Tråk.

img_4872 (MMS)

Tråk.


Väntar på tåget som ska ta oss till Jakobs...

img_9826 (MMS)

Väntar på tåget som ska ta oss till Jakobsberg.


Värsta coola grabben!

img_4868 (MMS)

Värsta coola grabben!


Jag tror minsann att John Blund var hos Ti...

img_1651 (MMS)

Jag tror minsann att John Blund var hos Ticke lite väl tidigt ikväll..


Tänkte bara säga hej! Lunchdags nu.

img_5545 (MMS)

Tänkte bara säga hej! Lunchdags nu.


Min skohylla är svartare än innan, men nu ...

img_6425 (MMS)

Min skohylla är svartare än innan, men nu såg jag att träet lyser igenom lite grann..


Det är första advent idag! Snart är julen ...

img_2239 (MMS)

Det är första advent idag! Snart är julen här också..


Lördag - Pulkaåkning och lördagsmys.

Idag ska vi ut och åka pulka. Ticke har sett fram emot det ända sen i onsdags. Men först ska jag se till att bli lite mer människa och så ska vi äta frukost och klä på oss. Dessutom måste jag städa lite grann, är trött på att det ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig här hemma..

Det är så himla fint med snö, tycker ni in...

img_0640 (MMS)

Det är så himla fint med snö, tycker ni inte det?


Hurt.


Truth is, everybody is going to hurt you..
You just gotta find the ones worth suffering for..


But I'll miss your arms around me.

As many times I blink
I think of you tonight




And it's the stars, they lie to you.

Idag ska jag städa! Jag har redan bärjat lite smått i köket, av någon underlig anledning samlades kläder på hög i ena hörnet därinne.. Men nu ligger dom i tvättkorgen och tvättmaskinen snurrar för fullt med lite kläder inuti. Jag ska starta diskmaskinen strax också och så ska jag plocka i ordning i vardagsrummet och sovrummet. Tvättställningen ska tömmas, kläder ska hängas och läggas på rätt plats. Det ska dammsugas och torkas golv. Tror ni att jag blir klara till klockan ett? Det är nämligen då jag senast måste gå hemifrån för att hinna tillbaka till läkaren och ta lite blodprov..
För, ja just det! Jag var på Gynmottagningen imorse eftersom min kropp uppenbarligen kände för att spela mig ett litet (STORT) spratt. Som vanligt hittade dom inte min vänstra äggstock, men den högra hittade dom. Jag har 7 äggblåsor i den. Intressant att veta, va? Men iallafall så ska jag tillbaka senast 14.00 och ta ett blodprov. Läkaren tror att jag har någon form av hormonfel och jag orkar inte med sånt!

Nu ska jag fortsätta städningen.

"Tomteluve-handduk"

Varje gång när Ticke har badat vill han ha någonting han kallar för "tomteluve-handduk". Han har visat mig att det är såhär det ser ut:




01: What's in your bag?


  1. Plånbok
  2. Gammalt sugrör
  3. En fingervante
  4. En broschyr om inkontinens
  5. En pincett
  6. Ett örhänge
  7. Tre pärlor i olika färger
  8. Ett gem
  9. Ett gammalt kvitto från Pressbyrån (kaffe 15 kr)

Förena nytta med nöje!

Jag känner mig tom inombords. Jag vet inte riktigt vad jag bör känna och vad jag inte bör känna. Så, nu har jag valt att inte känna alls. Jag orkar inte.

Idag har jag varit duktig! Jag har slösat pengar på saker som jag faktiskt behöver. Jag köpte en snygg adventsljusstake (guldfärgad), en dörrmatta att ha vid balkongdörren, 6 st. latteglas, en slickepott.. OCH ETT PAR NYA SKOOOOR! Dom nya skorna var B Ä S T ! Jag älskade dom från första stund (igår..). Ja, idag är en bra dag och jag är på bra humör!

Och så har jag varit på arbetsintervju idag också. Det känns som att det gick bra och jag tror nog att jag hoppas på jobbet.. Haha, kan ni tänka er mig som brevbärare?


