Fina fisken!

20100731125 (MMS)

Fina fisken!


Såhär går det när man har gamla däck..

20100731128 (MMS)

Såhär går det när man har gamla däck..


SMS-inlägg

foto0141 (MMS)


På bättre humör.

Okej, nu är jag på så himla mycket bättre humör! Jag har precis tagit ett varmt bad och dricker just nu mitt morgonkaffe. Nu är jag glad!



Gnäll på lite.

Bad morning.. Jag vaknade på rätt sida, men när Dennis visade att det inte fanns tillräckligt mjölk för att det skulle räcka till både honom och mig - då blev jag rosenrasande! Han delade visserligen upp mjölken så gott det gick till oss båda, men mitt kaffe smakade typ kaffebajs - och vem vill dricka bajs på morgonen?

Vi städar och har oss eftersom Dennis familj kommer hit idag. Känns skittråkigt att behöva göra det, för vi har ju som sagt alldeles för mycket saker för den här lägenheten. Tre köksbord, vafan liksom? Åtta köksstolar, inte okej. Nu måste jag fortsätta städa och sluta gnälla.



North Country

Jag antar att det är dags att säga godnatt om en liten, liten stund.. Imorgon har vi inte så värst mycket inplanerat förutom att Dennis mamma m. familj komer hit och hälsar på och sen framåt eftermiddagen ska jag åka in till stan eller Årstaberg och lämna Ticke till sin pappa. Men lugn nu, Sandra! Han kommer ju hem på söndag igen!

Har förresten sett en riktigt bra film ikväll!





Hejdå, Petra, Antonio, Stephanie och Claudia!

Jaha.. Det var det det. Imorgon åker Petra och hennes familj iväg. Fr.o.m. imorgon är dom inte längre nollåttor, dom kommer vara Motala-bor. Jag hoppas att ni kommer trivas i erat fina hus!

Jag tappade lusten..

.. att städa när elräkningen damp ner i brevlådan. Enligt EON har jag en elräkning som är obetald till dom (hur det nu kommer sig). 5/7 var fakturadagen, 20/7 var förfallodagen. OBS att jag flyttade in i lägenheten den 3/7 (två dagar innan fakturadatum). Så.. På två dagar har jag tydligen använt el för 1300 kronor? Nej, tänkte väl det. Nu ska jag stå i deras jävla kö i typ 20 minuter för att få ordning på detta. Blä!



Städtime, me no like.

Nu är det dags för mig att göra fint i lägenheten. Jag måste få upp saker på hyllorna i vardagsrummet, Tickes rum ska STÄDAS från golv till tak och sovrummet ska bli fint. Bänken i köket ska inte agera avlastningsbänk längre, det ska vara en arbetsyta. Papper som ligger och skräpar överallt ska sorteras in i pärmar och alla kläder ska vikas och läggas in i klädkammare/garderob. Nu är det dags att det sätts lite fart på det här!
Mitt älskade barn har varit kaos idag, btw. Helt sjukt, han har sprungit in och ut ur sitt rum och skrikit "MAMMA, DET ÄR MITT RUM OCH JAG HAR EN HEEEEMLIS DÄR!", och varje gång jag går in och kollar så sätter han sig på sängen och flinar åt mig. Jag undrar vad det kan vara för hemlighet han har?

Jag måste förresten sätta lite färg på väggarna här hemma. Tavlor ska upp så småningom och så vill jag ha en ny matta att lägga på golvet i vardagsrummet.. Åh, jag längtar efter pengar!




Ett litet paket.

Vi var och hämtade kläderna till Ticke som Sofie köpte häromdagen i Märsta. Det är dom kläderna ni ser på bilderna i inlägget under. Och alldeles nyss damp ett litet paket ner i brevlådan och det var den här fina T-shirten från Nova Star.

 

 


Nya kläder














"Stick och brinn!"

Jag är less. Eller ledsen. En person som betyder mycket för mig och Christopher sviker oss så jävla hårt. Ticke frågar efter dig, han saknar dig. Men som vanligt när det här händer så kommer det ta dig.. 3 månader innan du ringer upp/skickar sms. Och ja, det finns två eller tre personer som kommer ta åt sig av det här. I don't give a shit about it, är det såhär du vill ha det så varsågod. Jag bryr mig inte om du och Ticke har kontakt, bara jag slipper prata alltför mycket med dig. Du vet väl var vi bor?

Och så är jag arg. Eller riktigt jävla pissed off. Folk som hela tiden ber mig om saker. "Snälla, kan du göra det?" eller "Snälla, kan du göra si?". NEJ. Jag tänker inte lyfta ett finger för dig igen. Aldrig mer i hela mitt liv. Jo, för en grej tänker jag lyfta mina fingrar. Men sen får det fan vara nog. Jag är trött på dig och dina aggressionsutbrott du får på alla, för minsta lilla skitgrej. Två personer kommer ta åt sig av detta.

Och så är jag besviken. Som vanligt. Morsan är ute och super skallen av sig, utan att veta något om hennes barn eller sina syskon eller sin mamma eller barnbarn. Tänk om det har hänt något? Och till råga på allt är kärringen skyldig mig 2000:- för förrådet nu, men jag ska säga upp det i slutet på augusti. Var hennes saker tar vägen skiter jag i, pallar inte betala för henne. Och visst, 2000:- är inte så farligt mycket, men allvarligt? Hon är fan vuxen. Jag funderar på att leta upp henne runt den 19:e och be henne ta ut pengar till mig, då är det alltså 2500:- jag ska ha av henne. Inte illa, mamma. Men ja, trots alla jävla svek genom åren så kan jag tydligen inte låta bli att älska henne. Hon är ju trots allt den som bar mig i 9 månader, den som födde mig och den som.. Man aldrig var riktigt trygg hos.

Men jag är glad också. För vi har nämligen ett GameCube som står och väntar på mig i sovrummet. Dags att spela TV-spel!

See you later!




Tröttmössa #1

Min son är världens vackraste, mest underbara, snälla, rara, söta grabb som finns i hela vida världen!


Ja, han var så trött så han somnade på två köksstolar.. Sötnosen!




Hemlagade pannbiffar a'la Sandra

Hemlagade pannbiffar med stekt lök, kokt potatis och brunsås. Yummie! Jag tror att det här är andra gången som jag gjort pannbiffar i hela mitt liv, men det gav ju verkligen resultat! Skitgott, om ni frågar mig.

Yes, finally!

Jag har storslagna planer på G! Yesyes, just wait and see!


Ilska.

Jag undrar vilka människor som tycker jag har blivit självisk? Människor som är så fega att dom inte vågar stå för det, inte prata med mig om det. "Gamla Sandra" har aldrig funnits. Den Sandra som folk syftar på är inte riktiga Sandra, ni är så jävla blinda allihopa. Bara för att jag jämt och ständigt har ställt upp, brytt mig, frågat hur folk har mått, t.o.m. kommit och slängt äckliga jävla sopor åt folk för att dom inte kunnat.. Bara för det är inte det mitt riktiga jag. Och nu får jag skit för något som jag inte ens vet om det har hänt? Ärligt talat, jag skiter i vilket. Ni slipper mig, det finns andra människor som jag mår bra av att umgås med. Ni är inte mycket bättre själva, om ni trodde det?
Det värsta med det här, det är att jag blir så jävla arg. Jag blir arg på en människa som blir sur på mig hela jävla tiden (för småsaker, för att jag aldrig ställer upp, för att jag är så självisk). Om det med självisk menas att jag bryr mig om mig och min familj för tillfället, så okej.

