Nytt jobb, nya möjligheter!

God morgon!
Jag kan börja med att säga att jag inte har samma tid som förut.. Jag har aldrig tid att uppdatera min blogg längre, jag använder nästan inte internet överhuvudtaget längre. Jag har annat för mig om dagarna, att jobba till exempel! Yepp, jag fick jobb på ProVoice, började ringa i förrgår första gången. Kalla kunder är inte så himla lätt att ringa på och det var det vi nya fick göra vår första dag. Igår fick vi börja ringa på varma kunder, skönt som fan! Igår hade jag en rätt schysst timlön under fyra av timmarna jag ringde, men utslaget över hela dagen låg den på nästan hundringen mindre. Fast det är lugnt ändå, jag kommer fortfarande få en helt okej lön för dom här få dagarna som jag har ringt.

Jag är hemma med Ticke idag. Det blev en sväng ner till närakuten igår kväll eftersom hans astmamedicin låg kvar på dagis och jag hade inte natriumklorid (?) så jag kunde inte använda Albatrossen heller. Han skulle egentligen kunna vara på dagis idag, men vi vaknade sent och jag hade inte hunnit med tåget och så till jobbet, så han får vara hemma med mig idag.

Eftersom jag har lovat Ticke att jag ska baka någonting idag, så ska jag ta och göra det nu. Jag har en maskin tvätt som ska hängas om en halvtimme, jag ska städa vårat rum och tvätta lite mer grejer som kommer inifrån oss. Sen ska jag nog bara säta mig ner i soffan och ta det riktigt lugnt hela dagen lång!

Stressiga Sandra.

Nu har jag varit nere i centrum med Christopher. Det blev en tur in till banken som planerat så nu har jag kontouppgifter till mitt nya jobb. Bara jag inte glömmer mitt legitimation nu.. Det skulle just vara typiskt mig. Väntar bara på att SamboMia ska komma hem från Mekonomen nu, för jag måste sticka iväg till tåget om en halvtimme ungefär. Ska eventuellt möta upp min lillasyster Sofie och ta en cigg med henne. Vi får väl se hur det blir med den saken.

Today's gonna be a good day.

Det har löst sig nu, allting är löst. Jag kommer kunna fortsätta jobba, tjäna mina egna pengar och till slut kommer jag börja leva på min egen lön istället för på socialens pengar. De e naaaajs.
Om en liten stund ska jag ner till centrum och fixa kontouppgifter så att min nya arbetsplats kommer kunna betala ut min lön nästa månad. Me lööööjk it.

Nu ska jag börja fixa mig i ordning, Mia blev precis klar i duschen. Hörs sen!

PUSS!

Jag kommer leva på socialen en evighet eller två.

Idag har jag fått SKITBRA och SKITDÅLIGA nyheter. Dom SKITBRA nyheterna är att jag har fått ett jobb! Jag ska dit på utbildning imorgon, halvtvå ska jag vara där. Det är ett jobb inom telemarketingbranscen och företaget har grundlön och provision på varje såld produkt. Jag hoppas innerligt att det går bra där, för då har jag ett jobb med garanterad lön. Me lööööjk it.
Dom SKITDÅLIGA nyheterna vill jag inte ens gå in på, för om det nu är så som det sägs på pappret så kommer jag inte kunna fortsätta jobba. Det är ödets ironi, på riktigt. Jag får ett jobb där jag i princip väljer min lön själv - men jag kan inte jobba? Haha, hur skulle det gå ihop? Då kommer jag ju få leva på socialen i en evighet eller två.. Dom är ju egentligen till för att hjälpa, men det känns som dom i mitt fall ska stjälpa. Fast jag vet ju inte, jag jobbar inte med puckon som inte kan skaffa sig en frisyr och ett jobb.

Kan det bara bli helg någon gång? Jag känner verkligen för att hitta på något kreativt, och jag anser att Lekpalatset med fem barn i åldrarna 6-10 år är ganska kreativt. Christopher ska ju till sin pappa, så med honom kan jag inte hitta på något roligt heller.. Det lär bli rätt vilt borta på Lekpalatset, men jag tycker bara att det är roligt och jag hoppas att barnen också kommer tycka det.
Klockan 16.22 på lördag ska jag hämta Amanda i Bålsta.