Bästa prinsen, ever!


Mina nya älsklingar! <3

img_2713 (MMS)

Mina nya älsklingar! <3


Nattlig rubrik.

Jag vill nog bara säga godnatt!

Uruselt humör!

Det har inte blivit någon frekvent uppdatering av mig på sistone har jag märkt.. Och idag har jag egentligen ingen lust att blogga alls. Jag är på så fruktansvärt dåligt humör! Vi skulle äta pizza idag, och när pizzan väl var hemma hos oss så upptäckte jag att den var helt ihopknöcklad. Jag tappade matlusten direkt. En pizza som smakar kartong, det vill iallafall inte jag äta!

En glädjande nyhet för dagen är att Christopher har förskoleplats fr.o.m. 17/1-2011 i Bro. Det ska bli rätt så skönt att slippa åka till Jakobsberg varje dag för att lämna och hämta. Och jag har en bra nyhet till! Jag kanske får flytta in i nya lägenheten lite tidigare, för fr.o.m. 12/12 står den TOM! Så jag ska bara fråga Upplands-Brohus hur vi ska göra och så.. Jag läääängtar till flytten!


Jag längtar tokmycket tills det blir sommar igen!

Säg "CHEESE!"


YOU WOULD HAVE LOVED WHO I USED TO BE..




.. and not the one I've become.



På väg hem från dagis. Idag bråkade Christ...

img_0547 (MMS)

På väg hem från dagis. Idag bråkade Christopher med sin bästa vän. Det slutade med att vännen fick ett bitmärke på näsan.. Inte bra.


Jag hade en stilig prins hemma igår!

img_0527 (MMS)

Jag hade en stilig prins hemma igår!


Jag har lite nya märken på kroppen.

Jag skulle städa egentligen, men uppenbarligen tyckte inte Christopher att jag skulle göra det. Han anser nog att hans mamma har blivit en liten tjockis, för han krävde en brottningsmatch som ingen av oss vann. Han körde några fula knep (sånt som man inte får göra), så nu har jag ett bitmärke på handen, några nypmärken på underarmen, ett blåmärke precis övanför armbågen och lite avskavd hud på några ställen på armen. Jag har dessutom fått ett pyttelitet blåmärken på högra benet också, för han sparkade mig där. Efter ungefär 20 minuters brottande satte jag mig på golvet i hans rum och stortjöt. Jag grät som en liten flicka som ramlat och skrapat upp både armbågar och knän. För fy SATAN vad ont det gjorde! Han är så stark också..
Nej, men allvarligt. Det här är typ vardagsmat hos mig och Christopher. Grannarna måste tro att vi slår ihjäl varandra. Det börjar alltid med att Christopher gör någonting som han vet att han inte får göra, och så var det även idag. Vad som hände är en annan historia.. Det är inte alltid så lätt att vara ensamstående förälder. Inte lätt alls..



Det vackraste.



Jag är kär och yr, det är inte jag som styr
Vi snubblar in i varann lite grann



Framgång med stormsteg!

Jag undrar vad som kommer hända. Hur det kommer bli längre fram.. Det heter glömma och gå vidare av en anledning, men jag kan inte leva upp till det. Jag glömmer inte, men jag går vidare. På mitt egna sätt. Jag tror att jag har börjat bearbeta det som har hänt, kanske iallafall. Jag går vidare, med stormsteg dessutom!

Nu är det dags för mig att sova den här ynka timmen innan Ticke vaknar. Uppdaterar imorgon (läs: när jag har vaknat och druckit kaffe)!

PUSS!

Jag behöver dig så otroligt.