Lite jävla galla måste väl jag också få spy någon gång?





Vill du ha ett köksbord?

Alltså, allvarligt.. Just nu, i denna sekund, har vi TRE jävla köksbord i lägenheten. Någon som känner sig manad att ta över ett av dom? Det är ett bord från IKEA med fyra tillhörande stolar. Ta dom när ni vill, bara jag blir av med skiten!
Jag har varit duktig (idag igen!). Jag har nämligen postat FEM paket idag. Shit, inte illa pinkat. Vet inte riktigt hur många fler jag har att posta kommande veckan, men det borde väl vara uppemot en.. Tio, kanske? Jo, tjena mittbena. Jag har inget liv, mitt sociala liv går ut på att umgås med Gnissel och Ticke, vilket visserligen är ganska givande och rofullt.

Det är dags för mig och Christopher att förbereda för middagen.




Klart!

Ommöbleringen av rummet är klart. Nu återstår att plocka undan alla smågrejer som ligger och dräller överallt, samt sparka på Dennis så att han kan gå ner i källaren med lite saker.




Ommöblering och kläder

Jag och Dennis ska möblera om i sovrummet snart. Vi ska ställa mitt sideboard längs väggen vid garderoberna, sängen mot väggen bredvid dörren och TV-bänken får stå kvar borta vid fönstret, framför elementet. Det kommer bli lite mer plats i rummet då. Dock vet jag inte riktigt var jag ska ställa Gnissels korg och bur.. Vi får väl se helt enkelt.
En sak till som jag måste göra idag är att gå iväg till centrum och skicka iväg några paket. Me no like, är hur trött som helst idag! Eller så kanske jag väntar tills imorgon när det är fler paket som ska postas?


En olycka händer..

.. så lätt.


Bamba-tävling!


Jag tävlar hos kidzmode om ett presentkort på 500kr att handla leksaker hos Bamba för.
Tävla HÄR du med.

Nu startar än nu härlig tävling i samarbete med Bamba.
Bamba levererar bara kvalitetsleksaker från de allra största varumärkena, helt enkelt de sakerna som du vill att ditt barn skall ha. Vi har kanske inte alltid allt men det bästa!
Det är lätt att vara med.


Jag är GALET trött.

Jag är GALET trött. Ticke ligger snart och sover tror jag. Skönt som fan, då ska jag lägga mig i sängen och typ.. somna på en gång. Vi har inte gjort mycket alls idag, vi har faktiskt varit inne hela dagen, med undantag för när Gnissel behövde få komma ut. Och så gick vi till centrum för att köpa grädde och yoghurt.

Godnatt, tror jag..




Nu har paketet anlänt!

Idag kom paketet med Christophers alla kläder! 21 "nya" plagg, helt fläckfria. Jag är jättenöjd med kläderna och kommer hålla koll i fortsättningen om den personen lägger ut fler auktioner på Tradera.com. Nu har jag ett regnställ att betala också, vet inte var Tickes andra har tagit vägen? Nåvl, han behöver i vilket fall som helst ett nytt. Och så borde två par byxor och två tröjor dimpa ner någon dag snart också.. Längtar!

Nu måste jag börja fixa middag till mig och grabben, annars svälter vi väl ihjäl snart. Pasta och köttfärssås blir det idag, Ticke fick bestämma. Han valde mellan hamburgare (som vi åt igår) och fiskpinnar (som vi åt till lunch idag). Eftersom jag inte vill äta samma mat två dagar i rad eller två gånger på en dag, så frågade jag om vi skulle äta pastagratäng istället. "Neej.. Hm.. JAG VET! Vi äter SÖTTFÄSSÅSEN och pasta istället." ropade han då.




Lägenheten är full.

Idag är det inte mycket alls som händer. Jag skulle egentligen åka iväg till Leklandet med Sofie och Dylan, men jag hittar ingenting att åka på.. Så vi blir nog hemma. Igår kom resten av våra möbler som vi ska ha här hemma. Tickes soffa, två bokhyllor, alla hans leksaker, tre bokhyllor/vitrinskåp till vardagsrummet, ett kösbord och fyra stolar.. En TV-bänk, en TV.. Jafan, nu har vi hela lägenheten fullt möblerad! Känns som en relativt bra idé att börja ställa upp saker i hyllorna nu, annars blir det kaos ikväll när jag känner att jag är för trött.



Och nu har allting anlänt!

Jag kan lova er att Ticke somnade gott ikväll! Efter att ha fått hem alla sina leksaker som varit hos hans pappa blev han plötsligt jättetrött och ville somna till en film. Och nu är jag så trött så att ögonen går i kors typ, men det störs jag väl inte av?

Godnatt.


Jag har nog en liten svanprins i min son <3




En liten promenad..


Hur gammal är du? :)

Hur gammal är du?

View Results
Create a Blog Poll


Carlsberg Pii iii tiii!

Jag och Ticke har spenderat en liten stund framför teven. När det blev reklam satt han tyst och lyssnade. Så utropar han glatt "Mamma, åh! Jag ÄLSKAR Carlsberg Pii iii tiii!". Jag blev snarare chockad än charmad, av alla jävla TV-reklamer som går - då måste han fastna för den! Antar att ni vet vilken jag menar? Carlsbergs Hof, PET, unbreakable.





Barnomsorg, nej tack.

Gosh, riktigt jobbigt var det att hämta Ticke från förskolan idag. Han går ju för tillfället inte på sin vanliga förskola, vilket suger bajspung typ. Lämnade honom imorse och hämtade honom vid halvtvå idag. När jag kom dit så hade han inte ätit någonting, han hade inte kissat en enda gång och han hade sovit! Han vägrade äta, för han "var inte hungrig". Han vägrade kissa, för han "var inte kissnödig". Så, jag ringde dit vid kvart över ett för att fråga hur det hade gått och så och tjejen jag pratade med var lite velig och tveksam. Skitjobbigt! Nu tror jag att jag ska hålla honom hemma från förskolan fram tills hans ordinarie öppnar igen.. Och så kommer jag nog säga upp barnomsorgsplatsen fr.o.m 1 september. Vi får se helt enkelt..

Nu ska jag fixa middagen.




Ticke mutar Gnissel.

Det går bättre och bättre med Gnissel och Ticke nu. Jag tror att det kan vara så att familjen som hade henne innan vi tog henne inte har "orkat" säga till henne när hon har morrat åt deras son. Visst, Gnissel morrar ibland. Men det är väldigt sällan nu om man jämför med vad den andra familjen berättade för oss.



Men ja, Ticke tycker om Gnissel. Och jag tycker om Gnissel. Och Gnissel tycker om oss, eller försöker lära sig tycka om oss. Nu ska jag ut.