På söndag är det dop för Jack-Dylan. Han är så fin, det barnet! Fast som ni alla vet så tycker jag att Christopher är den finaste grabb som finns. Och jag älskar honom så grymt mycket.. Fast han kommer nog inte vara med på dopet, ska hämta honom i Södertälje eller Årstaberg någon gång på söndag kväll. Och nu är det ju f.ö. dags för honom att börja nattas redan vid sjutiden på kvällarna, annars kommer han aldrig orka upp dagen efter.

Dags för mig att sova nu, kanske tar en cigg först för att lugna mina nerver som är ute på promenad.

Ooooooh!


PUSS!

Det är dags att ta farväl.

Jag har varit duktig idag igen! Jobbcenter kallade, så jag stack dit på morgonen. Kom visserligen en kvart sent, så jag vet inte.. Har jag fått ogiltig närvaro nu? Sökte två hela jobb idag också, verkar gå bra för mig.

Jag tar alltid för lång tid på mig så nu måste jag sticka, annars kommer jag missa tåget!

PUSS!

Nu har det gått mer än två veckor.

I förrgår hade Dennis sönder min gardinstång. Han la sig i min säng och fastnade i gardinen på något underligt vänster, så gardinstången släppte fästet i väggen och trillade ner. Dumma Dennis. Så nu har jag varken gardiner eller gardinstång vid fönstret, det står bakom min dörr istället. Fast idag har han varit ruskigt snäll och skjutsat runt mig till höger (Gärdet) och vänster (tillbaka till Jakan).

Jag har iallafall hållt min del av avtalet med mig själv. Jag skulle ha ett jobb eller åtminstone ha varit på en arbetsintervju inom två veckor från det att jag började gå på Jobbcenter. Jag lyckades. Idag var jag på en intervju på ett företag som ligger på Gärdet, det verkade helt okej, men jag har några alternativ till.
Vi har hunnit med en tur till Petra m. familj också, käkade middag där och det var gott som vanligt. Blev massa snack och liten verkstad, jag skulle egentligen ha hjälpt Petra med att fixa slingor i hennes hår men tiden tog sut och det blev GAME OVER.

Nu ska jag nog ta in datorn i rummet, lägga mig i sängen bredvid Dennis och glo på Scrubs en liten stund så att jag kan somna gott. Imorgon är det en ny dag med nya slitiga grejer att göra. Ska dels på Jobbcenter, hem och ringa angående ett jobb och så ska jag vidare till Sundbyberg för att träffa mamma och två systrar med barn.


[ Det ska ligga en riktigt fräsig bild här, men det tog för lång tid
för mitt tålamod att ladda upp den, så den kommer någon
annan gång istället. Bara att hoppas att mor min inte blir arg på mig!
]

Garderobsrensning / kartongtömning!



KLICKA HÄR FÖR FIN-FINA GREJER!



Jag städade köket i fredags! :)

God morgon! Vi vaknade upp för en halvtimme sen, så vi ska väl snart börja äta lite frukost. Vi har haft "fullt upp" i helgen, haha. Sovit hemma hos D och det har varit riktigt kugnt och skönt. I fredags städade jag köket hemma, jättefint blev det! Idag när jag och Ticke kommer hem ska jag fortsätta med mitt rum, men först ska jag be D hjälpa mig med grovsoporna som måste iväg typ.. I förrgår. Och sakerna som ska ner i källaren tänkte jag också be om hjälp med, fast det vet ju han redan. Köket var iallafall fint, det fanns ingenting att diska, allt som var rent stod i diskstället. Ruskigt snyggt kök har vi!

Igår var vi hemma hos A-K & N. Barnen lekte och vi vuxna drack kaffe och pratade. Vid 15-tiden stack vi hem till pappa & C där jag fick en smärr chock - min lillebror var där! Jag har inte träffat honom på rätt länge nu, men han verkade inte vilja vara så social av sig igår. Jaja, vi får väl ta igen det någon annan gång. När vi hade varit där bar det av till J & J, där vi bjöds på middag och massa lek för barnen.


Dennis har blivit för kaxig. Varje gång jag sneglar lite på honom (läs: stirrar) frågar han alltid: "Vad är det? Vad tittar du på?" Sen när blev det förbjudet för mig att titta på honom?!

