Mycket snack, liten verkstad.

Vad tomt det har blivit på inlägg i min blogg. Jag har väl antagligen ingenting spännande att berätta - det är ju inte direkt så att det är något nytt som händer mig på dagarna..
Jag har varit och jobbat idag, älskar det här jobbet! Var nere på kontoret en sväng också och skrev ett provisoriskt schema för juni månad och 1-4 juli. Berättade det för dom jag jobbar hos och dom blev väl inte så jätteglada. Dom vill helst ha mig där för nu har dom vant sig vid mig och dessutom tycker dom att det är roligt att jag kommer dit. Men ja, jag måste få en ledig dag någon gång ibland, har t.o.m. sett till att jag är ledig lördag-söndag två av fyra helger nu.

Idag har jag förresten gjort någonting helt nytt, något jag ALDRIG gjort förut! Jag har köpt ett gymkort på SATS. Tänkte sticka till gymmet imorgon efter halv nio men innan tolv eller efter halv ett men innan tre. På fredag har jag en tid inbokad med en kille där som ska visa mig hur maskinerna och så fungerar. Me like. Jag ska försöka bli fit for fight, orkar inte ha en slapp MILF-kropp längre. Rumpan, låren, magen och gäddhänget på armarna ska bort. Så imorgon bitti ska jag väga mig på morgonen innan frukosten och fortsätta väga mig var tredje dag. Pallar inte se min vikt varje dag, haha.



Oh, GOSH vad jag längtar jävlatokmycket efter flytten! Den fjärde juli kommer jag bo i en lägenhet. Bara jag och Christopher. Me and my son. Lovely. Det här känns nästan som i början av graviditeten med Ticke.. Det kändes inte riktigt verkligt förrns jag hade varit på ultraljudet i vecka 18, och det här kommer nog inte kännas verkligt förrns jag har skrivit kontrakt med K. Ibland älskar jag att ha vänner som ska flytta till andra städer och vill hyra ut sin lägenhet till mig! Ännu mer lovely.
På lördag ska jag, Dennis och Ticke antingen åka till Södertälje och träffa Carro och hennes familj, eller upp till Dennis familjs landställe. Känns lite dumt om vi åker till landet eftersom jag pratade med Carro i lördags om att eventuellt komma till dom.. Södertälje känns nog lite mer lockande å andra sidan.
Nu ska jag sätta mig på balkongen en stund och lösa lite korsord i någon gammal tidning.


Dennis sover och Ticke kollar på Nalle Puh.

foto0095 (MMS)

Dennis sover och Ticke kollar på Nalle Puh.


Södertälje tur och retur.

God morgon! Igår var jag och Ticke hemma hos Sofie och grillade, pratade och hade trevligt. Synd att jag inte var kvar hela tiden när Petra och hennes familj var där bara.. Jag har hunnit med ett pass på jobbet redan, Ticke har ätit frukost och jag ska snart göra i ordning en kopp kaffe och sätta mig på balkongen. Igår efter grillningen ville jag inte åka hem på en gång, så vi drog till Södertälje en vända t&r. Träffade Carro och Nille och deras son Cleo, som f.ö. är en kopia av Melissa (fast pojkversion såklart).
Nu ska jag och Tick städa undan alla leksaker, det ser ut som ett riktigt bombnedslag här.

PUSS!

Sötnosar och sömnpiller.

Om en liten stund ska jag ner till cenrum och möta upp K. Hon ska lämna tillbaka telefonen hon köpte igår och jag ska bara följa med. Jag ska nog försöka lura med mig henne till parken en sväng också.
Jag är så sjukt trött idag, så jag skulle nog kunna sova en evighet eller två.. Två låter bättre.

Igår köpte jag ett par skor till mig själv. SEXHUNDRANITTIO jävla kronor. Fick lite ångest över det framåt kvällen, så jag ska faktiskt lämna tillbaka dom.


Sötnosarna i somras.

Fy för den lede..

Christopher har varit som en liten vårta i arlset idag. Skitjobbig rent ut sagt! Skrikit, bråkat, lekt pajas, klättrar in i skyltfönster (!) och haft sig. Orkar inte ens blogga om det för tillfället... Jag är barnvakt åt Dylan för Sofie är och tränar med en kompis. Hon går verkligen in för det här på riktigt nu, jättekul att se!