Kaos

Jag blev trött. Telefonen ringde imorse, och jag hade ett raltivt långt samtal med en person. Och jag blev trött. Eller tröttare kanske jag ska säga? Jag känner mig lite som en urkramad disktrasa för tillfället. Totalt kaos.





Tillvaron

Det är konstigt hur hela ens tillvaro kan vändas upp och ner på bara två sekunder..





Gnissel

 

Jag tycker hon är gudomligt söt, men jag stör mig på att jag inte riktigt vet hur jag ska redigera hennes ögon i Photoshop? Amanda kanske vet? *hint*

 

 


Nu är hon hemma!

Vi har hämtat henne nu. Den lilla donnan Gnissel. Vi har henne på prov i högst en månad, går det bra mellan henne och Ticke så ska vi skriva över henne på mig. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra, Gnissel är inte så förtjust i barn, hon börjar gärna morra om det kommer en liten knodd för nära henne. Men nu på kvällskvisten har hon faktiskt varit riktigt duktig! Hon morrade inte åt Ticke en enda gång när han kom för nära, hon ställde sig bara och tittade på honom. Det där beteendet måste vi försöka få bort (morrningarna). Men ja, Gnissel är en fin tjej. En liten Jack Russell-tik på åtta år. Fin stamtavla, haft tre valpkullar, blivit utställd och så. Hon har dock inte så fina tänder, måste nog gå till tandläkaren med henne och ta bort lite tandsten, så jag måste kolla upp lite priser och så.

Nu ska jag slänga mig ner i soffan och gotta mig i choklad, ostbågar, chips och läsk. Fatta vad onyttig jag ska vara!




Snart bär det av..

Om en stund ska vi åka till ett ställe där vi ska titta på våran, förhoppnings, blivande lilla donna. Jag skulle vilja åka NU, men Dennis klev precis in i duschen. Jag och Ticke ska ta på oss kläder, jag ska sminka mig och Ticke ska gå och kissa innan vi åker.

Jag vet att jag tjatar, men jag vill åka nu!!




Oopsie..!






Jag får tårar i ögonen när jag ser honom!

Jag måste erkänna att jag känner mig lite fjantig som sitter och gråter i fotöljen när jag ser store, starke Arnold Schwarzenegger komma insläntrade i klassrummet igen efter att ha varit borta ett tag.. Ja, jag har precis sett klart på Dagissnuten. Den filmen är en av få filmer som kan få mig att börja böla av ingenting.

Just nu sitter jag och glor på Tradera, men det är väl dags att säga godnatt.. Imorgon åker vi och tittar på den lilla donnan som eventuellt kommer flytta hem till oss - redan imorgon isåfall.




basiil.se som gästbloggare hos skrutta.blogg.se

Sådär. Nu har jag gjort det jag skulle göra idag, nämligen gästbloggat. Min syster Petra frågade mig om jag ville göra det, och jag tackade ja. Visste dock inte riktigt vad jag skulle skriva.. Känns trist att bara skriva om Claudias sjukdom, men det blir väl lätt så. Hennes sjukdom märks ju inte, det är ju inte så att man ser på henne att hon är sjuk som man gör med andra människor som har andra sjukdomar (typ något handikapp eller liknande).

Nu ska jag försöka få Ticke att vilja bada, hörs sen!



Den här donnan kanske flyttar hem till oss...

20100723119 (MMS)

Den här donnan kanske flyttar hem till oss redan imorgon!


Vad blir det för mat? :D

foto0135 (MMS)

Vad blir det för mat? :D


Bajs vs. parfym

Det är inte så jävla lätt när man vaknar med humöret på het fel sida. Varje morgon den här veckan har jag gjort det nu. Dels för att Ticke kommer in och väcker mig genom att säga att han vill ta av sig blöjan (varför gör han inte det när Dennis går upp?) och dels för att säga att han vill ha frukost (varför ger inte Dennis honom frukost för?). Dom två sakerna blir jag sådär lagom irriterad på. Så, jag kliver upp. Och det blir då fan inte bättre av att jag kommer ut i köket och ser att diskhelvetet som blev kvar från igår, står kvar. Så jag stället mig och diskar. Fixar frukost till Ticke. Tar av honom blöjan. Sen är typ dagen förstörd. Inne på toaletten stinker det skit blandat med någon jävla parfym (vilken idiot kom på att spraya parfym på ett ställe där man har bajsat?).

Och nu blir jag ännu mer irriterad när jag hör att Ticke bankar med någonting i sitt rum för att han är arg, och det ligger damm i hörnen i lägenheten och ja.. Jag ska väl börja städa, igen. Det är det enda jag gör - förutom att blogga och slänga upp saker på Tradera. Jag ska fixa tvätten, torka golven, klä på Ticke, försöka gå ut i lekparken en stund med honom. Äta lite mellis, fixa lunch.. Och dessutom har jag en hel hög med räkningar att gå igenom också..


Så, hur har eran morgon varit?




En stund i köket med mamma









Äntligen en lugn stund..

.. Men vad SJUTTON är det här? Jag skulle plocka bort tvätten från fönsterbrädan i vardagsrummet och fick syn på denna som var på en tröja. Den är kanske 1 cm. lång, inte speciellt stor alltså. Någon som vet vad det är? Jag tycker det ser ut som en trollsländebebis.











Jag undrar..

.. vad det är som gör en blogg bra? Vad vill man läsa om egentligen? Jag läser alla möjliga bloggar, men det är faktiskt mest "föräldrabloggar". Lite tråkigt, men jag har inte hittat några andra som ag verkligen har fastnat för.

  1. Mia
    Skriver om sin familj, både tråkiag och roliga händelser. Har ett bra språk, ett bra ordförråd. Mia lägger upp bilder på sina barn ganska ofta.


  2. TuMadre
    Skriver också om sin familj. Hon är ensamstående 2-barnsmamma och hon klarar av vardagens alla måsten och borden galant! Lägger upp mycket bilder.

  3. Kissie
    Hennes blogg läser jag mest för att få någonting att skratta åt. Men, jag måste erkänna att jag tycker att hon skriver rätt bra ändå.

  4. Amanda
    Min yngsta lillasyster, älskar att läsa hennes blogg! Jag gillar henens språk hon använder i bloggen, och sättet hon skriver på. Och så tycker jag att det är roligt att hon lägger ut bilder på massa olika saker - inte bara egobilder.

  5. Petra
    Min äldsta syster skriver om livet med sin familj, framför allt livet med hennes CF-sjuka dotter Claudia. Hennes blogg är verkligen VÄRD att läsas!
Såklart finns det även en del andra bloggar jag följer, men det är dom här jag VILL läsa.


Sex laxar i en laxask..

God kväll! Petra och hennes familj har precis varit här och ätit middag. Till oss tjejer blev det lax, potatis och hollandaisesås, till grabbarna blev det pasta med baconröra. Laxen blev riktigt god! Jag är verkligen ett stort fan av lax i alla dess former.. Baconröran fick bra beröm av Antonio, kul jul!