Men det är lugnt, jag får titta på honom. Ibland.

Jag är sjuk som fan!

Jag har fått det där bloggtorkesyndromet. Bara så ni vet, alltså.

Middag med prinsen <3

Det har redan hunnit bli eftermiddag. Dennis väckte mig imorse med en kopp kaffe, snällt som attan, fast mitt morgonhumör var inte på topp iaf.. Nu håller jag på att brygga lite mer kaffe, kanse blir pigg och glad då?
T ringde nyss och frågade om Ticke kan komma hem halvfem istället för fem, jag sa ja. Jag saknar honom... Vi kommer få lite mer tid på oss idag jämförrt med vad vi brukar få när han har varit hos sin pappa. Vi hinner t.o.m. äta middag tillsammans, det gör mig glad.


Moster Sofie & Ticke-Litus


Get this party started.

Om en stund ska jag och D åka iväg mot stan. Fem timmar sittandes i ett DJ-bås. Jag kommer typ.. Sova? I guess so. Men imorgon är det Pergola med D, Z och Nathalie. Kul jul!

Intresseklubben antecknar.. Typ?

Ikväll blir det tacos till middag tillsammans med mamma, Sofie, Dennis, Ticke och Jack-Dylan. Det lär väl bli trevligt. Vid 21.30 kommer jag och D befinna oss på Karlsson's för att han ska spela där. Ticke blir kvar hos sin mormor tills imorgon.
Jag har nog inget intressant att skriva idag heller, får väl återkomma lite senare när jag är hemma hos min mamma.

PUSS!

07:46

Igår somnade jag. Jag låg i min säng och somnade innan klockan hade slagit 22.00.  Jag sov ända fram till 07.30, ändå är jag så trött att det verkar som om jag inte sovit en blund på hela natten. Men whatever, jag kan vila en stund sen. Vi sitter och äter frukost nu, om man nu tycker att kaffe är frukost..
Vid tre ska jag hämta Ticke från dagis. Är jag riktigt smart nu packar jag ner det han behöver nu och tar med det till dagis så slipper jag hem och stressa med det senare.

Dags för morgoncigaretten nu.

PUSS!

Jag, på bra humör? Hah, vilket skämt...

God morgon! Klockan är endast tio i åtta och jag är på bra humör. Dennis var jättegullig och gjorde kaffe till mig så nu ska jag närsomhelst ut och röka min morgoncigarett. Han har äntligen lärt sig hur man väcker en Sleeping Sandra. Fast om någon vecka eller så kommer han nog behöva ta en paus från det där för då är det uttjatat like hell.
Nu ska jag försöka fixa frukost åt Ticke, sen rökenröka.

Puss!

Jag blev vibbad i röven.

Satt nyss ute på balkongen med Dennis och SamboMia och pratade om analsex (vi har någorlunda normala konversationer emellanåt, kors i taket). Jag satt i Dennis knä när hans mobiltelefon plötsligt började vibrera vilt i fickan på honom. Var den vibrerade? Den vibbade mig i röven.

Ironi på hög nivå, kanske?

Här är Ticke, 2½ år.

Här är Ticke och hans mamma. Dom tycker om varandra välidgt mycket. Fast idag är det svårt att tycka om varandra. Mamma älskar alltid Ticke, men när han bråkar får hon sådan hufvudveeeerk. Då vill hon helst slänga sig i sängen och sova bort en hel dag och en hel natt. Det vill inte Ticke att mamma gör.

 

 

Här är Ticke. Han är snäll ibland och busig ibland. Idag är han ledsen och arg, för han vill inte sova. Han väntar med spänning på att Nathalie och Z ska komma med bilen. Fast egentligen vill han bara vara hemma och bråka med mamma. Och med Mia. Mamma vill dricka sitt kaffe i lugn och ro och titta på Drutten och Krokodilen. Ticke är i sitt rum och bankar med bilarna. Nu ska mamma duscha också, hur ska detta gå?

Det får ni veta om ni läser nästa gång också.

 

PUSS!


Mitt humör är CP-skadat, allvarligt.