Plötsligt känns allt inte helt OK längre. Det känns som att jag har stängt in mig själv i någon slags bubbla, som är ganska svår att spräcka. Du ger mig mycket just nu, men inte tillräckligt. Jag behöver det här så otroligt, fast det inte känns så. En sista gång, bara en enda gång.. Jag vill bara veta hur det ska kännas, hur det är meningen att det ska vara. För jag är fan inte bra på sånt här. Jag lyssnar mycket, jag säger lite. Jag tittar mycket och blundar sällan. Det var nog inte meningen från början ändå, eller hur? Det var meningen att jag bara skulle.. Vara. Som vanligt, med andra ord. Jag skulle egentligen bara ha sett på, beundrat, funderat på hur jag ville ha det.
Och nu vet jag. Jag vet hur jag vill ha det, vad jag vill göra och framförallt hur jag ska göra det. Det ända sättet att avsluta det här på är med en punkt. För någonstans måste väl även jag sätta punkt? Jag kan inte fortsätta och bara blicka bakåt hela tiden..


 

 


Bara några ord.

Lät du henne komma närmre?
Var hon vackrare än mig?

Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer
Försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser
Den här platsen är nån annans och jag måste hitta ut..
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

...

Jag behöver..

.. ha jävla Photoshop på datorn! Jag avskyr att jag inte kan redigera bilder och ha mig nu.. Fan ta D's förbannade jävla hårddisk som var tvungen att krascha! USCH.



Jaaaaa!!!

Idag är jag glad! Jag är så glad att Andreas Weise åkte ut ur Idol, jag har hela tiden bara tyckt att han varit en pajas. Han har inte haft något där att göra riktigt. Nu längtar jag bara efter att Minnah ska åka ut, sen är Idol fullbordat. Jag tycker dom ska ha tre vinnare i år! Olle, Linnéa och Jay är riktigt bra, alla tre. Det gillar jag.

Idol.

Jag ligger i soffan och kollar på Idol. Missade dom första som sjöng, så hittills har jag bara hunnit se Jay.

Ticke är en liten tröttmössa..

img_0493 (MMS)

Ticke är en liten tröttmössa..


Tack, Amanda!

Jag måste säga TACK till min lillasyster Amanda som orkade fixa min design till bloggen förut. Men, som dom flesta vet: Ibland tröttnar man bara. Jag behöver en ny design, en vintrig design vill jag ha! Finns det någon som skulle kunna tänka sig att fixa en till mig?

Nu ska jag iallafall SOVA.

En sömnlös och tyst natt..

Jag är mörkrädd. Och rädd för tystnad när jag är hemma själv. Och rädd för att vara själv. Jag tycker det är obehagligt. Jag hatar att vara ensam. Och så saknar jag Christopher som fan! Jag kan inte sova, men det kan bero på att jag somnade vid lunch idag och vaknade till liv igen strax innan fyra.. Usch och FY för att inte kunna sova! Jag skulle egentligen vilja städa, men det är på tok för tyst. Jag städar bäst med telefonsällskap har jag märkt, men min telefonvän ligger nog och sover just nu. Imorgon ska jag eventuellt hem till henne och hjälpa henne med sin son, för hon är riktigt sjuk. Kanske tar med honom till Södertälje när jag ska hämta Ticke, men vi får se hur det blir med det.. Nu måste jag försöka sova igen..

Mördarräka!

img_0485 (MMS)

Mördarräka!


Två möten hos soc.

Nu sitter jag på tåget på väg till Bro. Idag ska Tickes pappa hämta honom, när jag berättade det för Ticke igår blev han superglad! Det är synd att dom inte kan träffas oftare, och det lär ju bli mer sällan när hans pappa flyttar ner till Göteborg. Men ja, det är inget jag kan göra något åt.. Idag ska jag på möte hos soc i Kungsängen och i eftermiddag ska jag på möte hos soc i Jakobsberg. Det sista mötet är bara uppföljning om kontaktfamiljen, det har ju inte blivit någon mer helg sen Ticke var där i september..

Vet ni..

.. att det var läggdags för läääänge sen? Det vet jag, så jag ska vara duktig och lägga mig i sängen när jag har borstat mina tänder.

Lycklighetstestet.

Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor använder dig inte för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[ ] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

Total : 21

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

Jag blir lite ledsen.

Jag blir lite ledsen över människor oförmåga att tänka klart. Det här har enbart drabbat min son, för jag hade ingenting att förlora - snarare hade jag mycket vinna. Det är synd att tankeverkstaden hos er inte är så aktiv för tillfället.. Det finns ingenting som kommer kunna göra den här situationen bättre.