Nu ska jag fixa disken och sen lägga Ticke i säng. Han är så himla duktig på kvällarna och stannar kvar i sängen tills han somnar. Ibland vill han dock att jag ska komma in och killa honom på ryggen, men det är ju bara mysigt.


Tagen idag när vi var i lekparken.

Förresten! Strax innan Petra och dom kom hit så ringde min mobiltelefon. Det var från Huddinge Sjukhus och nu är det bestämt! Jag ska vara med i studien om läkemedel för Parkinson. Det ska bli intressant! På tisdag ska jag dit på första läkarbesök, sen ska jag vara inlagd den 9/8 och 17/8. 8000:-! Men eftersom det är skattepliktiga pengar så dras ju skatt på det, så det blir väl runt 5000:- i slutändan. Men det är ju välbehövliga pengar nu när det är så dåliga tider.

Nu måste jag ta mig i kragen och röja upp efter middagen. Tack för besöket, Petra m. familj!


Christopher










SuperGratis.se

Jag försökte bli medlem på en sida häromdagen; SuperGratis.se, men av någon anledning blev ja aldrig registrerad då. Jag mejlade deras support och frågade vad feler var och svaret jag fick löd;

Tack Andreas, får jag väl säga då!

På SuperGratis.se samlar du poäng till en speciell produkt som du vill ha. Man väljer produkt när man registrerar sig, jag valde en I-Pod Touch.. Vad väljer du? Det står klart och tydligt på hemsidan om det är någonting som kostar eller om det verkligen ÄR gratis, skitbra! Det är lätt att samla på sig poäng också, finns flera olika sätt, dels genom att värva vänner och dels genom att kolla runt på SuperGratis.se och se vad man kan göra.


Idag är jag SUR.

God morgon eller något. Dennis trodde av någon märklig jävla anledning att jag skulle bli glad om han väckte mig precis när han skulle gå hemifrån. Jo, tjena. Här kliver man upp och inte ens får man en hejdå-puss. Up yours, eller något. Så, ja. Nu är jag ett grinmonster. Att han behöver åka till jobbet tre timmar tidigare stör mig inte, däremot störs jag av att han aldrig berättar något för mig. Som om jag är någon sorts tankeläsare. Men hörrö! DET ÄR JAG INTE. Så, nu är min dag lite förstörd. När kommer nästa nerslag?
Tack för den, Televerket.

Jag ska äta lite frukost snart. Idag tror jag att det får bli yoghurt och ett äpple, vi får se.


The Book Of Love

Jag tänkte bara slänga in ett inlägg och säga godnatt. Jag och Dennis har precis kollat klart på American Pie, The book of Love. Sjukt bra film, den är verkligen värd att se!


PUSS!

Design

Tjoho, jag har gjort en design till min syster! Inte så värst avancerad, men jag som inte är så duktig är skitnöjd! Haha.

Klicka här för att komma till hennes sida!

Det här gör mig lycklig!

 

Jag tycker det är så kul att se att Dennis och Christopher kommer så bra överens! Det gör mig riktigt lycklig. För, ja.. Vem kan inte göra en mamma lyckligare än hennes eget barn?


En kvinna kan få allt hon vill ha av den som älskar henne.

Jag och Ticke har varit på en mindre "utflykt" idag. Vi blev skjutsade till Kungsängen station av Dennis och där mötte vi upp Amanda. Vi träffades bara jättekort för hon och hennes kompisar skulle iväg och hitta på något. När jag och Ticke sen skulle ta tåget hem, så visade det sig att vi precis hade missat det. BAJS, sa jag för mig själv och försökte hitta på något att göra åt min hyperaktiva son. Vi gick till grisen. Och ja, jag vet. Att ha två likadana bilder två inlägg i rad, det är kin of lame. Men jag har ingen ork att springa upp och leta efter kameran nu och ta kort på Christopher. Han ligger ändå och sover, och skulle jag väcka honom nu skulle det spruta eld och lågor ur hans öron. Eller ögon. Välj själva.



Kvart i fyra gick bussen till Bro, så vi tog den. Tacka fan för SL vetja, bussen var i tid! Väl i Bro stötte jag på en kompis till min storebror. Vi stod och pratade en stund och han förklarade för mig att kvinnor vet hur man handskas med män. Han sa att en kvinna kan få precis allt hon vill ha av den hon är med, den som älskar henne. Det påminde mig om det turkgrekiska ordspråket som Dennis sa till mig i natt..

Nu ska jag fixa i ordning någon form av mat, tror att det blir nudlar idag. Baconröran tar vi imorgon istället..

PUSS


Ticke hittade en gris i Kungsängens centrum!

foto0134 (MMS)

Ticke hittade en gris i Kungsängens centrum!


Checklista


Det är mannen som är huvudet som styr i hu...

Det är mannen som är huvudet som styr i huset, men kvinnan är nacken och kan vrida huvudet var hon vill - Turkgrekiskt ordspråk


Äntligen!



K
laddkakan är klar, nu ska den provsmakas!



Pastagratäng

Ja, som ni förstår så blite det pastagratäng idag. Jag hade egentligen planerat att göra baconröra m. pasta, men Dennis påminde mig om att jag hade lovat Ticke spaghetti och köttfärssås. Maträtterna (gratängen och köttfärssåsen m. pasta) är precis samma sak, förutom att gratängen gratineras i ugn. Efter maten har jag lovat Ticke att vi ska baka. Han får välja; kladdkaka eller chokladbollar.

Christopher har fått dille på att tvätta munnen. Varje gång han har druckit vatten eller mjölk eller ätit lite mat så springer han in till badrummet och tvättar munnen. "Min mun är kladdig nu, mamma, så jag ska bara tvätta den så kommer jag strax" brukar han säga innan han går. Sötnosen min!

PUSS!

Jag behöver kläder!

Jag skulle verkligen behöva köpa lite nya kläder.. Min klädkammare är nästintill tom!


Det här är mina lång- och kortärmade tröjor och linnen.
Har fler linnen dock, men dom ligger i byrån..


Har ni något tips på en bra sida på internet där man kan nätshoppa lite?

PUSS!

Jag tittar Gud i rumpan!

Nu ska jag berätta för er vad jag har gjort hittills idag. Jag vaknade. Jag gick upp. Jag åt ingen frukost, för det har jag väldigt svårt för på morgonen. Sen har vi bara varit hemma, förutom en sväng vi tog till Willys för ett tag sen. På väg till affären blev Dennis lite sur, för min plånbok låg och ändrade sidospeglarna i bilen. "Men faan, den ena spegeln gör att jag ser rätt ner i marken  och den andra gör att jag tittar Gud i rumpan!". Okej, jag förstår honom. Jag har en tendens till att ändra dom där sidospeglarnas läge när jag åker bil med Dennis. Jag borde väl bättra mig..

PUSS!

Ny laptop!

Jag skulle för övrigt vilja ha en liten laptop, en behändig sådan som går att ta med sig precis överallt. Förslag på märke tages tacksamt emot!

PUSS!

Dagens läkarvård, vad är det för ploj?