Träning igår!

Igår var jag med Sofie och tränade. Det var skönt som fan! Vi började med löpbandet, gick på det ett tag och sen sprang vi lite. När vi skulle kliva ner från det så kändes det som att man flög fram! Asskön känsla. På måndag ska jag dit och fixa gymkort, 250:- kostar inträdesavgiften och sen är det 550:- i månaden som dras på autogiro. Jag tror dock inte att jag pressade mig själv tillräckligt hårt, för jag har ingen träningsvärk eller så..

Nu ska jag ut på balkongen och röka, ska skicka sms till Sofie också. Hon frågade mig för en stund sen om jag kunde leka med Dylan mellan 15-17, det kan jag nog göra.

Dags att ge Ticke lite frukost nu, kanske?

Dumma humörsvängningar..

Först och främst vill jag säga TACK till Dennis. Igår tecknade han ett nytt abonnemang så att han kunde få en telefon, så jag fick abonnemanget och hans gamla telefon. Me like.
Vi är hemma hos Dennis nu. Jag ska tydligen med ut på balkongen nu..
Eftermensen håller fortfarande på btw.

Nedräkningen kan börja, 41..

Somnade tidigt igår, det behövdes nog. Jag var så himla trött och dessutom verkar jag inte må riktigt bra. Jag tror att jag har det jag kallar eftermens. Det känns som att jag ska gråta för minsta lilla grej som händer eller som någon gör. Usch.. Nu ska jag fixa i ordning i vardagsrummet.

Nedräkningen till flytten har börjat! 41 dagar kvar!


Kul att jag har en jävla finne på näsan. D...

Kul att jag har en jävla finne på näsan. Den typ dödar! Kör ni bil och ser ett rödlyse, kolla extra noga - det kan vara min näsa som lyser..


Inga dumheter.

God morgon! Jag har varit uppe sen sju och sitter just nu och dricker en kopp kaffe. Första passet på jobbet är avklarat och snart ska jag till nagelstudion och fixa till naglarna. Pekfingernageln på höger hand måste fixas snarast. Den gick av häromdagen när jag var på jobbet, skitont gjorde det!

Hm, jag undrar om jag ska väcka Dennis?

Ticke åker till sin pappa idag och jag börjar redan få lite smått.. Panik över det? Lite såndär härlig ångest över att Ticke inte sover hemma med mig, att han inte väcker mig imorgon bitti. Kind of. Men äh, jag tar tillvara på det här dygnet, jag har t.o.m. tagit ledigt imorgon så att jag kan följa med Dennis in till Karlsson's ikväll. Me like.

Kan ni förstå det?


Kan ni förstå att det är den här lille grabben jag älskar? MESTAVALLTIHELAVÄRLDEN!


Trött och arg. Ledsen och besviken.

Jag vill gråta floder. Jag vill slita hår från huvudet i ren frustration. Jag vill ha sönder någonting som betyder något för mig, bara för att i nästa sekund inse att det var jävligt dumt gjort. Jag vill skrika mig hes. Och slå hål i dörrar och väggar. Hela jag kokar, egentligen av ingen anledning alls.

Saker jag trodde var viktiga betyder egentligen inte så mycket. Vänner jag trodde alltid skulle finnas här, dom är borta nu. Föräldrar som alltid ska finnas där för sina barn - dom sticker också. Och ja, som vanligt så är det min mamma. Hon som alltid försvinner. Henne jag alltid drömmer hemska drömmar om dagarna innan hon kommer tillrätta igen. Jag är trött!

Någon?

Jag och Ticke ska kolla på film nu. Vi ska mysa med chips och choklad och Coca Cola. Hoppas det går någonting relativt barnvänligt på TV vid den här tiden, annars blir det... *trumvirvel* MAMMA MU! Lycka? Njae, det skulle jag nog inte kalla det. Möjligtvis för Christopher.

Tack.

Tack. Tack för att den här satans, jävla, förbannade, idiotdagen var tvungen att komma. TACK sa jag!

PUSS!

Bloggen ska återupplivas!

