Jag har en ny blogg.

Nu har jag fixat och trixat. Ny blogg, alltsooooo. Det känns skönt, för då kommer jag få slippa allt skitsnack som cirkulerar runt alla människor just nu.
MEN en sak är iallafall säkert! Jag är nöjd när andra är nöjda, vilket typ ingen verkar vara för tillfället iofs. Men skitsamma. Jag får väl låtsas vara nöjd iallafall.

Men som sagt, den här bloggen kommer tas bort, förhoppningsvis under dagen, men jag är inte mer än mänsklig så den kanske försvinner nästa lördag. Eller söndag. Jag har en ny blogg, där jag har skrivit maaaaassor, ett inlägg typ. Ingenting om man jämför med den här, haha.

Säg till om ni vill ha adressen till nya bloggen, det ligger för mycket skräp i den här, för mycket skräp som läser och så. Lägger därför inte ut adressen hääääär.

Bajj.

Uuuuut! :D

img_1726 (MMS)

Uuuuut! :D


Ticke gav mig en liten bukett vitsippor :)

img_1273 (MMS)

Ticke gav mig en liten bukett vitsippor :)


Två snyggingar i samma bil.. Naaaaaaajs! ;D

img_2613 (MMS)

Två snyggingar i samma bil.. Naaaaaaajs! ;D


Pigga klubben på väg till laaaaandet!

img_3835 (MMS)

Pigga klubben på väg till laaaaandet!


Lööööön!

Idag fick jag in min lön på kontot, har lagt upp räkningar för betalning nu också.. Och VIPS! så var pengarna slut. Men det var rätt skönt så länge det varade. Idag ska jag ta mig ett snack med BBB om en del grejer, intekulalls. Jag har diskat klart nu iallafall och Ticke har precis gått ut för att leka med Dennis lillasyster. Nu ska jag nog sminka mig lite, bara så att jag känner mig pigg och fräsch idag.

Ticke myser i soffan och jag ska ställa mi...

img_8175 (MMS)

Ticke myser i soffan och jag ska ställa mig och ta itu med disken som har samlats till ett berg dom senaste dagarna.. Hualigen!


Sooooool! :D

img_3740 (MMS)

Sooooool! :D


Ticke är världens trotsigaste 4-åring idag.

img_6954 (MMS)

Ticke är världens trotsigaste 4-åring idag.


Ticke och jag, våren 2010

img_5605 (MMS)

Ticke och jag, våren 2010


:)

img_8583 (MMS)

:)


"Titta, mamma! Jag är uppe på vääärldens h...

img_6018 (MMS)

"Titta, mamma! Jag är uppe på vääärldens högsta berg!"


God morgon! Nu är vi på väg till dagis, id...

img_8264 (MMS)

God morgon! Nu är vi på väg till dagis, idag går Ticke mellan 9.30-14.00. Efter dagis ska vi hem och koppla av..


På väg hem :)

img_0024 (MMS)

På väg hem :)


Lite fint sådär.

När jag och Christopher satt på tåget imorse berättade han att han vet vilka bokstäver som finns i orden "mot Bålsta". Han bokstaverade varje bokstav väldigt tydligt och var jätteglad och stolt över att kunna dom. Han hade tydligen dragit fram en alfabetsbok igår på dagis och suttit och bläddrat igenom den för att se vilka bokstäver som fanns i orden. En av pedagogerna hade hjälpt honom, och ja.. Nu kan han dom. Nästa gång vill han lära sig "mot Västerhaninge" har han sagt, kul! Jag var också i 4-årsåldern när jag började intressera mig för bokstäver och jag gick och bokstaverade alla barns namn på hyllorna på dagis. Snart kommer han säkert kunna läsa också, lite grann iallafall :)

Vitsippor!

img_6662 (MMS)

Vitsippor!


Och som på beställning...

.. kom den där sabla huvudvärken. Men det blir utelek ändå en stund innan vi drar oss hemåt. Christopher är ju pigg och glad iallafall.

Saker som borde sägas.





En liten prins.