MAT!

Jag är hemma hos min mamma och lånar hennes dator en liten stund. Vi ska snart äta chili con carne och det ska bli RIKTIGT gott! Min mage vrålar efter mat just nu..


Fågelrestaurang eller gården?

Sitter i Jakobsberg nu och väntar på tåget. Det är förseningar idag, jag tror att det är första gången för mig sen först snön kom i år. Men men, så kan det gå. Christopher var duktig vid lämningen idag igen. När vi kom in i hallen stod en av pedagogerna där och hon berättade för Ticke att dom skulle gå till fågelrestaurangen idag ovige fåglarna mat. "Jag tycker vi stannar här." sa Ticke och flirtade lite extra med henne. Hon förklarade att fåglarna också måste få mat. "Men du kan stanna med mig och mina kompisar!" sa Ticke då. Och ja, det blev så. Dom barn som inte ville gå fick stanna på gården och resten gick och gav fåglarna mat. Ticke har förresten en bästa kompis på dagis, och jag hoppas att vi kan ordna så dom kan träffas ibland när Ticke har bytt..

Morgonpuss!

img_0466 (MMS)

Morgonpuss!


Klimakteriekossa?

Min mage är svullen och gör ont. Mina tuttar känns som två feta blåmärken och har gjort det i snart 2 veckor. Jag är tröttare än jag någonsin varit tidigare tror jag. Jag får sjukt mycket finnar i ansiktet. Klimakteriet, kanske? Haha!

Tröttsamt!

Jag är förresten skittrött, för den som är intresserad av att veta. Att hämta Ticke från dagis idag var en plåga! Eller egentligen inte, för det var tågresan hem som var ett rent helvete. Han slogs, sparkades, försökte bitas, försökte riva mig och så nöp han mig. Han skrek och var allmänt.. Arg..? Det var inte roligt iallafall. Varenda människanpå tåget måsta ha sett och hört honom, och jag känner mig rätt maktlös i en sån situation. Jag vet ju hur jag hanterar liknande situationer i hemmet, men det blir extra svårt ute bland folk. Om man skulle säga ifrån på skarpen så är man en icke-godkänd mamma för att man höjer rösten lite, men om man inte höjer rösten lite så är man en icke-godkänd mamma då också. Jag tycker verkligen att det här är svårt! Men snart får vi förhoppningsvis en förklaring och hjälp med detta. På torsdag ska jag, Tobbe och Ticke till BUP och träffa läkaren som ska göra utredningen på min kära son. Jag hoppas att vi får den hjälp vi behöver, för om det fortsätter såhär så kommer jag vara gråhårig innan nyårsafton!

Min fina klädkammare!

img_0415 (MMS)

Min fina klädkammare!


Det är blod på golvet i källaren! Jag råka...

img_0422 (MMS)

Det är blod på golvet i källaren! Jag råkade nämligen skära mig på en trasig lampa..


Old.

Nu är jag på väg hem efter en tur till dagis. Christopher har verklige. Blivit DUKTIG vid lämning! Jag blir så stolt över honom. Samtidigt känns det lite jobbigt att han bara kan springa ifrån mig när vi kommer fram.. Men äh, han är ju glad iallafall och det är ju huvudsaken. När jag kommer hem ska jag städa lite, ovanligt va? Nej, inte direkt.. Men jag måste städa undan i sovrummet, och så ska jag ner till förrådet och bära upp lite kartonger som ska gås igenom. Får se om jag hittar något spännande där. Nu är tåget i Kungsängen och jag sitter och gäspar som attan..

Gooood morgon! Egentligen borde jag ligga ...

img_0421 (MMS)

Gooood morgon! Egentligen borde jag ligga kvar i sängen och sova, men min 3-åring tyckte inte som jag. Det var bara att gå upp, trots att det var typ 18 MINUSGRADER på golvet. Nästan..


Här är Ludde, min sovkompis. Vi ska sova n...

img_0416 (MMS)

Här är Ludde, min sovkompis. Vi ska sova nu, godnatt!


