Synd bara att jag inte kunde ta några kort på honom då.

Jag har förresten ägnat den del av eftermiddagen/kvällen åt att beställa lite foton (alltså framkallning), så någon gång nästa vecka borde dom komma. Gosh, jag längtar verkligen! Har beställt två förstoringar också, men jag vet inte om jag valde rätt bilder.. Äh, det tåls att vänta på - dom kommer ju trots allt inom 7 dagar.

Hittade en rätt rolig bild från dopet.. Alla Korhola/Andersson-syskon var där och när alla vi är tillsammans så innebär det oftast KAOS. Ingen lyssnar på vad någon säger, det finns ingen struktur i det vi gör.. Ja, allt är kaotiskt. Här skulle vi ta en syskonbild:


Fr. platsen längst bak: Petra, Daniel, Jag, Robert, Sofie, Jonathan & Amanda.

We belong together

Numera kan ni kalla mig för galna Sandra, för det är jag verkligen. Jag slutade äta mina Primolut nor för TVÅ veckor sen och 2-3 dagar efteråt skulle jag få en blödning, alltså mens. På fredag har det gått 14 dagar och jag har fortfarande inte fått en endaste jävla liten blödning. Felet? Min kropp är i trotsåldern..


                                         When you left, I lost a part of me
                                              It's still so hard to believe..



                 

Dom ser alltid bättre ut vid stängningsdags..

Fick den här i ett mejl från Carro :)

När en kvinna står där i baren och softar med ett glas vin och det kommer fram
en sån där kladdig karljävel som inte vill ge sig. Hon bara ser karln i ögonen och säger:   
- Du, jag tycker du ska flytta till Gävle!   
- Varför det?, frågar han förvånat.
- För där behöver dom en bock som ingen tänder på!


Ticke är inte välkommen där!

Tjolahopp! Idag har det varit en rundtursdag. Först åkte jag och Ticke till Slussen och mötte upp Petra. Därifrån gick vi tre till ett café som ligger på Mariatorget. Ni andra som har barn vet ju hur barn kan vara.. Ibland lyssnar dom och ibland är det bara katastrof rakt igenom. Idag var det ett mellanting. Christopher ville sitta på en vanlig stol, alltså inte i vagnen, så han fick göra det. Efter en stund började han krångla fram och tillbaka så jag gav honom två alternativ; antingen sitter han stilla på stolen eller så sätter jag honom i vagnen. Han valde att inte sitta stilla, så det blev ju vagnen såklart. Då skrek han till (som bara han kan göra, världens illtjut!) och sen blev han tyst igen. Då var det en kvinna som satt vid ett annat bord som började prata med mig, först förstod jag inte ett ord av vad hon sa för hon bröt rätt kraftigt på sitt hemspråk (typ något latinospråk?), men så tyckte jag mig urskilja några ord här och var.. Hon verkade tycka att jag var knäpp (?) som inte lät Ticke få som han ville, för dom andra gästerna på cafét ska ju inte bli lidande för att mitt barn skriker. Hon blev jättegrinig för att Ticke hade skrikit till, men jag anser att eftersom jag, Petra och Ticke faktiskt var där inne först får hon ha lite överseende med att det är barn där, eller helt enkelt välja ett annat ställe att gå till. Kanske ett ställe där barn inte är välkomna?


Myspys.

I helgen har jag haft det lugnt och skönt. I fredags var jag barnvakt åt Jack-Dylan och det gick väl smärtfritt. I lördags var Ticke bjuden till Claudias kalas på leklandet Barnadiset. Barnen tyckte det var riktigt roligt, det tyckte vi vuxna också, speciellt när Ticke körde in med en bil i några skåp så dom gick sönder. Men stackars Antonio fick ena skåpsdörren rätt i huvudet när han skulle flytta bilen som hade fastnat under skåpet.. Vid 17-tiden kom Tobbe till Globen för att hämta Ticke och jag gick hem till Fia & Patrik och därifrån åkte vi hem till Nathalie och Zacke.