Nu när Ticke har varit borta från dagis hela förra veckan trodde jag att det skulle bli lite problematiskt med lämningen av honom idag. Men ikke. När vi kom in på gården kom en av hans tjejkompisar oss till mötes och ropade till dom andra barnen: "Titta! Christopher har kommit tillbaka!" Vips sa det, så var alla barn samlade runt honom. Han stod i mitten av en ring och besvarade frågor från barnen; "Har du varit i Göteborg?" och "Har du verkligen TVÅ dagis? Då har ju du mycket mer kompisar än oss nu!". Han stod där i mitten av ringen och såg lite blyg ut, men svarade iallafall på frågorna. När jag skulle gå vinkade han lite förstrött och sa att vi skulle ses sen. Jag, som vanligt, ville ju ha en puss. "Nej, mamma.. Inte nu när mina kompisar ser!". Söto!
Christopher är riktigt intresserad av bokstäver och siffror. Han kan räkna till 30, sen kommer tjugoelva och så vidare. Han kan vissa bokstäver, som när vi sitter på tåget så vill han att jag ska bokstavera när det står typ "Mot: Bålsta", men jag får inte lära honom o, t, :, l, s, t, a. Han ser skillnad på 4 och A, vet att N och M ser nästan likadana ut men M sägs med läpprna och N med tungan. Han vet att kompisar och andra människor kan bli besvikna. Som idag på tåget så frågade han om en kompis kunde bli besviken för att man inte pratar med den. Visst kan kompisen bli besviken, svarade jag då. "Men om han är besviken på mig, kan han vara blandat arg och ledsen och lite upprörd då?" frågade Ticke. Min prins har blivit så stor, det känns helt... Lönlöst att försöka beskriva allt jag känner och tycker och tänker.

Det borde räcka med att säga att jag älskar honom. Mer än allt.

"Är man 4 år så får man faktiskt leka på m...

img_5759 (MMS)

"Är man 4 år så får man faktiskt leka på marken med bilen. Eller hur, mamma?"


Söndag, 17/4-11

Igår köpte vi nya skor till min lilla prins. Han blev väl glad, plånboken mindre glad. Men nu har han iallafall ett par skor som är lagom varma och så slipper han vinterkängorna. Det gillar jag. Maten står på tillagning, klar om typ tre timmar eller så. Kycklinggryta blir det idag, får väl se om det passar den stora killen.

Det är mycket som händer nu, saker som måste göras och så.. Den stora sitter vid datorn och jag plockar, rensar ur kläder som är för små för Ticke och kläder som jag inte använder. Ska slänga det i en sån där Myrorna-låda tänkte jag, eventuellt ge lite av Tickes gamla kläder till en dagmamma här i Jakan. Får väl se hur det blir med allting. Imorgon ska jag åka till Bro och fixa lite grann, måste plocka i ordning så det ser relativt snyggt ut. Blä.

Det är så lätt..

Det är så lätt att såra, lättare än du tror. Ett överlägset hån, några tanklösa ord du kanske inte menar kan påverka mer än du vet och ge en människa känslan av ensamhet. Det är så lätt att glädja, lättare än du tror. Ett vänligt leende, några uppmuntrande ord sagt i en vänlig ton kan värma mer än du vet.

Jobba, jobba, jooo-oo-ooobba!

Om två veckor ungefär kommer en sprojtans laptop hem till Dennis. Det är naaaajs! Längtar som SJUTTON, nu kommer jag ha någonting att göra på tågresorna upp från Göteborg, istället för att bara sitta och glo in i människan mitt emot mig. Härligt! Får en dongel också, som bara kostar när man använder den, men max 295 i månaden. Det är också najs.

Den här veckan har det blivit jobb för mig, häääärligt! I onsdags jobbade jag på Polstjärnan, 8-15.15, igår på en lunchrestaurang i Värtahamnen, 11-16 och idag ska jag jobba där igen 11-14. I like it! Jag hoppas att jag jobbet på det sistnämnda stället.. Igår var det bara provjobb, idag hoppar jag in extra för att ena ordinarie är sjuk. Förresten, igår serverade jag lunch till Björn Gustavsson och Henrik Dorsin! Det var lite roligt, mest för att dom kommer äta där idag också! XD

"Jag vill inte vara med på kort igen, mamma!"

img_2191 (MMS)

"Jag vill inte vara med på kort igen, mamma!"