God morgon! Christopher är hemma från dagis idag, kändes lika bra att han var det eftersom jag också kommer vara hemma. Jag ska nämligen till kära lilla doktorn idag, för nu har jag sådär ruskigt ont i magen som jag brukar få på somrarna (?). Skumt. Så jag ringde vårdcentralen imorse och bad om en tid. "Är det magproblem ska du ju söka akut.." sa den där sköterskan jag pratade med. "Men det är ju inte direkt akut. Jag vill bara ha någon hjälp, typ smärtstillande eller något." svarade jag henne. "Om det inte är akut kanske du inte behöver läkarvård?" Men shit, vad har hänt med dagens sköterskor och läkare?! "Jag vill bara ha en tid så att någon doktor kan få klämma på min mage och tala om för mig om det är svullet därinne eller inte." Ja, till slut fick jag tid. Eller till slut var det väl inte.. "Till slut" är ju efter jättejättemycket tjat och gnat och gnäll och så. Jag fick tid iallafall. Det känns bra att ha fått det, men faan alltså.. Nu går jag nästintill dubbelvikt här hemma i väntan på att komma till läkaren.

PUSS!

Varannan vecka.

Gah, jag har TVÅ tisdagar att se fram emot! Först och främst imorgon (eller idag, beror på hur man ser det). Idag ska nämligen jag och Christopher åka till Södertälje för att titta på en liten grabb på 4 år. Vi får se om vi klickar och så, gör vi det så tar jag honom! Och nästa tisdag (ja, om en vecka.. D'oh!) så kommer vi få hem lite nygamla möbler och leksaker. Det är saker som har stått hemma hos Christophers pappa i typ en evighet, men eftersom den människan flyttar till Göteborg i höst så ska jag få ta allt. Nästan i alla fall.. Mikron får jag inte ta ännu, den ska han ha tills han flyttar. Men alla Tickes leksaker som han har där ska vi ta hit iallafall. Det blir rätt billigt för mig, 500:- sammanlagt t&r. Nice, det är bra jobbat! Ska dock dra det på underhållet tre månader framöver ungefär.
Jag och Tickes pappa har för övrigt pratat lite om varannan-vecka-umgänge. Det skulle ju inte skada att prova och dessutom känns det som det enda vettiga alternativet. Ett annat alternativ var att Ticke skulle vara hos mig typ JÄMTJÄMTJÄMT och hos sin pappa på lov och så.. Men julen då? Nyår? Midsommarafton? Födelsedagar? Påsklov? Hur gör man med dom högtiderna isåfall? Jag vill ju ha Christopher på julafton och födelsedagen och midsommar.. Hans pappa är ju inte direkt ett big fan av julen anyway.. Jag vet ju hur Ticke funkar, han blir helt obstinat när han kommer hem från sin pappa efter att ha varit där en natt en gång i månaden.. Det är skitjobbigt, om jag ska ta det på ren svenska. Men ja.

Uppe på landet, midsommarafton. Christopher var inte glad för fem ruttna ören..


Nu blir det väldigt mycket snack om Ticke känner jag, men jag måste ju bara berätta lite snabbt att det gick hur bra som helst hos kontaktfamiljen i helgen! I lördags gick dom ner till Steningebadet och i söndags var dom och fiskade och när dom kom hem igen fick Ticke bestämma vad dom skulle äta till middag. Gissa vad han valde! PIZZA såklart. Jag är inte direkt förtjust i det, men en gång då och då dör man inte av.

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Har en lång dag framför mig imorgon..

PUSS!

21 nya plagg!

Tänkte bara slänga in ett inlägg innan det är dags för sängen. Visst blev min blogg fräsch? Jag gillar den i alla fall riktigt mycket. Tack Amanda för hjälpen!
Jag vann förresten en auktion på Tradera idag, sjukt glad är jag nu! 21 nya plagg kommer hem till Christopher inom ett par dagar hoppas jag. Längtar verkligen efter att få se alla kläder in real life.

Nu ska jag fixa lite med kodmallarna här, hörs imorgon!

PUSS!

Hjälp mig välja!

Okej.. Jag ska vara ärlig mot er. Vi har gardiner i lägenhetens alla rum - utom Tickes! Jag börjar känna av en viss nakenhet därinne som gör att jag inte vill vistas i det rummet. Vad ska jag ha för gardiner? Barngardiner i all ära, men det finns fan miljontals ute på marknaden nu! Möblerna i hans rum är vita, enbart vita.. Förutom TV-bänken, den är svart och liten, så man märker den knappt.





PUSS!

Go, Gadget, GO!

Nu börjar det bli dags att fixa middagen. Det blir kyckling och ris med någon sås, antagligen egengjord currysås eller påsbearnaisésås. Sicken tur att jag har en son som äter det mesta och som dessutom har börjat äta relativt bra!
Ticke sitter och tittar på Inspector Gadget och jag tror nästan att det är den mest värdelösa film som någonsin har gjorts för barn.

PUSS!

Jaja, men om det var Dennis så gör det ingenting.

Nu har Christopher kommit hem igen. Han var lite sur och grinig när han kom in i sitt rum. "Mamma, vem har gjort såhär i mitt rum?!" fräste han åt mig. Jag svarade att det var Dennis som hade gjort det så att han skulle kunna torka golvet därinne. "Jaha.. Var det Dennis? Det gör inget, mamma.". Jag har en liten känsla av att Ticke tycker om Dennis väldigt mycket. Hade jag sagt att det var jag (vilket hade gjort att jag isåfall ljugit), så hade det blivit världens liv - det lovar jag!

PUSS!

Potentiella Amanda!

Min yngsta lillasyster Amanda ska vara snäll och fixa min design på bloggen. Det är schysst, jag är inte så himla duktig och hon har ändå potential till att göra något bra av det som är fult. TACK, Amanda!

Nu börjar min mage skrika efter mat, så jag ska värma på lite brocolligratäng till mig och så ska jag ta fram någonting ur frysen som vi ska äta till middag ikväll.. Men vad? Kyckling? Bacon? Fläskkotletter? Köttgryta? Fast, om jag gör det sistnämnda måste jag gå och köpa lagerblad och eftersom mina pengar är slut skulle jag behöva snatta isåfall, och det vågar jag inte! Haha.

PUSS!

Effektivitetens dag.

Shit, det tar verkligen på krafterna att plocka, packa upp kartonger, packa ner saker i kartonger, skura golv, damma hyllor och fönsterbrädor.. Nu är jag trött och känner att jag förtjänar att ta en cigg på balkongen. Sen är det bara dags att fortsätta igen, köket är viktigast att det blir klart först. Yeah, jag känner mig riktigt effektiv!

PUSS!

Södertälje t&r.

På tisdag sticker jag till Södertälje, bara så folk vet. Dels för att träffa folk och dels för att titta på en liten hund, en pojke som är 4 år. Så, nu vet ni.

Godnatt.

Nu vet jag..

