En turdag!

I all hast var jag och Ticke tvungna att sticka ner till tvättstugan klockan fyra. Jag hade glömt bort tiden helt och hållet.. När vi kom ner dit stod det en tjej vid tavlan där man bokar tiderna, och när hon hade gått gick jag föra tt boka en ny tid. Jag märkte då att tjejen som stått där innan mig hade bokat om sin tid - som hon hade efter mig - till en annan dag, så nu fick jag ha tvättstugan fram till sju. Thank God for that!

Nu har jag precis kommit upp ur ett varmt bad, så jag ska natta Ticke nu.



Jag håller på för fullt!

Jag ska rensa lite på min Facebook idag, tänkte jag. Ta bort vänner som jag ändå inte känner eller umgås med. Jag är ändå inte inne där så ofta, så det känns rätt onödigt att sitta och "snoka" i andras liv utan att dom vet om det. Men ja, så orkar jag ju inte riktigt med den bekantskapskrets som jag har varit i förut. Rätt tradigt, ja. Hittills har jag väl tagit bort ett 10-tal vänner därifrån..

Vi håller på för fullt med tvättstugan, ska strax ner dit igen och hänga upp dom sista plaggen på tork, samt slänga i mer plagg i torktumlaren. Här hemma håller jag på med klädkamamren för fullt, alla kläder ska ut därifrån, och ALLT ska tvättas om. Även det som tvättades för bara ett par dagar sen ska tvättas, för nu jävlar ska det bli rent och pälsängerfritt där! Dennis fick två alternativ av mig (via Ticke): Antingen leker han med Christopher eller så hjälper han till med tvätten. Han valde att leka med Ticke, jag klandrar honom inte. Han städade typ hela lägenheten själv igår medans jag bara latade mig, så lite "lugn och ro" kan han ju faktiskt få.




Äckelkryp!

Jag är äcklad. Vi har skadedjur i lägenheten. I klädkammarna har vi pälsängrar, såna där vidriga småkryp som äter upp kläder och sånt. Vidrigt, eller vad? Jag ringde Upplands-Brohus idag och pratade med dom om att vi har skadedjur, antagligen pälsängrar - och mindre än en timme efter samtalet SÅG jag en. Nu har jag varit duktig och bokat tid i tvättstugan, så trots min sjukt jobbiga mensvärk och min migrän som börjar göra sig påmind genom att knacka på bakom ögonen, ska jag ner dit vid 13-tiden. Jag ska tvätta ALLTING i min klädkammare, damma av hyllorna, göra rent hela byrån och dammsuga och torka golvet där inne. Tusen gånger om kanske. Jag mår riktigt dåligt av sånt här, jag minns ju fan hur jag och Tickes pappa hade det i den där superäckliga lägenheten i Södertälje som vi bodde i.. Där hade vi skadedjur, alla möjliga sorters, men det var bara för att väggarna tydligen var fuktskadade. Nä, jag säger då det, FY FAN för äckelkryp.
Och, ja just det, nu höll jag ju på att glömma.. Både Ticke och Dennis har fått konstiga prickar på kroppen vid olika tillfällen. Dennis fick det i natt, på knäskålen och handen. Ticke fick det på bröstkorgen och ansiktet. Sååå, idag när jag ringde UBH, berättade jag det och dom sa "Ni kanske har VÄGGLÖSS!". Öh, ursäkta, men vad sa du, sa du? Vägglöss? I den här lägenheten? Jag LOVAR att det enbart är för att jag är så sjukt rädd för alla sorters småkryp som jag drabbas av det här. Men ja, det är VIDRIGT. Ett företag som heter No More Skadedjur ska komma hit och sanera lägenheten, så vi kommer vara tvungna att sova borta i ett dygn då. Blä.




Ticke har upptäckt 30-skyltarna i vårat om...

foto0157 (MMS)

Ticke har upptäckt 30-skyltarna i vårat område.


Vackra kvinnor.