Redo!

God morgon, typ. Dricker kaffe, har precis sminkat mig klart och är nästan redo för en dag på jobbet! Jag ska PRO jobba på en restaurang i Värtahamnen idag, schpenandeeee. Ticke och Dennis är hemma idag, men imorgon blir det dagis som vanligt för grabben. Nu ska jag klä på mig lite kläder och sen sticka iväg. Smell ya later!

För det duger bara inte.

När man är som man är och det inte duger, då kan man försöka ändra på sig. När man har lyckats ändra på sig och det fortfarande inte duger - då försöker man igen. Duger det inte den gången heller så försöker man igen. Och igen, igen, igen. Man försöker tills det inte finns fler sätt att vara på. För det är faktiskt så, det finns miljontals sätt att vara på, men till sist ger man liksom upp hoppet om att någonsin kunna bli den som någon annan vill att man ska vara. Man flyter med bara, och får väl hoppas på att det eventuellt kan duga - så småningom.

It's a brand new day.

Morsning! Sitter framför teven och dricker kaffe.. Klev upp för en halvtimme sen, och ska väl strax klä på mg vardagsutstyrseln. Jag ska ju jobba idag mellan 8-17, men jag vet inte om jag vågar, haha! Drömde skitkonstiga drömmar om stället jag ska vara på, plus en jävla brud som jag inte gillar speciellt mycket. Men ja, det som hände i drömmen lär inte hända i verkliga livet, right? :)

Nu måste jag ha lite mer kaffe, annars lär jag väl somna vid 14-tiden..

Upptäcksfärd!

Jag och Ticke var ute på upptäcksfärd för en stund sen. I en och en halv timme var vi ute och letade efter guldstenar, vi hittade bara en, men Ticke var nöjd med det. Jag tycker att lite frisk luft inte skadar när man är förkyld, däremot vill jag inte skicka honom till dagis. Vi ska snart börja med middagen, korvsoppa blir det. Yummie! Ticke ska få äran att skära i ordning korven, jag ska skala morötter och sånt. Nu ska jag pussa på min prins, hörs sen!

Luuuunch.

Det är fortfarande lite sjukstuga här hemma. Just nu är Ticke pigg och glad, han sitter i sitt rum och leker och jag ska precis börja med lite lunch. Imorgon är det dags att jobba för mig, Polstjärnan heter stället jag ska vara på. Najs!

Dennis ska ge fan i att ragga!

Alltså, allvarligt.. Haha. Vad är det för desperata försök? Visserligen, jag kan inte säga någonting men det irriterar mig lite grann, faktiskt. Det här gör inte tankarna bättre, dear friend. Det roliga är att jag hade en liten dröm häromnatten, typ igår. Ja. Haha, så det kan gå.

Dennis ska ge fan i att ragga!



Det krävs att ni trycker på länken och lyssnar, sötot blev lite arg. Stackars honom, då. Eeeeeller inte, det kanske mest är synd om henne?

Nu ska jag äta frukost, blev en liten sovmorgon idag, KORS I TAKET! Haha.

Godnatt, sov som en skatt! (tungt)

Jag ska som vanligt vara den som säger godnatt vid elva-tiden och går och lägger mig vid ett. Soooom vanligt, jaaops. Jag pratade med en barndomsvän idag angående en liten (stor) hund som dom vill ha iväg på foder av olika anledningar. Han verkar vara en sån hund som jag vill ha. Jag vill träna med hunden, gå på långa promenader osv. Hon skulle skicka lite bilder på honom imorgon och jag ska prata med Dennis och kolla om vi får tag på en bil till helgen så kanskekanskekanske vi kan åka och säga HEJ till grabben. Skulle inte sitta helt fel känner jag.

På torsdag ska jag förresten på arbetsintervju på en restaurang i Värtahamnen. Deltid, tre-fyra timmar om dagen måndag-fredag. Skulle inte sitta helt fel, vavava? Neej, täntke väl det. Nu ska jag slänga en PUSS på min son, ta upp honom för en liten kisseluring och sen blir det nattinatti för mig med. Soooooe, jag uppdaterar nog imorgon. Eller ja, jag gört.