Finns väl inte så mycket mer att säga om helgen.. Jo, igår var jag och Sofie inne på akuten med Jack-Dylan pga. hans astma, men precis som vanligt blev hon hemskickad honom. "Om ni blir inskrivna kommer du inte få gå ut och röka och då vill du bara skriva ut dig imorgon igen, så det är ingen idé" sa läkaren Snorri Donaldsson till henne. Nej, nu ska jag försöka göra lite nytta i hemmet, har tvättid fram till klockan sex så idag kommer jag få allt färdigtvättat!

g


En kväll med CCC = ChipsColaChoklad

Barnen sover, jag sitter mest i soffan och tittar på Idol och äter chips, choklad och dricker Coca Cola. Mysfaktorn steg precis ett par nivåer! Jag hoppas på en relativt oavbruten sömn i natt eftersom jag ska upp tidigt med Ticke imorgon.. Äh, allt sånt där löser sig.

PUSS!

Ilska&besvikelse.

Jaha.. Jag vet inte varför jag loggade in på Blogg.se, jag har egentligen ingenting nytt att skriva.

Jag försöker tränga undan tankar på det, men det har blivit för mycket.

Imorgon är det kalas för Claudia, från 12-14 och efter det åker jag och lämnar Christopher hos Tobbe. Sen ska jag antagligen jobba, men vi får väl se hur det blir..

Jag är irriterad. Arg, besviken, irriterad, ledsen, förbannad.. Så ikväll ska jag bara sitta hemma, kolla på Idol med en skål chips och en stor Coca Cola vid min sida. Alldeles ensam! Det ska bli så jävla skönt att bara vara med mig själv och mitt barn. Nej, nu ska jag nog gå till affären.

PUSS!

Pissjävlaäckeldåligt.

Min dag har varit väldigt... Trött. Och nu mår jag pissjävlaäckeldåligt. Huvudxet håller på att sprängas sönder och min mage krampar med jämna mellanrum. Och så är jag irriterad på jävla Dennis som ligger i soffan och sover trots att jag har sagt till honom flera gånger att gå till sängen istället. Jävla dumdum, han lyssnar ju aldrig. Sista chansen för honom nu, jag väcker honom en gång till sen går jag och lägger mig.

Claudia fyllde 4 år igår, så vi var hemma hos Petra och co. och firade henne lite. Jag och Sofie köpte två fiskar till henne, en kamphane och en albino-någonting.
Nej, nu ska jag slå Dennis i huvudet med något hårt. Vad sägs om min hand mot hans panna?

PUSS!

Det är inte lång tid kvar.

Ja, så har det blivit december och första advent har redan varit. Tiden går fort nu, det är inte alls lång tid kvar.. Dennis ligger i soffan och sover, förstår inte varför han inte bara går in i sovrummet istället och lägger sig i sängen? Aja, någon gång ska jag strunta i att väcka honom på kvällen så får han sova på soffan istället. Fast det blir ju inte idag, vill ha värme och mys i natt.

                       Det är fem år sen idag. Fem jävla år sen & du är fortfarande här.

Snart är julafton här! Kan ni tänka er att jag har varit duktig och köpt några julklappar redan?! Pappa och Stephanie är klara, Daniel ska få en julklapp av Ticke. Supersöt! Och nu vet jag dessutom vad jag ska köpa till Dennis och till Robert. Yeah, they must like it!

Vi ska hem till Petra och Antonio m. familj idag, för Claudia fyller 4 år. Det blir väl lite tårta skulle jag tro och väldigt mycket prat på balkongen... Dom senaste besöken hos Petra har resulterat i mycket balkongsnackande, but me lööööjk it a lot.
Grattis till Zacke också som fyllde 27 år igår! Hurra!
N
u ska jag nog gå och lägga mig, ska bara säga till Dennis först att jag går in i rummet.

PUSS!


RSS 2.0