Nu känner jag att det är dags att börja med middagen, min mage börjar viska att den är hungrig. Fast, å andra sidan, så väntar jag nog tills Dennis kommer hit. Han ska få bära ner kartonger i källaren åt mig. Visst är jag en snäll flickvän ibland? Ikväll ska jag lägga upp auktioner på Tradera, hoppas att någonting blir sålt. Haha, sålde faktiskt ett lite mindre klädpaket för ynka en krona! Skrattretande, eller hur?


Imorgon kommer min grabb hem igen!

Nej, om jag ska ta tag i livet och röja undan kartongerna som står huller om buller.. Men det är ganska mysigt ändå, för nu vet jag att jag har flyttat. På riktigt. Och jag älskar't!

Träning idag!

Jag har jätteont i huvudet idag, det känns som skallen ska sprängas! Men det hindrade inte mig från att sticka till Jakan idag och gymma. Jag var så illa tvungen att göra det, mitt samvete klarade inte av att jag inte hade tränat någonting på hela veckan.. Ska dock ut en sväng ikväll igen, fast i Bro någonstans - om inte mitt huvud gått sönder tills dess.
Nu ska jag ut och röka och slå en pling till min syster Petra!

PUSS!

Framfart i lägenhet

Efter min framfart i lägenheten igår så ser det förjävligt ut. Jag gick igenom tre kartonger, nu ligger allt hullerombuller och jag hatar det! Men ja, det är väl bara ta sig i kragen och plocka undan..

En liten uppdatering i det blå.

Ja, jag vet att det blir dött på bloggfronten hos mig ibland. Vissa dagar har jag massor att berätta och vissa dagar har jag nästan ingenting nytt att tillföra bloggvärlden. Så kan det gå ibland. För tillfället försöker jag fixa i ordning min design på bloggen, blev så trött på den svart/rosa, så nu är den vit. Den är inte klar än på långa vägar, jag vet vilka färger jag vill ha men jag vet inte var och hur. Äh..

I
går kom - kors i taket - programkortet till våran digitalbox! Vi har väntat i tre veckor nästan, så jag ringde till Bredbandsbolaget förra veckan och gnällde lite, så ringde jag häromdagen och gnällde lite till. Nu har vi äntligen kanaler att titta på! Det som är trist med det här med teven är att vi faktiskt har en digitalbox som tillhör lägenheten och den funkar.. Så ja, vi hade inte behövt beställa digital-TV. Men gjort är gjort, nu är det bara 12 månaders bindningstid kvar på skiten!

C
hristopher har åkt iväg till sin kontaktfamilj, han åkte vid halvtio. Det gick jättebra att säga hejdå, han var glad att få åka bil med lilla bebisen (1 månad) och största tjejen (4 år) och mamman i den familjen.

O
ch nu undrar jag var jag har lagt min telefon den här gången.. Jag har ringt den från hemtelefonen, men den är antagligen på ljudlös, för jag hör den inte.


Klicka på bilden för att kolla till sidan där jag gjorde den.

Vad händer i helgen förresten? Jag ska enbart vara hemma och ta det lugnt, försöka vila upp mig lite inför Tickes hemkomst på måndag.

PUSS!

Mot stranden!

Nu drar vi iväg och badar. Återkommer senare.. Mycket senare!

En liten olycka, några droppar

Jag tänkte från början skriva ett argt inlägg om min morgontrötthet, men - kors i taket - jag känner mig relativt glad! Jag har varit upp en timme, inte gjort något vettigt alls typ. Jo, druckit en kopp kaffe. Ticke kollar på Mamma Mu. Igår var han på dagis och personalen hade sagt att han var så duktig så. Han går ju på toaletten helt själv nu, ibland behöver han hjälp med att få av sig byxorna eller shortsen. Den enda "olyckan" som hände igår var att det kom några droppar kiss i kalsongerna när han satte sig på toaletten. Men, ingen större fara skedd.
Nu ska jag fixa en smörgås till min grabb.

PUSS!

Pass it forward.

Shit.. För tolv timmar sen trodde jag inte att den här dagen skulle ta slut, men se! Den är det nästan och jag har fortfarande inte ätit. Dennis skjutsade mig till jobbet idag, annars hade jag blivit sen. På väg dit stannade vi på McDonald's och köpte två cheeseburgare var och en dricka för sista rikskupongerna han fick av sin mormor för ett tag sen. Jag åt en och en tredjedel av mina två, orkade verkligen inte mer. Jag ska fixa något att äta nu, tror att jag ska steka på fläskkotletterna och koka ris.
Och ni alla som skickat sms till mig idag, ni får gärna skicka om. Jag råkade nämligen radera alla när jag skulle ta bort en leveransrapport. Klantigt, jag vet!

Kaffe är alltid bäst på morgonen!

foto0133 (MMS)

Kaffe är alltid bäst på morgonen!


Grattis Melissa, 4 år!

Ja, tjenixen igen då. Igår fyllde Melissa 4 år, GRATTIS till dig! Jag glömde inte bort henne, däremot var det så himla mycket som hände igår så när jag väl skulle ta mig tid att slänga iväg ett sms till hennes mamma - ja, då var klockan redan halv tolv! Så kan det gå.
Jag sitter och väntar på att Ticke ska äta klart sin frukost så vi kan göra något kreativt av den här dagen också. Ska leta fram hans skor nu, sen ska vi ut.

PUSS!

Ticke är glad, bild

Ja, Christopher har haft en bra dag. Nu ligger han och sover och jag sitter och inväntar Dennis. Vardagsmys med Ticke först och sen kvällsmys med Dennis.. Kan det bli bättre än så?

PUSS!


Hos kontaktfamiljen, bilder



Batteriet till kameran är fulladdat, mobil...

Batteriet till kameran är fulladdat, mobilen är laddad och jag och Ticke inväntar skjutsen. Senare idag ska ni få läsa och titta på bilder från våran dag.


Godnatt!


Christopher, mitt hjärta. Vad skulle jag göra utan dig?

Nu ska jag säga godnatt, för jag behöver verkligen sova några timmar om jag ska orka med morgondagen!

PUSS!

Nalle Puh håller kalas

Ticke sover.. Dennis sover.. Det är lugnt och skönt. Bara tystnaden, jag och datorn (som visserligen låter rätt mycket, men whatcha gonna do?). Ticke kom som sagt hem idag, och han var jätteglad över sitt nya rum! I hans rum finns det ett litet bord med två tillhörande stolar och på bordet låg det en målarbok och ett paket färgpennor. "Mamma, jag vill rita" sa Ticke och var på väg att sätta sig på golvet. "Men Ticke, då får du faktiskt sitta på stolen vid bordet istället" svarade jag honom. "WOW! Mamma, jag har ett bord och TVÅ stolar!" utropade han entusiastiskt.


Nu är allt i sin ordning igen. Ticke är hemma! Här dricker han "kaffe".

P
å kvällen, ganska sent, när jag hade läst två böcker för honom och tog upp den tredje och sista, så frågade han vad det var för bok. "Nalle Puh håller kalas" svarade jag. "Men mamma! Nalle Puh har inga händer ju!" förklarade Ticke. "Han kan inte hålla ett kalas!" Ja, vad säger man?