Foto: Nathalie Agnekil

Snart är det sommar, förresten! Längtar ni lika mycket som jag?

And here we go again..

Jag hatar att göra folk besvikna, därför ställer jag alltid upp. Men det finns en gräns hos alla, och hos mig är den gränsen nådd nu, sen länge tillbaka egentligen. Jag har alltid funnits där för människor, ställt upp i vått och torrt - men när man får en fet jävla köttyxa i ryggen hela tiden, då tröttnar man. Rätt rejält dessutom.. Jag står lite i valet och kvalet för tillfället, känner väl inte riktigt att det är tid för mig att ställa upp.. Igen. Meeeen, skit i det nu.

Ticke ligger och sover, ääääntligen. Tog ett bra tag för honom att somna ikväll. Imorgon är det dags för 4-årskontrollen och jag tror nog att han får godkänt iallafall. Han är typ världens bästa kille! <3

Men om jag går sönder?



Ticke: Om jag går sönder, köper du en ny Ticke då?
Jag: Nej, för det finns bara en Ticke.
Ticke: Men OM jag går sönder, kan inte du och Dennis laga mig då? För ni har väl lim? Ifall jag går sönder alltså...


Jag har, btw, klippt lugg. Haha, så det ka...

img_6687 (MMS)

Jag har, btw, klippt lugg. Haha, så det kan bli när man är rolig i huvudet! :)


Pluttis! <3

img_8674 (MMS)

Pluttis! <3


Sjukstuga :(

Det är lite sjukstuga här hemma nu. Ticke fick feber igår, rätt plötsligt sådär. Han la sig i soffan och vilade lite på eftermiddagen, söto. Just nu tittar vi på tv, men tänkte att jag och lilleman ska baka lite senare. Det lär han gilla. Meeeen, innan vi gör något sånt ska jag STÄDA! Urk på den, men det behövs.. Äh, blir bara massa svammel nu känner jag, så vi höööörs.

Allt är som det ska vara nu.

Christopher är hemma igen, äntligen! Vi sitter och tittar på tv, hela familjen. Mys! Vi har bakat chokladbollar och kladdkaka och efter fyra kommer Dennis mamma med familj hit och fikar. Kuuuuulers, right? Nu ska jag fixa i ordning lite lunch, sent som fan, I know. Meeeeeen, grabbarna klarar sig en stund till. See you laaaaaater!

Min grabb är lite sjuker :(

img_2934 (MMS)

Min grabb är lite sjuker :(


Bajs-SL

Bajs på det här säger jag. Har stått i 20 minuter på Jakobsbergs station och väntat på tåget, nyss ropade dom upp i högtalarna att det är kraftiga förseningar i tågtrafiken och att dom inte kunde säga när tåget skulle gå. Kuuuuul.

Min vän är på besök.

Morsning korsning alla seeeeglare! Jag försöker vakna till liv, blev lite sovmorgon idag för både mig och Dennis. Han åkte hemifrån fem minuter innan han skulle börja jobba, stackaren fick stressa som en tok. Men ja, det överlever vi. Jag känner mig illamående till tusen, upptäckte dessutom att en väldigt nära vän har kommit på besök en dag tidigare än beräknat. Och det gjorde ju verkligen inte saken bättre.
Mitt humör är typ på topp idag, trots allt. Dels för att det är freeeedag, och det innebär att min prins kommer hem imorgon! Och dels för att det är löööördag imorgon, vilket innebär att min prins kommer hem! Ja, me like it.

Igår jobbade jag på Radisson Blu i Frösunda. Kändes helt okej. Eller ja, det kändes mer än helt okej, jag älskade det! Det gick snabbt och smärtfritt, trevliga arbetskamrater och en bra miljö att arbeta i.. Det blir nog inte bättre än så.

Nu ska jag lägga mig i sängen en stund, känns som att det behövs..

God morgon!

img_9947 (MMS)

God morgon!


Morsning korsning!

Gooood morgon! Sitter och dricker kaffe nu, har gjort mat till Dennis och så fick han lite gröt till frukost. Jag ska snart åka till Globen där jag ska möta min syster, hennes man och deras yngsta dotter. Jag har inte träffat dom sen jag och Dennis tog en liten spontantur ner till Motala.. Det var väl i december eller januari, tror jag minsann. Såååå jag ska fixa mig i ordning nu, hörs sen!