Christopher, min underbara. Min fina, vack...

img_0331 (MMS)

Christopher, min underbara. Min fina, vackra, tuffa, söta, coola grabb! Jag älskar dig från topp till tå, till stjärnorna och tillbaka. Jag kunde inte ha ett bättre liv. Christopher är mitt allt! <3


Jag är sjuk..

Jag har fått en sjukdom. Jag vet inte om den är kronisk eller bara tillfällig, men det är lite läskigt.. Jag märker av den på samma sätt hela tiden; om jag går omkring i lägenheten och ser att någonting ligger på "fel" plats, då tar jag upp det och lägger det på rätt plats istället. Jag dammar hyllor, vattnar växterna regelbundet och ser till att det är snyggt och fint hemma. Jag sköter disken, tvätten och dammsuger typ dagligen. Jag hittar nästan alltid någonting att städa, och gör jag inte det så städar jag iallafall. Jag mår bra av det, men jag tror att det är ett virus och att det kan vara smittsamt. Så, vill ni inte bli smittade - håll er borta då!

En extra trygghet.

Jag börjar inse nu att min prins är en stor kille. Att lämna honom på förskolan går helg utmärkt och det känns nästan lite dumt att han ska byta nu till årsskiftet.. Men jag kan inte åka land och rike runt för att han ska få gå kvar på Aspnäs, det går liksom inte. Förskolan han kommer börja på i Bro är ännu inte öppnad. En av hans gamla pedagoger från Aspnäs tipsade mig om den och hon sa även att hon kommer börja jobba där, så jag har pratat med kommunen och dom har sagt att han får börja på hennes avdelning. Det känns tryggt, för mig iallafall.

Mitt härliga uppvaknande!

Imorse fick jag ett härligt uppvaknande! Jag har sovit på soffan de senaste veckorna av diverse olika anledningar, och igår på kvällen frågade Ticke mig om jag skulle sova i min säng. "Nej, jag tror att jag sover på soffan" svarade jag. "Men mamma, du SKA sova i din säng!" sa han då så jag lovade att jag skulle göra det. Men.. Jag somnade på soffan och vaknade imprse av att Ticke puttade på mig. "VARFÖR sover du på soffan?! Du sa ju att du skulle sova i din säng! Du skulle ju inte sova på soffan, mamma!" nästan skrek han. Han var vrålförbannad! "Jag somnade på soffan, Ticke. Det var inte meningen." svarade jag. Han vände sig om och gick ifrån mig och precis när han kommit ut ur vardagsrummet vände han sig om och sa: "Förresten, din telefon bara ringde och jag vaknade av den! Gå upp och gör frukost nu!" Haha, man märker ju vem som är mannen i huset nu.. Till saken hör väl att mitt larm på telefonen hade ringt två gånger och jag är en snoozande människa. Men ja, han är underbar iallafall, och i natt sover jag i sängen!

Mammas lille prins! Älskar dig så otroligt...

img_2819 (MMS)

Mammas lille prins! Älskar dig så otroligt mycket, Christopher! <3


iPhone, yeeeeah!

Anledningen till att jag inte bloggar från min iPhone är för att jag tycker det är jobbigt att skriva i lösenordet varje gång jag ska logga in. Men, så idag, helt plötsligt ploppade det upp en ruta som frågade om jag ville spara lösenordet! JA, tänkte jag och tryckte fort som fan på den knappen. Så i fortsättningen kanske jag kan blogga från iPhone också..

Någonting konstigt..

Någonting har hänt med internet hemma, så jag får fortsätta med utmaningarna när det har kommit igång igen. Just nu håller jag på med maten, falukorv och makaroner blir det. Jag är så fruktansvärt trött idag, så det känns som att jag ska gå sönder, men vi får väl hoppas att jag håller mig hel tills ikväll!

En missad utmaning!