Det känns lite som att det kanske är dags att jag börjar blogga igen. Sen i tisdags förra veckan har jag jobbat - varje dag. Det är nog dags att ta ledigt snart känner jag, söndag blir lagom. Trivs jättebra på jobbet! Jag ska arbeta med människor, något annat funkar uppenbarligen inte.
Ticke åkte till sin pappa i torsdags och kom hem i lördags. Ptja, så mycket mer har faktiskt inte hänt. Det har ju varit tokfint väder dom senaste dagarna, och jag njuter av varje sekund! Imorgon åker jag till Petra en snabbis för att hämta "nya" vagnen till Ticke. Thanks heaven for my sis!



N
ej, nu ska jag kolla till broccoligratängen, snart dags att äta och sen springa iväg till jobbet en snabbis. Gosh, jag verkligen älskar mina arbetstider!

Det här fina halsbandet fick jag av Ticke ...

img_0062 (MMS)

Det här fina halsbandet fick jag av Ticke idag.


It goes on and on and on and... Off?

Christopher är hos sin pappa. Dennis är på Metro i Skanstull och spelar. Jag sitter i soffan, funderar på om jag ska våga mig ut i köket för att göra dip. Det är jätteläskigt här! En stor femma... Och lilla jag.
Nej, det blir till att slå igång en film och lägga mig i sängen. Dipen är snart redo för mig och chipsen är i skålen. Ska ringa Dennis först bara och säga att jag saknar pluttisen.

PUSS!

Tystnad. Tagning.

Hej till exempel. Jag och Ticke befinner oss för tillfället hemma hos Dennis. Vi lär stanna här hela helgen, mys! Nu ska jag fixa lite chips och dip, sjukt sugen på det. Jag är förresten lite sjuk, så det kanske kan göra att jag börjar må lite bättre?


En bild säger mer än tusen ord. I love this pic!

PUSS!

Fint kuvert :)

img_0047 (MMS)

Fint kuvert :)


Här är en bild på t-shirten jag köpte på N...

img_0057 (MMS)

Här är en bild på t-shirten jag köpte på New Yorker.


Alla tackar mig.

Jaha. Så nu var första arbetsdagen avklarad helt och hållet. Imorgon klockan sju lämnas Ticke på dagis och jag sticker till jobbet och är där lagom till halvåtta, eller typ tjugo minuter tidigare, haha. Hände en hel del saker idag som jag inte tänker nämna i bloggen. Vissa saker var rätt roliga, andra mindre roliga.


Solglasögon och ny solhatt, det är Tickes "huvudoutfit" för i år.

Ticke somnade nog lite för sent idag, men han blir tvungen att vakna tidigt imorgon iallafall. Klockan sex ringer larmet på min mobil och då ska jag börja med att sminka mig, plocka fram kläder till Ticke och sen klä på mig. Efter det väcker jag Ticke och hör efter om han kanske skulle vilja äta lite frukost hemma innan det är dags att gå. Äh, resten av planerna för imorgon får ni höra... Imorgon, kanske.
Jag skulle åka hem till min syster Sofie idag också, men det blev ju massa strul på jobbet och jag var tvungen att springa hem och tillbaka dit med jämna mellanrum och vänta på andra folk som skulle dit och visa mig hur en grej fungerade. Kaotiskt var det, minst sagt. Sofie skickade ett sms till mig, och jag svarade på det, men hon skrev godnatt i slutet på det hon skickade till mig så jag antar att hon typ sov.. Jag har iallafall inte fått något svar på det. Men imorgon mellan halvnio (ungefär) och tolv (ungefär) är jag "fri" från jobb och planerar att sticka till Barkarby. För ja, nu har hon flyttat.

Jag måste bara få säga hur otroligt glad jag är över er. Me love jo.

Och nu börjar det här inlägget mer kännas som en liten mini-Bibel, så jag tackar för mig. På återseende!

AMEN!

Ticke handlar.

img_0058 (MMS)

Ticke handlar.


Anställningsbevis.

Nu har jag varit och skrivit papper med mitt nya jobb. Grrreat! Ska tillbaka till jobbet om ett par timmar igen, men först: Riddarparken.

Första timmen = sjukt bra!

Jag somnade tidigt igår. Vaknade tyå utvilad vid halvsju idag, skönt som fan! Första timmen på jobbet gick jättebra, fick göra sådant som jag inte gjort förut. Jag jobbar från 7.30-8.30, 12.00-14.00 och typ 18.00-19.00. Och nej, det blir inga problem med Christopher och dagislämning och så, det funkar skitbra.