Mitt kall i livet.

Det känns lite lustigt det här.. Det senaste året när jag har sökt jobb på restauranger så har jag inte fått svar från någon, inte ens ett "tackfördinansökanvigårvidaremedandrasökande"-svar. Nu helt plötsligt får jag svar från höger och vänster, där jag blir inbokad på intervjuer titt som tätt, känns askul! Jag är anställd på tre olika företag, och man kan ju tycka att det borde vara ett evigt pusslande med tider och så, men icke. Jag jobbar ikväll på Gällöfsta, imorgon jobbar jag på ett ställe inne i stan (om jag får tag i en vit långärmad skjorta såklart), samma på torsdag och nästa torsdag också. Heeeelt underbart lovely med servitrisjobb där dom inte ställer värsta kraven på att man ska kunna bära fyra stora, tunga tallrikar med ett lillfinger typ. Åh, I love my life at the moment! <3

Och det är en ny dag.

God morgon. Klockan åtta imorse ringde alarmen på telefonerna, jag vakande av båda och väckte Dennis som stängde av sitt alarm - och somnade om. Det gjorde visserligen jag också, meeeeen ja. Han vaknade igen strax efter halvnio, och då var det nog bråttom tror jag.
Jag skickade iväg en jobbansökan igår (CV+personligt brev) och fick som svar att restaurangen ville ha medarbetare som var a'la carte-vana, varpå jag svarade att jag var det eftersom det mest är det jag har jobbat med. "ifall du måste skicka över din cv." fick jag som svar då. Jag söker inte där nu, skickade iallafall iväg ett mejl och skrev att CV och personligt brev finns i första mejlet som skickades av mig. Men skitsamma.

Jag ska nog ta och fixa mig lite frukost nu, vet dock inte vad jag ska äta. Dricka kaffe är ju en självklarhet, men själva tilltugget? Njaaa, får la se.

Igår pratade jag med min löööövely prins, han kommer hem på lördag! Lyyyyycka. Han var lite kinkig, för han ville såklart inte gå och sova. Men jag pratade med honom och till slut tyckte han väl att det var bra att han skulle sova så han orkar upp till dagis imorgon (läs: idag). Helt underbart att få hem honom igen! :)


Segast.

Ja, men typ godnatt. Natten till idag hade jag värsta sömnproblemen, vaknade en gång av att en jävla plastgrej åkte ner från hyllan i klädkammaren och sen vaknade jag för att jag mådde illa och för att jag var törstig. Seg natt, ja. Jag hoppas att den här natten blir bättre, längtar dock efter min mys! Han är och spelar på en studentskiva på Ego, det är naaaajs. Nu ska jag bättra på mitt utseende, det är väl det skönhetssömn är till för? ;)

Älskart!

Musik som pumpas i spräckta hörlurarna just nu: Mohombi feat. Nicole Scherzinger - Coconut tree

Älskart! Nytt jobb fixat på ett hotell inne i stan, som servitris of cööööörs. Nu ska jag hem och städa lite och sen ska jag hjälpa Dennis mamma med att lägga ut saker på Tradera. Blir eventuellt en tur till Kungsängen idag, hem till Emily och Melvin. FåAdde vad som händer helt enkelt.

Du är en braaaaa kille.

God morgon. Jag ska nörda framför datorn ett tag nu och typ söka lite jobb kaaaanske. Inte ruligt, men jag öfeeerlefer. Idag händer inte mycket alls, förutom den där intervjun jag ska på vid 11-tiden. Typ samma som när jag jobbade i Globen på Julgalan och så, men den här gången ska jag inte jobba på några galor! Jag blir alldeles för stressad och pressar mig själv till tusen; inte bra.

Dennis fixade kaffe åt mig imorse och så tog mjölken sluuuut! Men han ska vara en bra kille och köpa mer mjölk åt mig innan han sticker till jobbet. Me like it!

Nu ska jag söka lite mer jobb, PUSS.

Produktiv dag, b-b-b-buuuuullshit.