Nu ska jag åka och hämta Ticke på dagis. Hoppas att han har haft det bra i snöovädret! Det snöar ju fruktansvärt mycket just nu, men det är ju bara kul för alla barn. Jag missade att publicera min utmaning, dag 7 igår, så jag får göra det när jag kommer hem idag. Orkar inte skriva något mer för tillfället, det är faktiskt ganska drygt att blogga från min iPhone.

Ommöblering pågår.

Hej alla glada! Jag kände mig så jävla nere idag när jag kom hem, så jag bestämde mig för att möblera om. Synd att jag inte tog ett kort så ni fick se hur det såg ut innan. Men - håll ut! - bild på färdigt resultat kommer lite senare under dagen. Jag kan ju bara tala om för er att det är jävligt jobigt att flytta på soffor, TV-bänk, bokhyllor och ja.. Fan och hans moster.. Dessutom gör jag det helt själv, med sällskap av Nathalie i telefonen.

See you later, alligator.

Fanfanfaaaan.

Käpprätt åt helvete, så har det gått för mig.

Utmaning, dag 7.

Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you



Petra, min storasyster <3

Utmaning, dag 6.

Day 06- Favorite super hero and why

Clair Bennet - Heroes

Bara för att hon har förmågan att snabbt återhämta sig från alla fysiska skador. Det skulle vara coolt om jag hade den förmågan! Nu är jag ju ingen läskig superhjälte, men ändå..

I miss you..

Det finns någon för alla. Det finns någon för mig. Jag trodde det var givet att jag skulle vara med den jag är nu, åtminstone ett par år framöver. Men som det är nu så.. Jag vet inte. Tillit är jävligt viktigt, det är typ a & o i ett förhållande. Den bara försvann, putsväck! Och nu står jag i valet och kvalet, jag vet inte vad jag ska göra. Jag är ingen elak människa. Jag är snäll, egentligen lite för snäll för mitt eget bästa. Jag skulle egentligen vilja göra som häxan, bara kasta ut skiten. Men, jag kan inte göra så..

 

Det finns någon för alla och det finns någon för mig. Någonstans. Någon som faktiskt skulle orka leva ihop med mig. Någon som inte skulle ta åt sig av allting jag säger och gör. Ni vet, jag bara är sån. Jag kan vara dum. Riktigt dum, men inte så länge. Men jag är inte elak. För jag är faktiskt riktigt snäll.


Det finns någon för alla och det finns en för mig! Jag är säker på det. Det finns en som inte skulle kunna svika mig, en som skulle vara där för mig. Alltid. Det finns en som skulle låta bli att prata med mig på morgonen, innan kaffet är intaget. Det finns en för mig som skulle göra allt. Precis allt. Bara för att det skulle funka.


Det finns någon för alla,
det finns väl en för mig..


Utmaning, dag 5.

Day 05- A picture of somewhere you’ve been to



Folkets hus i Skärblacka. Jag älskar musik, det vet dom flesta som känner mig. Men det som inte alltför många vet, det är att ajg faktiskt har varit med i ett band! Vi hette Enok 50 och bestod av mig, trummisen, gitarrister (2 st.), basist och.. Var det någon mer? Nu blev jag lite osäker.. Men ja, vi i bandet gjorde slut. Vet inte riktigt varför, men livet går vidare ibland. Anledningen till att jag valde den här bilden är för att vi uppträdde här en gång. Folkets Hus i Skärblacka (orten som lukar prutt dagarna i ända!), minneskonserten för Bob Marley. Det var kul, riktigt kul!

Konversation mellan mig och Nathalie.


Nathalie: Tänk om jag skulle ta livet av mig?
Jag: Nej! Då skulle jag bli ledsen.
Nathalie: Skulle du det?
Jag: Ja, jag skulle bli riktigt ledsen.
Nathalie: Varför då?
Jag: För du får ju inte vara med och höra skitsnacket efteråt!


Don'tl let it go..



Take my hand, and just don't let go


Utmaning, dag 4.