En liten pojke frågade sin mor: - Varför gråter du?
- För att jag är kvinna svarade hon honom.
- Det förstår jag inte svarade han.
Hans mor gav honom en kram och sade: Och det kommer du heller aldrig att göra.
Senare frågade den lilla pojken sin far: - Hur kommer det sig att mor gråter så utan att det finns någon anledning? - Alla kvinnor gråter någon gång utan anledning, var allt hans far kunde svara.
Den lille pojken växte upp och blev en man, fortfarande förundrad över varför kvinnan gråter.
Till slut ringde han Gud och då Gud kom till telefonen, frågade mannen: - Gud, varför gråter kvinnan så lätt?
Gud svarade: - Då jag skapade kvinnan skulle hon vara någon speciell. Jag gjorde hennes skuldror starka nog att bära världens bördor och ändå mjuka nog till att kunna ge tröst. Jag gav henne inre styrka till att kunna uthärda att föda barn och till att stå emot de avvisningar som ibland kommer från henne. Jag gav henne en hårdhet som tillåter henne att fortsätta när alla andra ger upp och till att passa sin familj även under sjukdom och utmattning utan att beklaga sig... Jag gav henne känslor till att helt osjälviskt älska sina barn, även när hennes barn sårar henne djupt. Jag gav henne kunskap till att veta att en god äkta man aldrig gör sin hustru illa men någon gång prövar hennes styrka och hennes beslut om att stå vid hans sida utan att vackla. Och slutligen gav jag henne en tår hon kunde fälla. Den är hennes, exklusivt till att använda när det är behov för det.
För ser du; Det vackra med en kvinna är inte kläderna hon har på sig, inte heller den kropp hon har,
inte heller hur hon har sitt hår. En kvinnas skönhet skall ses i hennes ögon,
för det är dörren till hennes hjärta.
Det är där kärleken bor.

Skolsaknad och kräftskiva

Hualigen, jag börjar vänja mig vid min nya dygnsrytm! Men ja, jag ska väl inte klaga? Att somna i tid på kvällarna och vakna utvilad på morgonen - det gör bara min kropp och själ gott. Fast imorse höll jag på att gå under! Vi drack upp sista mjölken igår kväll, och jag måste ha mitt kaffe vaje morgon, men tji på den. Jag fick köpa en kaffe när jag kom till Sundbyberg istället.

Nya jobbet är asroligt! Jag trivs hur bra som helst, speciellt nu när jag börjar få kontakt med kollegorna också. Imorgon är det kräftskiva på jobbet, vet dock inte om jag ska stanna kvar där.. Jag måste ju till Bro och hämta Ticke och sen åka till Årstaberg med honom så att hans pappa kan få ha lite umgänge med honom.. Äh, det löser sig. I värsta fall får väl min krassliga pojkvän (tänkte skriva dåliga pojkvän först, haha) åka och möta mig på Centralen med Ticke.

Jag har egentligen inte så värst mycket att skriva om för tillfället, jag försöker väl mest ta vara på all tid jag har (läs: försöker att inte sitta vid datorn hela tiden). Kameran ligger någonstans här hemma, så det blir ju inte direkt mycket bilder tagna nu heller.

Nu ska jag hälla upp chips i en skål och ta ut drickan i vardagsrummet och sätta mig och titta på Bröllopsfotografen tillsammans med Dennis. Jag ÄLSKAR den filmen, trots att jag bara har sett halva! Men, som vissa redan vet, så är jag ett stort fan av Tuva Novotny - och hon är med i filmen! Vem kan låta bli att tycka om den pinglan?



Idag kände jag förresten att jag nog saknar att gå i skolan. Läste min lillasyster Amanda's blogg, hon skrev något om sommarlov och så.. Hade jag fått en chans nu, då hade jag lätt tagit den och gått om skolan och skött den ordentligt! Jag hade pluggat som attan, läst läxor och varit bäst i klassen (kanske inte). Jag hade varit en elev som tog studenten, men näej. Istället valde jag den "enkla" vägen: Jag började jobba så fort jag kunde. Egentligen har jag inte så mycket att klaga på, för jag vet faktiskt ingen som får jobb så lätt som jag, haha. Självgod, vad är det? Men å andra sidan så vet jag heller ingen som tröttnar på ett jobb så lätt som jag.. Det är väl en rätt stor nackdel med mig. Pergola är det enda arbete som jag inte har tröttnat på, men ja.. Den restaurangen var ju som mitt andra barn också.

Nu tröttnade Dennis på att vänta på att jag skulle plocka fram chips och sådant, så han gjorde det. Antar att det är dags att se på film nu då?


Såhär snygg var Ticke när jag hämtade hono...

foto0154 (MMS)

Såhär snygg var Ticke när jag hämtade honom på dagis igår!