Jag skrämmer er

God morgon! Jag försöker sminka mig så att jag kan gå ut och gå idag utan att skrämma livet ur alla stackars människor som jag kommer passera. Det blir ingen direkt skillnad, förutom att mina ögonbryn syns och att fransarna blir svarta. Men ja, så naturligt som möjligt var det, va?
Jag ska dricka upp mitt kaffe och gå ut på balkongen och sätta mig där en stund nu, tror jag.

PUSS!

"Jag vill komma hem NU!"

Robert är sen som vanligt, så vi har inte ätit middag än. Laxen är snart klar och potatisen har ungefär 7 minuter kvar att koka, sen är dags att duka upp och äta oss mätta. Jag längtar efter att få äta salladen, det är den jag ser fram emot mest.. Avocado är min nya grej, I loooove it!

Jag pratade med Christopher i telefon idag. Vi pratade lite om hans nya rum. Jag berättade att han har leksaker, en stoooor säng, ett bord och två stolar och lite mer saker. "Jag vill åka hem till min mamma NU!" grät han. "Jag vill vara med min mamma!" Sen hörde jag bara massa gråt innan hans pappa tog över luren igen. Jag är glad att Christopher ser fram emot att få komma hem till mig igen, att få se sitt nya rum och alla leksaker han har. Tickes pappa ska ta med lite leksaker hemifrån honom också, för då har han lagom att leka med. Tänkte slänga ut en bild på bloggen imorgon så ni får se hur hans rum ser ut. Det är mysigt där inne, det enda som fattas nu är en stor matta (bilmatta) och glödlampor till taklampan och vägglamporna. Sen är rummet i princip klart.

Bild på sandlådan som finns på landet.

Nu ska jag kolla hur potatisen mår och se efter om laxen behöver vändas igen.. Och som vanligt när jag lagar mat funderar jag på vad det blir för middag imorgon. Hm, kanske enchiladas? Det åt vi visserligen igår, men det var en njutning för smaklökarna!

Snart mat.

Jag har precis gjort klart salladen som vi ska ha till maten. Dennis ska äta nu, för han är svinhungrig tydligen.. Jag inväntar Robert innan jag börjar steka laxen. Salladen blev för övrigt skitgod! Isbergssallad, körsbärstomater, gurka, avocado och vinegrett. Mums!

Idag var det min tur..

.. att försöka klura ut svaret på glasspinnen!







Rätt klurigt, eller hur?

Värmeslag

Det är egentligen alldeles för varmt för att göra någonting vettigt alls. Ändå trotsar jag den här äckliga värmen och tvättar, städar, plockar, fixar i ordning i Tickes rum och.. Typ dör av värmeslag! Dennis står för tillfället och diskar, skönt att vi båda två kan hjälpas åt i hemmet. Jag ska, om en liten stund, hänga tvätten som blev klar för några minuter sen.
Äh, dags att avrunda nu, va? Fingrarna klibbar ihop pga. värmen och då är det ganska svårt att skriva.

Enchiladas

Tjenixen! Robert är här och håller mig sällskap tills Dennis och resten av gänget kommer. Vi ska göra enchiladas, kommer säkert bli supergott!
Nu ska jag och Robert gå ut på balkongen och röka, sen ska vi göra våra plikter i köket.

PUSS!

Igår var Ticke på Liseberg med sin pappa. ...

img_0015 (MMS)

Igår var Ticke på Liseberg med sin pappa. Han hade jätteroligt!


Och berget krympte och krympte och.. VÄXTE?!

Morsning korsning! Det känns inte som att jag gör annat än att tvätta, tvätta och tvätta. Tvättberget krympte lite grann när jag hade tvättat typ HUNDRA (fyra/fem) maskiner igår. Och så tänkte jag "nu ska jag vara duktig och gå igenom åtminstone EN kartong!". Så, jag gick in i klädkammaren, öppnade en kartong och såg... ÄNNU MERA TVÄTT! Hur är detta möjligt?! Tur att det är lite av Tickes gamla kläder och så, kan man försöka sälja och funkar inte det så får jag väl GE bort kläderna till slut. Me no like.
Nu måste jag se till att få i mig lite kaffe, har ju faktiskt två maskiner tvätt till att hänga.. Minst.

PUSS!

Utlovad bild

Det var väldigt länge sen jag och Petra gjorde detta pepparkakshus. Inte världens vackraste, men roligt hade vi!


En liten biltripp, måntro?

Morsning korsning! Jag är uppe på fötterna, men ringde dock till min intervjuare idag och bad om en ny tid. Jag var verkligen helt slut i huvudet igår kväll! När jag kom hem efter att ha varit på två intervjuer, la jag mig i sängen och TOTAL-däckade. Vaknade vid åtta-nio någon gång av att en ärthjärna ringde och störde flera gånger. Men äh, jag gick upp och kollade på Family Guy. Gick och la mig igen runt ett-tiden, somnade som en stock.
Idag vet jag inte vad som händer riktigt, vi ska nog bara vara hemma.. Eller så flirtar jag med Dennis så vi kan åka härifrån till någon annan stans. Det skulle jag gilla!


PUSS!

Två arbetsintervjuer inom loppet av tre timmar..

.. det är fan inte illa pinkat!  Jag vet att jag får det första jobbet, men det andra lät mer.. Jag. Det andra företaget kommer ringa innan 19.00 imorgon om dom är intresserade, annars blir det inget där. Imorgon har jag en arbetsintervju till, ska vara där vid två. Trevligt, trevligt! Jag hoppas nog allra mest på det jobbet, för det är ändå ett erkänt företag, folk vet vad det är man säljer och vad det finns för erbjudanden. Håll tummarna för mig!

N
u ska jag kolla på Family Guy med älsklingshjärtat!

PUSS!

JA! Jag är vaken.. *mutter*

Godmorgon! Om tjugo minuter ska jag pallra mig iväg till tåget. Morgonkaffet är precis uppdrucket, så nu ska jag sminka mig i väntan på att  första toalettbesöket ska bli aktuellt.

PUSS!

Sen middag och pepparkakshus

Nu har vi hämtat alla saker från Sofie också, det är bra jobbat! Glömde dock bort, någonstans på vägen, att jag skulle ringa Mia så att vi kunde hämta teven där.. Men ja, vi dör väl inte av att den står där tills imorgon, va? Nu håller jag på med maten, ja halv tolv. Det är ju nästan mitt i natten! Tur att Ticke inte är hemma och ska äta middag med oss, haha.

Om en liten stund kommer min bror hit. Han ska äta middag med oss, trevligt värre. Äh, dags att avrunda och fortsätta med maten..
Note to self: Lägg in bilden på pepparkakshuset efter maten!

PUSS!

Jag har ätit glass!


En duktig och kreativ dag.

Idag har vi varit duktiga och kreativa. Vi har nämligen fått upp en hylla på ena väggen i hallen och en tavla ovanför soffan i vardagsrummet. Me like.

"Jag vill inte vara här mer!"