Nu ska jag dricka kaffe och sen ska jag försöka flörta lite med Dennis och säga "vi kaaaan väl gå till Riddarparken?". Och så ska jag blinka med mina knappt existerande ögonfransar.

Jag har jobb, men inte fan är jag munter för det.

Jag har varit på arbetsintervju. Rätt roligt ändå. Hon som intervjuade mig visade sig vara en gammal klasskompis mamma. Ja, jag fick jobbet. Jag har varit sjukskriven i tre veckor, men fr.o.m. imorgon är jag inte det längre och då passar det sig ju alldeles utmärkt att jag börjar jobba redan då, eller hur?

Nu ska jag ut på balkongen och förgifta min omgivning en stund, det låter väl helt superb? Eller om jag kanske ska försöka muntra upp mig själv med lite egentid? Hah, hade jag tänkt leta efter den i arslet eller?


Snygga Sandra i farten igen.

Jag har..


.. en sovande liten prins här hemma.

Slag i magen och arbetsintervju

Det känns som att någon vill driva mig till vanvett. Eller typ som att jag får slag efter slag i magen. Och så är det nog, att jag får ett slag i magen då och då.
För tillfället sitter Christopher och tittar på Mamma Mu, det var hans önskemål idag eftersom jag absolut inte klarar av att sitta ute om det inte finns någon toalett i närheten. I guess that jag typ har lite urinvägsinfektion eller liknande. Och talfel. Och fel påförmågan att höra vad andra säger. Och dessutom vet jag inte riktigt vad jag tänker nu.
Vi var på BUP idag. Psykologen där tycker att jag måste få vila. Kunna stänga av telefonen och hjärnan en stund och typ.. Vila? Vad är det? Jag vilar väl när Ticke sover och när jag sover.

Imorgon ska Nathalie och Zacke på ultraljud. Jag är fortfarande chockad över att det ligger ett litet pyre i hennes mage. En liten Bus-I-Magen. En liten 50%-Natha-50%-Zacke. Helt jävla LOVELY!

O
ch till råga på allt ringde någon från ett företag inom äldreomsorgen nyss, jag ska på arbetsintervju om en halvtimme! Wish me luck..

Grillkväll.


Vi var ett gäng som drog och grillade vid Ängsjö igår.

Igår kom Ticke hem igen. Jag och Dennis fick låna Pjääääärs bil från Ängsjö till Jakan för att kunna hämta honom och sen fortsätta grillningen tillsammans. Hittade en lekplats till Ticke också, både borta vid stranden och vid grillplatsen där vi var.

Jag får skriva mer senare, nu ska jag röja upp lite här hemma innan det är dags att röra sig mot centrum och banken.. Jag har väl berättat att jag fick en utbetalningsavi till min gamla adress i Södertälje (där jag och Tobbe bodde tillsammans)? Jaja, det var välbehövda pengar iallafall!

PUSS!

Skrivet 15.09

Nu börjar jag på allvar känna att jag saknar Christopher SJUKT mycket. Han åkte hem till sin pappa igår och kommer hem om ett par timmar. Okej, ett dygn är inte så lång tid, men det känns som en evighet nu eftersom han var borta i nio dagar.

Mamma byter kläder flera gånger!

Imorgon åker Christopher hem till sin pappa och så kommer han hem på söndag igen. Ticke har redan bestmt hur han och jag ska tillbringa den lilla stund vi får tillsammans imorgon innan han sticker: "Först kliver man upp, sen äter man gröt till frukost och sen klär man på sig och borstar tänderna. Och mamma måste sminka sig. Sen ska mamma klä på sig och byta kläder igen och sen går vi till RIDDARPARKEN!" Schysst unge, han vet att mamma byter kläder MINST en gång innan det är dags att gå hemifrån.
Nu ska jag ringa Dennis och terrorisera honom lite grann. Han får fan snabba sig på nu, tycker jag.

PUSS!

TACK mamma, jag blir SÅ glad!