Den som ser vad det här föreställer är en ...

haha (MMS)

Den som ser vad det här föreställer är en mästare på teckningar som barn har gjort!


Dag 2.

Jag är ruggigt trött! Jag och Dennis skulle kolla klart på filmen vi började se igår (Shutter Island, den jag somnade mitt i), och efter ungefär 25-30 minuter sov jag. Ikväll igen.. Men nu har jag, kors i taket, hållit mig vaken ända fram tills nu. Jag känner dock att ögonlocken börjar fladdra oroväckande mycket, så jag ska väl avrunda här.. Men ja, jag lovar att mitt bloggande kommer bli bättre när jag har jobbat i en vecka eller två. Jag tror att min kropp behöver tid för omställningen.

Och by the way, jag saknar er ganska oerhärt mycket!


Jag vann!

Noll inspiration till någonting. Var på nya jobbet idag, det gick bra. Vann en tävling, så jag kammade hem två biobiljetter. Får se när vi hinner gå på bio nästa gång, eventuellt redan på fredag kanske? Ticke ska åka till sin pappa, först till Södertälje, sen till Göteborg.

Nu ska jag fortsätta med maten, uppdaterar väl mer sen.


Skumma idéer.

Egentligen borde jag vara pigg som en mört, för jag har fått sova superlänge idag. Christopher har fått någon ny liten idé, när han vaknar på morgonen och Dennis går upp med honom så får inte Dennis ta av Ticke blöjan. Det måste vara jag som gör det. Skum idé, för det har gått bra förut.

Nu ska jag kolla till mina scones som är i ugnen, vi ska snart ha mitt-på-dagen-fika. Mys!



En mormor.

Alldeles strax ska vi bege oss. Vi ska åka och hälsa på min mamma, Tickes mormor. Vet inte hur jag ska känna, men vi märker väl det sen..



En present på fredag för bra beteende!

Snart är det dags för Christopher att säga godnatt till mig och HEJ till kudden. Jag testar förresten en ny grej med honom: om han sköter sig ordentligt måndag-fredag så får han en liten present att öppna på fredagseftermiddagen. Vi får se hur det funkar, hittills har det funkat helt okej!

Jag har inte riktigt någon inspiration till att blogga längre, den dyker väl upp så småningom igen.. Nu ska jag besöka Mr. Balcony och prata lite skit.




En liten städdag.

Jag måste snart komma på någonting som vi kan äta till middag idag. Det känns helt hopplöst tråkigt att ställa mig och laga mat, but you do what you have to do! Dennis åkte och hämtade dammsugaren idag, så jag ska snart dammsuga i ALLA rum. Och så ska jag tvätta lite kläder, torka golven och ställa och lägga saker där dom ska vara.


Äppelkaka

Jag har tre inbokade arbetsintervjuer den här veckan. Ni håller väl tummarna för mig, att det ska gå vägen? Inte direkt något drömjobb, men bättre än att bara sitta hemma och glo in i en vägg.
Nu ska jag äta äppelkaka, see you later!



Ibland älskar jag Dennis vänner.

Snart kommer äntligen Dennis hem med en påse Tortilla-dip som han fick av en kollega, så vi ska ha lite mys ikväll också. Och ja, det ska väl bli mysigt, tror ni inte?
Ända sen i lördags har jag känt mig alldeles konstig i kroppen, haft fjärilar i magen och varit.. Glad. Jag har varit på puss- och kramhumör, jag som inte ens vill pussas godnatt typ. Vet inte vad det rä som har hänt, men jag har väl kanske blivit kär på nytt? Hur som helst, det är en skön känsla.

Vi ska köpa en sängstomme till våran säng nästa månad, och en såndär tunn madrass att ligga på. Just nu har vi ett täcke, det är inte det mest bekväma - men det går. Det ska bli skönt att sova i en riktig säng då, en komplett säng. Och då kommer jag dessutom kunna dammsuga UNDER sängen, spännande!



The Twilight Saga

Igår lånade vi Twilight-filmerna av Daniel. Jag har tidigare vägrat se dom för att jag tyckt att dom verkat vara helt urusla! Men igår lånade vi som sagt hem dom och jag tror banne mig att det är dom BÄSTA filmerna jag någonsin har sett. Ikväll ska vi se om New Moon, för Dennis somnade och hann inte se någonting av den. Fast, en sak som jag inte förstår är varför alla blivit så frälsta av just Edward? Jag tycker Jasper (eller vad han nu heter, det där klappmongot) är bra mycket finare. Gosh, jag är ett Twilight-fan, obviously..