Jaaaa, för jag har varit DUKTIG idag. Storstädat i vardagsrummet. Eller iallafall dammat av lite grann, men det räknas väl också? Just nu sitter Dennis och spelar och jag sitter och bloggar, roligare liv kan man väl inte ha? Haha.. Vi ska ner till tvättstugan närsomhelst igen och plocka upp det som ligger i torktumlaren och i torkskåpet och så tar vi upp det lilla som precis blivit tvättat. Blä, känner att jag har så mycket intressant att berätta, tycker ni inte?

Jag har även framkallat sju kort, sex mindre och ett lite större. Tänkte att dom fotona ska pryda någon vägg hemma hos Dennis, kommer bli superb!
Imorgon har jag en intervju att gå på, RestaurangAssistans söker tydligen servitriser. Schpeeeenande, right?

Dags för tvätteriet igen med babe.

Babylove!

img_2794 (MMS)

Babylove!


En bra dag.

Idag mår jag bra. Jag tror att jag är inne i någon sorts period, där största delen av dygnet går åt till att vara arg och ledsen. Det är rätt jobbigt, men jag är glad att Dennis står ut med mina ryck jag får. Ikväll ska vi till MP en sväng, vi ska inte vara där länge alls. Dennis ska hämta sina skivor och hörlurar och så ska vi vänta på en av hans tjejkompisar som vi ska prata lite med.

Om en vecka kommer Christopher hem igen! Jag längtar fruktansvärt mycket efter honom! När han kommer hem ska vi gå med Dennis familj och äta kinamat, för Dennis mormor fyller år då. Det lär bli sjukt gott! Gaah, nu tycker jag att min prins ska komma heeeem!

Hormonstinn fjortistyp.

Igår kände jag mig som en hormonstinn, finnig tonåring. Mitt humör pendlade hejvilt och jag grät för precis allting. Jag orkar inte vara glad och trevlig hela tiden, men nu har jag nog fått ut en hel del av mitt fjortishumör.

Idag vill jag åka till Bro och hämta lite saker som behövs hemma hos Dennis. Bl.a. lökhackaren. Haha, det måste vara höjden av lathet, att använda en sådan alltså. När vi ändå är i Bro (ja, jag tar det för givet), så tänkte jag ta med gardiner också. Yeeeeeeeah!

Doppa snoppen i randombrud? Mm, jotjena.

Jag förstår verkligen inte hur man, när man lever i ett förhållande, kan vara med någon annan. Jag tycker det är rätt vidrigt att den man är med går och doppar snoppen i någon annan brud. Och att den som gör det sen kommer hem, utan minsta antydan till dåligt samvete.. Tvi! Det är äckligt. Jag är glad att det inte är mig det händer och skulle det hända mig så.. Vet jag inte om jag skulle klara av att gå. Så stark tror jag inte att jag är..

Drip drop


ett ångestladdat samtal.



Ett samtal igår fick mig att känna lite ångest. Samtalet varade bara i någon minut, men den kraftlösa röst jag hörde i andra änden av luren.. Det var läskigt. Jag försöker vara kall, alltså inte prata känslor och så, men jag hör ju sanningen bakom varje ord. Det gör ont, någonstans mellan magen och huvudet, halsen och bröstkorgen. Det bränner bakom ögonlocken, klumpen i halsen växer sig större. Det tänks snabbt, vad får man säga? Eller vad bör man säga? En sak som jag har lärt mig genom alla dessa år, det är att man får alltid, oavsett vad, känna på hur det är att vara en medberoende. För man blir det, iallafall så har jag blivit det. Precis som idag, soc. ringde mig och frågade om jag inte kan åka med cigaretter till henne. "Jag har inga pengar" svarade jag. Hon skulle kolla med sin chef om jag kan få tillbaka pengar av dom om jag kan lägga ut till ett paket cigg åt henne. Jag är så misslyckad när det kommer till det här, för jag kan inte säga nej. Och det vet ju alla om dessutom.. Synd bara att man alltid får en stor köttyxa i ryggen när man har varit en snäll medmänniska.

Men ja, skulle ni åka in till stan för att ge någon ett paket cigg?

Would I lie to you, baby?