Christopher har förresten kommit in i den härliga åldern då han säger "Då tänker jag åka till min mamma/pappa!" när han inte får som han vill. Imorse ringde hans pappa till mig och berättade att Ticke inte ville vara kvar hos honom för att han var tvungen att äta upp sin frukost. "Jag vill inte vara här mer, jag vill åka till min mamma" sa Ticke då. Men ja, sånt är livet. Jag hoppas att han får roligt imorgon och dagarna framöver iallafall. Han och hans pappa ska nämligen åka till Göteborg och gå på Liseberg och ha det mysigt.
Goooosh, vad jag saknar min son nu!


Köksbord, säng och jobb

Goddag, världen!
Idag har det inte blivit mycket gjort alls. Jag har tvättat två maskiner smutstvätt, men jag har fortfarande minst sex maskiner till att tvätta! Jag har hunnit prata med min pappa också och vi ska åka och hämta en säng idag, finally! Jag ska försöka flirta lite med min käre far också och kolla om vi kan tömma ett förråd på lite saker, skulle vara trevligt tycker jag. Och så ska vi passa på att hämta "nya" köksbordet också, det ska vi låna tills pengar rullar in så vi har råd med ett nytt.
Igår sökte jag några olika jobb, mest säljjobb. Idag ringde ett företag som jag sökte jobb hos och ville ha mig på intervju imorgon klockan 14.00. Han ringde 13.20 och vi pratade i tre minuter. När klockan var 13.24 ringde ett anant företag och sa att dom ville ha mig på intervju på fredag klocken 10.00. Najs fågelbajs, liksom! Två erbjudanden på mindre än fem minuter, me like it a lot!

Den här fina ljushållaren glömde jag när jag flyttade från pappa
och Camilla sist. Nu står den på mitt köksbord och ser fin ut.



PUSS!

Åktur.

Om en liten stund ska jag och Dennis åka iväg. Först och främst ska vi åka till Kungsängen och lämna in kopia på hyreskontraktet så att Christopher akn få börja på en förskola i Bro sen. Än så länge får han ju gå kvar på Aspnäs, åtminstone till sista november om ingenting annat händer. Visste ni förresten att Dylan och Ticke kommer gå på samma förskola ett par månader? Dyllisen kommer visserligen gå på en annan avdelning, men det är fortfarande på samma vångingsplan. Det kommer säkert bli kul för grabbarna, dom lär ju vara ute på gården samtidigt ibland.
Nu ska vi åka iväg, hörs sen!

PUSS!

Måste jag fylla i det här?

Fy sjutton, vad trött jag är! Om det är så här det är att flytta - då vill jag aldrig mer göra om det! Ända sen vi flyttade in har jag... Tvättat, plockat, tvättat, tvättat och.. Tvättat. Typ. Jag har ju såklart hängt tvätten och vikt kläder och hängt in rena kläder i klädkamamren också. Men fan så jobbigt det är ibland!
Och så har vi haft besök två dagar i rad, i söndags av O och N, igår av Petra m. familj. Ätit middag båda dagarna, mys. Nu måste jag nog gå och göra mig en kopp kaffe, annar somnar jag väl sittandes...

För någon vecka sen hos min syster Petra.



PUSS!

Vi har boat lite nu.

Tjenixen fisken! Idag har Camilla varit här och hjälpt till lite, fanns dock inte så mycket att göra. Vi bar ner några kartonger i källaren och jag packade upp några kartonger som var fulla med sängkläder, handdukar och kökshanddukar. Najs bajs, liksom. Nu behöver vi inte köpa massa sånt nytt.
Petra och hennes familj var här idag också för att se hur vi bor. Vi lagade mat tillsammans, pasta och köttfärssås blev det. Yummie! Efter maten drack vi kaffe och åt en sockerkaka som Petra hade köpt med sig.


I brist på nya bilder: Christopher och Jack-Dylan för snart ett år sen.

Jag måste förresten tipsa om en rolig blogg! AnaGina, asbra blogg och skitroliga videoklipp har hon. Me like it a lot!

Vi är uppkopplade!

Shit, alltså! Jag är helt slut efter gårdagens och dagens bravader. Vi höll på i nästan tolv timmar igår, TACK för hjälpen, ni som hjälpte! Möblerna står på plats, datorn är ikopplad, internet funkar.. Ja, allt är klart - snart. Nu är det tavlor och sånt som ska upp på väggarna, jag ska fixa i ordning Tickes rum och jag ska... Bara göra massa måsten. Typ. Imorgon kommer Camilla hit och hjälper till att bära ner kartonger i källaren och så, asschysst verkligen!

Nu tror jag att det är dags att avrunda, är helt snurrig i skallen efter den här flytten..

PUSS!

Man ska inte gråta över spilld mjölk...

foto0131 (MMS)

Man ska inte gråta över spilld mjölk...


När vi var på landet förra helgen åkte vi ...

foto0126 (MMS)

När vi var på landet förra helgen åkte vi till en strand. Ticke sprang i vattnet rätt mycket, han blev dyngsur! Om han hade roligt iallafall.


En dag kvar, sen är det byebye Jakan!

Nu kan jag säga: "Imorgon flyttar jag. Hah!". Så, ja. Imorgon flyttar jag. Eller vi, menar jag såklart. Det är typ kaos i mitt huvud, försöker tänka på vad vi måste köpa och vad vi inte behöver just nu.. Vi har iallafall fått massa gardiner och kökshanddukar och badlakan av Dennis mamma och hans mormor, TACK!

Nu måste jag fixa mig i ordning. Jag ska åka till Kungsängen idag och skriva på avtalet om p-platsen.

PUSS!

Glödlampa ovanför huvudet

Fatta förresten, det är bara TVÅ DAGAR KVAR!
Imorgon kan jag säga: "Jag flyttar imorgon. Hah!".

Dagen idag.

Det har inte hänt så mycket idag faktiskt. Jag har umgåtts med min syster Sofie och hennes son Jack-Dylan och ätit lunch i Riddarparken med dom. Vi gick till Hemköp och köpte en grillad kyckling, fetaost (salladsost säger Sofie att det heter, så ja..), en baguette, potatissallad och en dricka. Det var sjukt gott! Efter lunchningen gick vi till centrum och stötte på Nathalie och hennes mamma. Dom berättade att det fanns toalettpapper för 10:- (4 rullar) att köpa utanför Konsum, så vi stack dit fort som sjutton. Köpte 12 paket á 4 rullar, så nu kan jag torka mig i rumpan med gott samvete!


En bild på min syster Petra från förra veckan. Kan dock påpeka att det
inte är det här "minnet" jag kommer ha av henne, haha.

Har hunnit träna idag också.. Har sjuk träningsvärk i magen, värre lär det bli imorgon. Jag tänkte träna på imorgon runt 10-tiden, någon som känner sig manad?

Nu ska jag och Dennis kolla på lite film och försöka sova en stund på det också. Ända sen Ticke åkte i måndags har jag tänkt att jag kan sova länge varje morgon, men tji på den ni! Jag vaknar runt halv nio-nio lik förbannat ändå.. Äh, dags att avrunda nu, va?

PUSS!

Idag umgås jag med min syster och min syst...

foto0130 (MMS)

Idag umgås jag med min syster och min systerson. Nu är vi i riddarparken och äter glass.


RSS 2.0