En liten idé... torka.

Idag är jag trött. Det skulle kännas riktigt skönt med en hel natts sömn, men den sömnen får jag nog leta efter i någon dröm kanske? Jag sover inte hela nätter längre, jag vet inte vad det beror på.. Mycket konstiga drömmar har jag drömt, den ena sjukare än den andra. Oftast handlar mina drömmar om killar jag känner som ska våldta någon random-tjej, eller så handlar dom om mina ögon av någon anledning. Jaja, i vilket fall som helst är det riktigt obehagligt att somna om kvällarna numera. Det värsta är att det är mitt i den allra djupaste sömnen som jag nästan alltid vaknar av drömmen och jag får så himla svårt att somna om, så jag snittar nog.. Ska vi gissa på 4½ timmes sömn / natt?

Nu ska jag fixa lite här hemma, och invänta bröderna grus. Om ett par timmar kommer världens bästa älskling hem också och då ska vi ha myskväll. Igår var första gången som jag och Dennis gick på bio tillsammans och det behövdes nog. Vi umgås aldrig tillsammans, alltså bara han och jag.. Men ja, som sagt så gjorde vi det igår och på något märkligt vänster känns det som att man uppskattar varandra mycket mer än vanligt.. Äh, rappakalja, hejdå!



Jag tror faktiskt att jag har haft den bä...

Jag tror faktiskt att jag har haft den bästa kvällen på länge nu. Först var jag och Dennis på bio och såg Shrek - Nu och föralltid (3D) och sen gick vi till Karlssons och co. för att lämna skivorna och hörlurarna för att sedan gå och äta. Ägaren var tydligen lycklig idag, han bjöd mig och Dennis på middag, och jag tror inte att jag någonsin har ätit en godare ceasarsallad! Fast jag orkade inte äta upp allting, men det gör inget - jag är fortfarande mätt.. Just nu väntar jag på att klockan ska bli tre så vi får åka till våra hemtrakter igen. Förresten, imorgon ska vi skruva ihop Tickes nya säng. Han kommer bli överlycklig för den! Och ja, det var nog allt för den här gången. Jag ska fortsätta koncentrera mig på musiken som spelas på ruskigt hög volym här.


En ruskigt bra låt!

Min supergoa lillebror kom hem till oss idag och gjorde pannkakor och (fj)ärtsoppa. Det var gott, men av någon anledning har min matlust försvunnit, den är borta.

Och nu har jag fått en ny favoritlåt! Jag har, hela sommaren, varit helt frälst av Owl City - Fireflies men nu är det annat som gäller! Låten heter The End och har redan spelats på hög volym hos mig och Christopher. Fan, vad jag älskar den! Att lyssna på bra musik får mitt humör att bli riktigt gott!





Jakobsberg tur och retur.

Idag har vi varit i Jakobsberg en sväng. Vi hämtade Dennis lillasyster eftersom hon ska sova hos oss i natt. Vi har dock inte gjort något speciellt på eftermiddagen, bara varit inne. Christopher och Dennis syster har busat och lekt tillsammans. Nu väntar barnen på lite hemmagjord glass innan läggdags.

Och, KORS I TAKET, Dennis har hämtat upp sovrumsdörren från källaren, så nu har vi en dörr som man kan öppna och stänga! Det ni, det har ni väl aldrig varit med om tidigare?

Jag måste förresten försöka plantera om lite växter som vi har fått, saknar dock lagom stora innerkrukor som passar till dom lagom stora ytterkrukorna. I-landsproblem, here I come! Att prata om krukor som om det vore ett riktigt världsproblem, det fixar bara svenskar, tror jag.
Äh, dags att duka fram för glassen och förbereda barnen på läggning. Lite sent, jag vet. Men vad gör man inte för barnen ibland?



Kolla vilken cool växt vi investerade våra...

foto0145 (MMS)

Kolla vilken cool växt vi investerade våra pengar på idag!


Helt slut..

Jag är så hima trött! Jag har sovit i princip hela dagen, i en ganska obekväm sjukhussäng.