Jag måste vara Sveriges mest elaka PMS-häxa när det väl sätter igång. Nu har jag ätit mina p-piller i någon vecka och jag börjar få tillbaka hormonhumöret. Bajs på det, alltså. Och så har jag dessutom inga cigaretter kvar så nu är jag riktigt pissed off. Sms:ar med Nathalie nu, behöver hennes hjälp en stund sen medans jag springer och lämnar in mitt CV lite här och var i orten. Kul jul, liksom.

Produktiv och aktiv... Bägge samma dag? Haha, ett skämt.

På fredag ska jag, Dennis och Ticke hem till mamma och Sofie och äta middag (tacos, min favorit!). Christopher ska stanna kvar hos dom sen, för jag och D ska vidare till Karlsson's för D ska jobba. Trevans typ.
På lördag åker vi till Södertälje och lämnar Ticke till hans pappa eftersom det är umgängeshelg. På kvällen ska jag, Nathalie, Z och D till Pergola, yeey! Me lööööjk it a lot. Umgänge med någorlunda vettiga människor är väl inte alltid man får..

Och idag har jag förresten varit ruskigt jävla produktiv! Vad hände med mitt "jagorkaringentinglängrebläpåerallihopa!"? Jag har sökt tre hela jobb Jobbcenter idag, jätteduktig. Jag förtjänar en klapp på huvudet eller tre, visst? Jag har skrivit ut ett helt nytt CV och ska ta några kopior på det och lämna in på olika ställen i Järfälla. Inom 2 veckor ska jag ha ett jobb, eller iallafall ha varit på en arbetsintervju.

Ajm dö grejtest.

Ticke: Mamma, vi ses väl imorgon?
Jag: Men vi är ju med varandra nu, Christopher.
Ticke: Men vi ses imorgon!
Jag: Okej... Vi ses imorgon.
Ticke: VAR TYST, MAMMA! DU FÅR INTE PRATA MED MIG NU! JAG PRATAR TELEFON!

Sandra + en tidig morgon = En otrevlig jävla PMS-häxa.

Jag måste jobba ganska mycket på mitt morgonhumör känner jag. Det är inte alldeles acceptabelt att vara en jävla häxa varje morgon, förlåt D, haha. Man kan inte vara översnäll mot mig på morgonen, finns inte en chans i världen att jag är minsta trevlig tillbaka. Jag vill bara ha mitt kaffe och min morgoncigarett, sen är det bra. Punkt. Och den där jävla ventileringsgrejen i rummet var öppen igår morse. Bajs på en rutten vardagsmorgon.

Skrivet söndag 4:e oktober.

Tjenixen på er allihopa. Sen igår har Ticke bajsat i ett par kalsonger, han har kissat på pottan flera gånger och han har varit snäll. Det har alltså inte varit som det brukar vara, har enbart varit underbart trevligt. Nathalie och Z kom hit igår, och någon timme senare kom Dennis hit och sen stack vi allihopa iväg till Mandarin för att äta. När vi var klara med maten och hade smällt i oss så mycket att vi nästan sprack åkte vi hem. Jag, Dennis och Ticke.

Och igår var det typ världens mysigaste kväll, ever. Ticke var jättesnäll och satt i soffan tillsammans med mig och D och tittade på Körslaget (som f.ö. är sjukt bra!). Efter 21.00 fick han gå och lägga sig i sängen för då tröttnade jag på att han sparkade på mig hela tiden. Tog inte många sekunder så sov han sen, min sötunge.

Mys på hög nivå.

Det blev väldigt sent för mig i natt. Alldeles för sent tror jag minsann... Men jag är vaken nu, har druckit en halv kopp kaffe, mer än så orkade jag inte.
Christopher är supermys idag. Vi har legat och myst en stnud i soffan, nu kommer han för att mysa igen, så vi hörs senare!

Puss!

Rawr, mysigt!

Hallå därute. Jag och Christopher blev ju skjutsade till dagis imorse av Dennis. Lämningen gick riktigt smärtfritt, helt utan problem. När vi hade sagt hejdå åkte jag och D till UBG för att hämta betyg till mig, men jag hade bara betyg i datorkunskap (?) enligt hon i expeditionen. Hon skulle be en gammal lärare till mig höra av sig under nästa vecka.
Jag har haft det riktigt lugnt idag, varit med Dennis hela dagen. Vi åkte och hämtade Christopher vid 15-tiden och så bar det av till lekparken utanför D. Sen stack vi iväg till J&J. Trevlans värre typ.
Nu är vi hemma, jag ska lägga Oliver och Christopher när som helst, ska bara byta en bajsblöja först. Rawr, mysigt!