D
et är rätt kul ändå, att Dennis läser min blogg alltså. Han tror typ, när jag har skrivit om honom (precis som jag gör nu) att jag är värsta deppot med sjuuuuk ångest. Eller något i den stilen, kanske? Meeeen, jag ska tala om en sak! Jag blir inte deprimerad när Pluttson åker till jobbet tidigare eller när han tackar ja till en spelning eller när han bara sticker iväg hemifrån eller när han sitter vid datorn. Däremot blir jag lite småsur, rädd, orolig. Typ. Jag försöker lägga band på mina jävla äckelkänslor, men det går inte så bra alla gånger (läs: det går aldrig bra). Ändå är jag den som säger "tacka jaaaaa till den här spelningen, du behöver det! du tycker ju att det är roooooligt!". Och så tackar han ja till spelningen, eller så tackar han nej. Det beror väl lite på vilket humör han tror att hans lilla Sandra är på. Oftast är jag på mens-humör, men nu är det slutpratat om detta.

Jag städar. Städar, städar, städar. Det känns nästan som att jag andas damm, hah, relativt äckligt. Har sorterat Dennis Kalle Anka-tidningar efter årtal, upptäckte dock att det är ett flertal som saknar framsida, så jag lägger alla dom i 1990-talets hög. Det gör inget, han blir nog glad iallafall. Och så såg jag att han hade några Knasen-tidningar, var lägger jag dom då? Hittade dessutom två stycken Moore, najs! Dom ligger på min sida av sängen nu, finns alltid något kul att läsa i dom. Jaaops.

Dags att städa vidare då. Jag skrev det här inlägget bara för att ha någonting annat att fokusera på, förutom städningen alltså, men jag andas damm och det är svårt att fokusera på annat än att det faktiskt behövs städas.


DJ Dennis S, ooooooh.

Jag är inne på femte koppen kaffe sen klockan halvåtta imorse. Det kanske inte är så bra för magen och så, men det är fruktansvärt gott! Blajj, försöker typ ta mig i kragen och städa i lägenheten.. Har kommit så långt att jag tagit disken, men det var ju inte mycket alls eftersom jag tog middagsdisken redan igår kväll.

Pratade med Dennis alldeles nyss och ja, han har ingen bokad spelning ikväll - såvitt jag vet iallafall. Jag hade tänkt ta med mig honom någonstans och hitta på något, men så ringde hans käre vän J och avbröt vårat samtal. Bajs på honom. Sååååå, Dennis får väl probably en jävla spelning ikväll ändå. Jag sa åt honom att ringa mig när han hade pratat klart med J, men känner jag Dennis rätt så "glömmer" han det och kommer på om någon timme att han skulle ringa mig. Då brukar det låta såhär:
"Hej älskling! Jag pratade med J och sen direkt efter det så ringde S och sen ringde V. Precis ALLA har ringt mig nu. Jag glömde inte bort dig!!"
B-b-b-buuuuullshit, brukar jag tänka och fortsätta vara lite smågrinig. Det går över efter en stund såklart, men alla dumma bortförklaringar är jag kind of less på.

Äh, jag är nog bara lite bitter. Får väl hoppas att han tackar ja till den där spelningen, maybe? Lite extrapengar..


Mitt pucko åker till jobbet en halvtimme t...

img_8810 (MMS)

Mitt pucko åker till jobbet en halvtimme tidigare än vanligt. Bajs på den liksom.


Here you go, babe.

Ja, men typ GOOOOOOD MORGON! eller något i den stilen. Jag har precis lagat mat (!!!), Dennis måste ju få i sig någonting när han jobbar, bara därför jag kliver upp och lagar mat det första jag gör. Fiskpinnar, potatismos och spenat får han. Smyger ner två bananer och ett äpple också, för han gnäller alltid på att han blir hungrig igen vid 15/16-tiden. Så, here you go, babe.

Idag har jag inga planer alls. Jag ska eventuellt åka till Bro och hämta post och sånt, sen tar jag kanske en sväng förbi Emily i Kungsängen. Hon är rätt tråkig, för hon bloggar inte längre och jag fann ett STORT nöje i att läsa hennes blogg. BÖRJA BLOGGA IGEN! Nu ska jag ta en titt på mitt älskade konto och se så att hyran och allt har dragits som det ska.

PUSS!

RSS 2.0