Day 04- A habit that you wish you didn’t have

 

Jag har bitit på mina naglar så länge jag kan minnas, men jag har haft några uppehåll. I november förra året sltuade jag bita och började fila istället. När jag preis hade flyttat in i lägenheten i Bro (juli) började jag bita igen. Men, när jag får min lön i november ska jag fixa snygga naglar! Inte för långa, för då slår jag bara sönder dom hela tiden, men lite lagom sådär.

Utmaning, dag 3.

Day 03- A picture of you and your friends



Jag har inte många bilder alls på mig och mina vänner, så den här får duga. Jag och Mia förra sommaren, på väg ut. Vi hade så sjukt roligt den kvällen med barfotadans, sång på pendeltåget och mycket skratt! Nu ses vi inte så himla ofta, vi bor ju så låååångt från varandra (15 min. med pendeltåget). Haha, men vi försöker väl iallafall.

Utmaning, dag 2.

Day 02- The meaning behind your Blog name

-
Minustecken valde jag bara för att. Det finns ingen speciell mening med namnet, men om jag ska välja en mening med namnet får det väl bli något i stil med:
Minustecken står för allt som gått fel i mitt liv. Jag har det som namn för att inte "glömma" bort allting som varit, både bra och dåliga saker. Men ja, det är ju bara det jag kommer på just nu..

Utmaning, dag 1.

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

  1. Jag sätter alltid på vattnet när jag kissar, även om jag är ensam hemma.
  2. Jag har stora komplex för mina ögonbryn.
  3. Jag har ett sjuhelvetes jävla morgonhumör.
  4. Jag blev kär i en kille 2004, och han finns fortfarande kvar i mina tankar. Ofta.
  5. Jag är riktigt bra på att laga mat!
  6. Jag har bott på minst 21 olika adresser i mitt liv.
  7. Jag följer IDOL, Desperate Housewives och Grey's Anatomy. Slaviskt dessutom.
  8. Jag är en hejare på att sova på soffan!
  9. Jag är konsekvent när det gäller mina tycken och tänken. Tycker jag något, då kan ingen ändra min åsikt.
  10. All tandkräm är för stark för mig, jag får blåsor på tungan.
  11. Jag använder tandkräm mot finnar.
  12. Jag har citronpeppar i all min matlagning.
  13. Jag är jätterädd för myror.
  14. Jag skulle aldrig sova med strumpor på, för jag tycker det är ÄCKLIGT.
  15. Jag röker väldigt mycket när jag pratar i telefon med Nathalie.

Amanda, min syster, hade..

.. den här roliga utmaningen på hennes blogg. Jag tänkte försöka testa den, får se om jag lyckas nu!

Day 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
Day 02- The meaning behind your Blog name
Day 03- A picture of you and your friends
Day 04- A habit that you wish you didn’t have
Day 05- A picture of somewhere you’ve been to
Day 06- Favorite super hero and why
Day 07- A picture of someone/something that has the biggest impact on you
Day 08- Short term goals for this month and why
Day 09- Something you’re proud of in the past few days
Day 10- Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad
Day 11- Another picture of you and your friends
Day 12- Why did you start blogging?
Day 13- A picture of your room
Day 14- A picture of you and your family
Day 15- Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play
Day 16- Another picture of yourself
Day 17- Someone you would want to switch lives with for one day and why
Day 18- Plans/dreams/goals you have
Day 19- Nicknames you have; why do you have them
Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future
Day 21- A picture of something that makes you happy
Day 22- What makes you different from everyone else
Day 23- Something you crave for a lot
Day 24- A letter to your parents
Day 25- What I would find in your bag
Day 26- Your favorite time of the year
Day 27- Why are you doing this 30 day challenge
Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29- In this past month, what have you learned
Day 30- Your favorite song.

Nu ska jag ringa Nathalie och ta med mig henne ut på ballefjongen, sen ska jag poppa popcorn i en kopp! Nej, det ska jag inte. Däremot ska jag poppa popcorn i en kastrull.

See you later!

Idag var vi i Upplands Väsby och hälsade p...

img_9659 (MMS)

Idag var vi i Upplands Väsby och hälsade på hos Nathalie och Lucas. Vi var i en lekpark som båda barnen tyckte om, och det var ju skönt!


RSS 2.0