Och nu börjar jag inse vad som håller på att hända...

Jag lär väl skriva ett eller hundra inlägg till under kvällens gång..

Puss!

Äggäggägg...

I brist på nya bilder lägger jag in gamla. We lööööjk it, right?


God morgon alla idioter som läser min blogg. Jag är fortfarande sjuk, men idag ska Ticke till dagis. Att slippa gå uppför backen borta vid dagiset och även uppför Volvo-backen här mot Höjden är guld värt. Eller ja, jag är nog bara glad över att få åka bil idag, me lööööjk it!
Jag väntar på att mina ägg ska kokas färdigt, det känns inte som att jag kommer hinna äta dom innan Dennis kommer hit med le car. Jag chansar på att dom är klara nu, då slipper jag äta en smörgås.

Puss!

Överdos av medicin.

Jag kanske ska börja tänka lite på refrängen nu, klockan är ju ändå ganska mycket. Imorgon kommer Dennis och hämtar mig och Ticke utanför porten med bilen, så vi slipper gå. Eller ja, Ticke slipper ju oftast gå till dagis, det är ju alltid jag som får ta promenaden.. Dennis tyckte inte jag skulle pallra mitt feta arsle uppför backen till dagis. Nu när det precis har blivit årstidsskifte så är min astma inte rolig att leka med. Jag får väldigt svårt att andas bara av att gå till ICA som ligger mindre än 5 minuters promenadväg härifrån. Fast värst är det på morgonen, mitt på dagen och på kvällen. Jag överdoserar min astmamedicin dagligen nu, men det är bara för att läkaren inte vill skriva ut någon ny medicin åt mig. Jag gör det enda rätta.

Godnatt och sov gott.

Puss!

Mitt älskade mystroll.

Antagligen befinner jag mig i en väldigt svårtolkad situation. Probably. Det är väl som man säger: Livet är en enda stor gåta och man får aldrig tillräckligt bra svar.

Btw, det är Heroes på tv4 idag igen! Två dagar i rad med min favoritserie, inte illa pinkat där inte. Jag är glad att Claire fortfarande finns, men jag har för mig att Sofie sa att hon typ dör i något senare avsnitt? Vilket som, me lööööjk Claire. Och Samantha. Och mig själv. Och någon. Och någon annan. Och Christopher.

Christopher hade det väldigt jobbigt ikväll vid nattningen. Han vill inte sova. Inte någonstans i den lilla kroppen fanns ett uns av trötthet på kvällen. Jag gör som jag alltid har gjort; Går in med honom i rummet, lägger honom i sängen och berättar hur mycket jag älskar honom. Och så frågar jag alltid "vem älskar du?" och han svarar alltid "mamma!". Men idag sa han "mamma kan inte älska mig" och sen var det kört. Typ. Han ville inte sova. Han ville inte ligga i sängen och han ville absolut inte ha sin kudde. När klockan hade passerat 21.00 gick jag in till honom igen, tog honom i famnen och satt med honom en stund. Jag berättade för honom att vi ska åka bil till dagis imorgon och att jag kommer vara där en liten stund och prata med fröknarna och sen kommer vi vinka av varandra. Allt jag sa tog väl cirkus tio minuter och när jag tittade ner på honom så sov han. I min famn, mitt älskade lilla mystroll.

Nu ska jag fortsätta titta på Heroes och i nästa reklampaus ska jag koka nudlar. För jag är hungrig.

Puss!

Bloglovin.



Följ min blogg med bloglovin


Jag tycker.

Sitter och tittar på Idol med SamboMia. Nu ska vi ut och röka och sen är det dags att se på nya programmet Inlåst.

Jag skiter i att gå ut och röka. Jag ska ta hand om min rabiata son nu. Han bara skriker helafuckingjävlatidenochvillintegöranågonting. Får man svära åt sitt barn om man håller för öronen på det?