Misslyckad mat

Köttfärspajen som jag gjorde till middag blev inte alls som jag hade tänkt mig! Jag är besviken på mig själv. Jag, om någon, borde fan kunna göra en jävla köttfärspaj. Hur svårt kan det va?
Jag ska ut på balkongen och ringa min stora älskling, be honom köpa hem något som stillar mitt begär efter sötsaker. Sen ska jag lägga Ticke, får se om det går smärtfritt att natta honom. Don't think so, huh?


Ett brak - och vilden var lös!

Jaha.. Just när jag trodde att Christopher kanske ändå hade lärt sig att inte hälla ut ALLA leksaker på en gång - då hörs ett brak från hans rum, och jag kan lova att leksakerna numera ligger på golvet. Ticke ger mig sovmorgon varje dag numera, men fr.o.m. måndag är det slut med det. På måndag är han hemma med Dennis hela dagen och jag ska vara inlagd på Huddinge Sjukhus. Skönt att jag kommer vara helt rökfri då!


Gnissel.


Rålambshovsparken

Orkar inte ladda upp bilder från idag, inte just nu iallafall. Det får väl bli imorgon istället. Men ja, vi hade en riktigt bra eftermiddag i Rålambshovsparken. Ticke plaskade en liten stund i plaskis som fanns där, men sprang mest runt och lekte och klättrade i klätterställningarna. Jag kan garantera att det kommer bli en åktur till den parken igen i sommar! Det skedde en smärre olycka i parken också, så Tickes kläder blev lite blöta. Sicken tur då att jag hade med mig ett extra par shorts!

Nu ska jag lägga mig i sovrummet och spela lite, sen ska jag nog sova.



Bildboom senare ikväll!

Oj då, det börjar visst sina på inlägg hos mig märker jag. Men lugna! Det kommer fler senare ikväll och då kommer det även massor med bilder!
Vi ska åka hemifrån alldeles strax och sticka in till stan och leka i någon lekpark. Christopher kommer tycka det är jätteroligt! Gnissel får följa med oss, har ingen lust att lämna henne ensam hemma i flera timmar. Hon kan ju också känna sig ensam, eller hur?

Dags att röra sig mot tåget nu.

Korvgryta.

Korvgryta blev det till middag idag. Det har jag aldrig gjort förut, men den blev riktigt god! Korv, potatis, morätter, paprika, lagerblad och kryddpeppar hade jag i, och såklart buljong och vatten. Christopher verkade gilla den väldigt mycket också.

Jag hoppas verkligen att det går bra för Dennis på jobbet idag nu när han har fått en annan säljare.. Tjejen som han hade sålde inte så bra fram tills för tre dagar sen, synd att hon inte gjorde det tidigare..

Dags att natta Ticke nu, uppdaterar senare!




Det måste vara hormoner som gör att jag li...

Det måste vara hormoner som gör att jag ligger och gråter till varenda sorglig, romantisk, komisk eller helt enkelt bara en bra scen i en film.. Jag har precis sett Tsatsiki - Vänner för alltid.. När filmen tog slut gick jag ut till badrummet och kollade i spegeln, var helt start runt ögonen! Jag har inte tvätta av mig sminket ikväll, var för trött för det. Nu ska jag försöka sova..


Moonwalk fail


Veckans planer: Simhallen & lekpark i stan

Nu ligger Christopher i sängen, redo att sova. Vi har inte gjort någonting speciellt idag. Vi var ute en sväng på förmiddagen, i lekparken var vi. Morgondagens plaenr är att åka in till stan, vi ska träffa en tjej där som ska fotografera Ticke när han leker och har sig, det ska bli spännande att se om det blir en utmaning för henne. På torsdag har jag planerat in ett besök i simhallen, men vi får se om det blir den i Bro eller Jakobsberg. Tycker det är så himla skönt att bara vara i Bro, jag saknar verkligen inte Jakobsberg ett dugg!

Högt upp i det blå..
Tröja: Name It
Byxor:
H&M
Keps:
Mitt hatobjekt, Tickes absoluta favorit!