Jag lovade Christopher igår att han skulle få ett paket av mig. Han älskar att öppna paket och jag anser inte att det behöver vara julafton eller ödelsedag för att det ska vara paketöppnande. Så jag traskade ner till centrum idag och köpte en liten Rorri (han blev överlycklig!) och ett nytt sandleksaksset. Rorri var bäst. Jag tycker det är roligt att ge Christopher paket för han blir så himla glad när han fårr öppna dom! Han blir nästintill hysterisk för att han blir så glad: "MAMMA"! Nu är jag jätteglad, TACK mamma, jag är SÅ glad nu!". Han uppskattar verkligen att få nya saker. Kläder däremot är inte lika roligt...


Ticke plockade en maskros till mig idag.


My boyfriend makes me crazy

Ouch, vilken lång dag det blev igår. Först Riddarparken en stund på eftermiddagen, sen en stund i centrum och sen en tripp till Kista. Jag var sugen på att köpa massa nya kläder, underkläder och sånt - men jag hittade EN t-shirt. Visserligen en väldigt söt sådan. Lägger upp en bild på den senare.
Christopher somnade i vagnen mitt i Kista galleria, inte så konsigt dock.. Det hade varit en lång dag för honom också. Först dagis, dit han för övrigt var jätteduktig att gå! Vi bråkade lite grann igår morse, så jag sa åt honom att han får GÅ till dagis så får vagnen stå hemma, för vagnen vill inte lyssna på Christophers skrik och gnäll och tjat. Så han gick. Hela vägen, och vi hade dessutom roligt på vägen dit! Han visade mig alla stenar som låg på marken - det var kastruller som han skulle laga mat i.


Pigga klubben.

Idag tänker jag ägna större delen av dagen åt att tvätta. Tvättkorgen inne på toaletten är proppfull med tvätt, har redan slängt i en maskin svart, nästa blir nog grått. Märker att jag inte har så mycket mer att tillägga, blir kanske mer sen.

PUSS!

Trött.

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Orkar inte blogga. Tröttheten kom som en våg och typ dränkte mig nyss.

PUSS.

Bläsch.

God morgon! Mannagrynsgröt måste vara den vidrigaste grötsort som finns alltså.. Helt slemmig och äcklig att ha i munnen. Men ja, tack och lov att Ticke tycker om den iallafall.
Frukostdags!
PUSS!

Ticke lyssnar på bebisens hjärta <3

dsc01582 (MMS)

Ticke lyssnar på bebisens hjärta <3


:)

När minm blogg har varit sådär sjukt inaktiv under tiden Ticke inte varit hemma, då har jag haft 4-6 läsare om dagen. Igår hade det fyrdubblats. Kuuuul.

Nu är Musse's Klubbhus slut, så vi ska knalla iväg till dagis.

PUSS!

Kusinerna leker snällt med varandra.

img_0049 (MMS)

Kusinerna leker snällt med varandra.


Utedag a'la carte!

Jag och Ticke ha rvarit i Riddarparken hela dagen. Dennis kom och gjorde oss sällskap, sen kom Sofie och Jack-Dylan och sen kom Mia, Oliver och Aurora. Mötte Agge och Hugo också, så jag och Ticke slog följe hem till henne och hämtade valparna och Hugo och gick till Riddarparken igen. Ticke lekte jättefint med en pojke som är några månader äldre än honom. Det var riktigt roligt att se!

Nu ska jag plocka lite bland mina grejer. Vi hämtade hit min byrå förra veckan, men den fick inte stå i vardagsrummet tydligen, så nu ligger alla kläder på golvet bredvid soffan igen.

PUSS!

Nu är grabben hemma igen! <3

Nu är Ticke hemma igen, och min rygg mår väldigt bra. Det är bara magen som har börjat krångla nu, samma som för ett par år sen känns det som. Men whatever. Ticke är hemma från dagis idag, han fick välja själv. "Jag vill stanna hemma med dig och var med dig, mamma" sa han. Sötnos! Jag och Ticke kommer spendera en stor del av dagen i Riddarparken. Jag gillar att dom har öppnat cafét nu, det är tråkigt att vara där utan att kunna dricka kaffe och äta glass.
Nu ska jag och Ticke leka med brandbilarna, pingvinen och racerbilen Rory.

Ja, bloggen kommer vakna till liv igen.

Lefvande?

Ja, jag lever. Christopher kommer hem imorgon, och det gillar vi!

RSS 2.0