Grattis, jag har ingenstans att bo.

Jag lever på fucking jävla luft nu. Eller ja. Luft = lånade pengar. Jag lånar pengar överallt för att ha råd att leva lite. Jag blev nekad pengar från soc den här månaden också. Vet ni varför? För att jag inte är aktivt arbetssökande. Jag söker jobb hela tiden, har dock inte varit på Jobbcenter och det har jag pratat med mina läbbiga handläggare om och sa hon "blablabla, det är lugnt". Nu säger hon "haha, din lilla lus, du får inga peeeengar!". Så, imorgon är det jag som ringer soc och säger "Grattis, jag har ingenstans att bo. Vad gör ni åt det?". Dom kan ju inte gärna ställa mig och mitt barn på gatan, eller hur? Jag har inte betalat min hyra på två månader nu, vad tror dom att jag lever på? Jag har lämnat in mitt jävla kontoutdrag men jag har dock inte fått ut mitt arbetsgivarintyg. Bajs på alla jävla människor. Passa er för mig idag, jag kommer vara gnällig as hell.

Ett livs levande PMS-monster.

Jag vaknade på fel sida av sängen i morse tror jag. Jag är ett livs levande PMS-monster. Att jag har börjat med mina p-piller igen gör ju inte saken bättre, snarare tvärtom. Tacka gudarna för att jag inte har en pojkvän att slå ihjäl emellanåt. Eller så är det väl mig själv jag ska tacka, jag har enbart satt mig i knepiga situationer den senaste tiden.

Det är för bra för att vara sant.

Vad är det barnen idag? Sveriges sötaste barn ligger i samma säng (Mias) för att vila middag. I lööööjk them!



Jag måste fortsätta tro på mig själv.

Låt det som händer hända.

Varför kan ingen bara ge mig världens bästa råd eller bara säga att allting kommer lösa sig inom en väldigt snar framtid? Det här är inte det jag från början ville ha, men jag tackar och tar emot. Såklart. För innerst inne är jag en Korhola.

Det känns för bra för att vara sant.

Jag ska gå och lägga mig strax. Christopher blir hemma med mig imorgon också, jag är nog lite för sjuk för att vara ute och springa backe upp och backe ner. Och nu får jag dessutom inte ta mer medicin förrän jag vaknar igen, för jag är på gränsen att överdosera. Jag skakar som ett asplöv och det är nog mindre bra. Men vad gör man inte för sina luftrör och sin pipiga bröstkorg? Men som sagt; Christopher blir hemma imorgon också. Det gick nog lite för snabbt för honom att börja på dagis direkt när han kommit hem från sin pappa. Det skar verkligen i hjärtat när jag lämnade honom i måndags och tisdags. Han ville ju verkligen inte dit, han var ledsen på riktigt. Inga krokodiltårar där inte, och han hade inte ätit gnällspikar till frukost. Han ville bara vara hemma med sin mamma (mig alltså, om ni inte förstod det). På dagis hade han vägrat äta lunch och vägrat sitta med vid bordet. Han hade vägrat allting. Så det blir väl till att börja om lite på nytt igen. Imorgon ska jag ta tag i allting, ringa till dagis och förklara läget för dom, sen ska jag ringa BUP igen och fråga hur det går med tidsbokningen. Bajs på systemet alltså.

I
helgen ska jag ta det hur lugnt som helst. Jag vill helst bara sitta hemma och ta det lugnt, dricka mitt äckliga te och glo på en dålig film. Det var så mina helger såg ut när jag bodde i S(l)ö(d)dertälje och det är väl så mina framtida helger kommer se ut. Varannan helg (fredag-lördag) kommer Christopher antagligen vara hos sin pappa, om inte han får ändrade planer såklart. Men jag ska försöka kamma håret, fixa mig ett jobb och se till att jobba varje helg Ticke är borta.

Låt det som händer hända. Ta inte ut något i förskott. Låt saker ha sin gilla gång. Analysera mera. Fall inte. Ramla inte. Håll huvudet ovanför ytan. Låt det bli ytspänning. Droppen kommer komma som får bägaren att rinna över. Låt det komma till dig. Spring inte i onödan. Ni finns kvar ändå.


RSS 2.0