 

 


En liten smärta, but still I love him! <3

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.. Och det har det ju uppenbarligen inte blivit idag. Christopher har varit en sån där hemsk inåtväxt finne, som sitter på det mest ömtåliga stället i ansiktet, idag. Han har låst ut mig och Dennis på balkongen, han hr hoppat i våran säng så han sparkade mig rätt i ryggen, han har skrikit, han vägrade äta upp sin lunch (så nu står den och väntar på att få bli hans middag), han var nära på att låsa ut mig på balkongen och han har.. Helt enkelt varit en smärta långt upp i anus. MEN det finns inget ont som för något gott med sig! Han är ju fortfarande min son, han är världens sötaste grabb när han väl inser att han faktiskt har gjort fel och kommer då ich säger förlåt. "Fölåt, mamma. Jag älska dig! Dlöm söta dlömmar! Vi ses väl imollon bitti igen?" säger han med sammetslön röst. Jo, förvisso ses vi ju imorgon, men lilla gubben.. Klockan är inte ens fem! Hade han tänkt sova nu så blir det då ingen sömn för någon i natt. Ni vet väl vad man säger? Sover inte jag - då sover ingen!


Ett, två, tre - Fanta och rosé!


Vi hade allt, vi såg det bara inte

När jag fortfarande bodde i Skärblacka i Norrköping lyssnade jag väldigt mycket på Näsblod och Kalle Baah. Jag hittade min Näsblod-skiva häromdagen, så nu har jag lyssnat på dom hur mycket som helst! Nostalgitripp for the win!

Idag är det inte direkt min musiksmak, lyssnar på annat idag.. But I still love them!


Duktiga grabb!

Nu ska Christopher få träna lite på alfabetet och siffror. Han är grymt duktig! Han vet t.ex. att bokstäverna C, S, T & O finns med i hans namn. Han vet vilket nummer vi bor på och han vet hur man gör siffran 1.





Ett avslut.

Christopher är hemma med mig hela den här veckan också, så får vi se hur det blir dom kommande veckorna. Jag kommer säga upp dagisplatsen fr.o.m idag, så vi ska ta en sväng till närmaste brevlåda om en stund och skicka iväg det pappret.. Han står ju i kö till förskola här i Bro och just nu känner jag att det funkar att han är hemma fram tills han får börja här istället.

Nu ska vi äta lite sen lunch, hörs sen!




Owl City - Hot Air Balloon

 


Storstadsmänniskan herself, var tog hon vägen?

Jag känner mig inte alls på topp idag - tvärtom, det känns som jag simmar omkring nere på botten. Jag är jätteseg och trött och slut och inte alls pigg på att göra någonting. Christopher har precis kommit hem, han tittar på Pippi just nu och jag ska väl sätta mig på balkongen och ringa min storesyster. På något konstigt vänster känns det lite konstigt att hon inte längre bor kvar i Stockholm. Storstadsmänniskan herself, liksom var tog hon vägen?

Jaja, mitt kaffe står här och väntar på mig.. Jag bör dricka upp det innan det blir alltför kallt..

Me miss my sister.




Helvetesresan.

Igår åkte vi och lämande Christopher hos sin pappa i Södertälje. Överlämningen gick bra och som vanligt på kvällen när det är dags att ringa mamma och säga hejdå - då vill han inte. Jaja, jag vet ju att han har det bra hos sin pappa. Tobbe åker hit med Christopher idag och samtidigt tar han med sig 2-3 mattor som vi får av hans mamma (TACK!) och Tickes alla kläder som ligger hemma hos T. Jag tror att jag eventuellt är i behov av att köpa någon större klädmöbel åt min lovely son.. För tillfället är byrån överfull, men det är ju dags relativt snart att plocka bort sommarkläderna (shorts t.ex.).
När vi hade lämnat Ticke åkte vi hem till Carro och hennes familj. Det var trevligt, hann dock inte stanna så länge eftersom vi var tvungna att ta oss hem, äta mat, fixa oss i ordning och sen sticka in till stan för att Dennis skulle spela på Karlsson's. Ja, vi åkte. Vi tog oss hem. Vi åt mat. Vi fixade oss i ordning, och vi åkte. Vi åkte lite för sent, ocg var väl lagom stressade. I höjd med Rinkeby (av alla jävla ställen!) fick vi tydligen punktering på höger bakhjul, KUL (H)JUL, liksom. Dennis agerade däckbytare och bytte till reservhjulet. Vi hade skitbråttom när vi väl var klara med allting, Dennis skulle börjat spela kl. 22.00, nu var klockan 22.35. Men ja, man åker ju tydliegn inte fortare än 80km/h med ett reservhjul. Bajs på den. Och hemvägen tog oss en timme och tio minuter, istället för dom ynka 30-35 det borde ha tagit...

Men jag är glad idag!




RSS 2.0