Now I'm trying to get back.

Hur i helvete kunde det bli såhär? Jag förstår verkligen ingenting av det som har hänt.. Jag är så jävla ledsen och besviken - men det är nog ingenting mot vad hon är. Du svek. Det här är helt och hållet ditt fel.



Min helg har varit helt okej. I fredags var jag ute med Nathalie och tjejerna, först blev det PG en liten stund och sen MP innan elva. Uppe på MP var det två killar som var sjukt roliga! Dom stod helt själva på dansgolvet och dansade till musiken på ett sjukt roligt sätt!
Igår var jag bara hemma med Christopher. Vi tittade på film och åt lite lördagsgodis som vi köpte på väg hem från mamma. Han fick välja mellan lite godis eller mycket russin och han valde lite godis och det blev inte ens något gnäll när godiset tog slut sen.

Sen finns du inte mer..


Nu är det dags att välja, va?

Tom på luft? Jag är bara.. det. Jag har fått tillbaka något som jag inte trodde skulle finnas kvar och det känns tungt. Det är en tung börda att bära och att försöka dölja det för några som inte bör veta om detta - det är så himla svårt. Bara tanken gör mig helt upprymd, barnsligt glad.. Det värsta är att jag måste välja. Nu.

Du saknar mig inte förrän sängen är tom.


Invecklad vardag för att kunna hantera enkelheten.

Det känns väl inte så himla trevligt att det har blivit fredag nu. Fredagen den 29/1-2010. Jag kan inte berätta någonting om det som kommer hända idag, förutom att jag antagligen kommer gå i taket av nervositet. Jag visste att dagen skulle komma, det visste jag redan för ungefär tre veckor sen.. Jag kommer må dåligt.

Jag och Nathalie har konstaterat att jag inte kan hantera det enkla. Jag behöver en invecklad vardag för att kunna hantera enkelheten, vilket inte alltid är särskilt enkelt i sig. Sanningen är att jag är en komplicerad person, med en komplicerad bakgrund och min trygghet i livet just nu är den invecklade vardagen - fast det inte är så bra alla gånger. Jag klarar inte av enkla förhållanden (f..), klarar inte av enkelheten för fem öre. Jag klarar inte ens av en sån enkel grej som att ha ett enkelt jobb, det blir alldeles för... Enkelt.

Enkla lögner klarar jag av, men inte dina.



Jag blev inlagd för en förkylning.

Ni vet att jag blev lite förkyld förra veckan, va? I fredags var jag ju på vårdcentralen och det visade sig att det var ett förkylningsvirus som jag hade åkt på. Fick Mollipect utskrivet fast jag skulle fått Bisolvon. I söndags gick jag till närakuten på Jakobsbergs Sjukhus, för då hade halsen svullnat upp ännu mer och jag fick inte i mig glass ens en gång. När jag kom dit så tog dom nytt halsprov och ny snabbsänka, varav den sistnämnda hade höjts från 61 från fredagen till 123 på söndagen. Läkaren på närakuten bestämde att jag skulle åka in till Karolinska, så dom ringde sjuktaxi och inom tio minuter satt jag i bilen.
Inne på Karolinska konstaterades det ganska snabbt att jag skulle bli inlagd över natten så att jag kunde få dropp. Jag tyckte det kändes ganska löjligt att jag blev inlagd för en liten förkylnings skull, men det tyckte inte dom. Pappa åkte till Södertälje och lämnade Christopher till Tobbe. På måndagen kom läkarna in i salen där jag låg och undersökte min hals igen, då hade jag från söndagen till måndagen fått i mig ett halvt glas nyponsoppa inom loppet av fyra timmar ungefär. Jag fick stanna en natt till.
På tisdagen kom läkarna in till mig igen och då hade jag fått i mig sammanlagt två glas nyponsoppa på två dygn, så jag fick ligga med dropp igen och stanna till onsdagen - sen blev jag äntligen hemskickad!
Så nu är jag hemma, jag mår bra. Jag har dock lite ont i halsen fortfarande, men det är ingenting som smittar och jag äter Kåvepenin bara för säkerhets skull.

Nu ska jag inte röka.

PUSS!


Jag har slemmiga lungor.

Jag är sjuk. Var hos läkaren idag och han sa att jag har så mycket slem i lungorna som bara ligger och gror och att det antagligen är därför jag är sjuk. Så läkaren skulle skriva ut Bisolvon till mig, men skickade ett recept med Mollipect till Apoteket istället. Det är ju hostmedicin som ska hjälpa en att sluta hosta typ och det är det sista jag behöver.. Jag måste ju börja hosta så att jag får upp det äckliga slemmet.

På söndag ska pappa åka och hälsa på Jonathan, förhoppningsvis tar han med sig Ticke dit. Då blir Jonathan nog skitglad, han älskar lille Ticke.

Dags att fixa i ordning inför natten.

PUSS!

Sjuk, sjukare, sjukast..

Hur mycket mer skit ska jag behöva ta från mig själv? Nu har jag blivit sjuk! Och jag som ska vara barnvakt åt Dylan på måndag.. Jag hoppas att jag är frisk tills dess, men vi får väl se. Sofie ska kolla om hon hittar någon "stand in", utifall att jag inte är frisk då. Och till råga på allt får jag knivhugg i magen hela tiden, när ska det här ta slut egentligen?


Hallå?

Skitsnack som går just nu: Jag har tydligen bett X att vara barnvakt. Det skulle jag inte göra ens om det var den sista människan på jorden som andades förutom mig och Ticke.

Katastrofartad morgon.

Morgonen började katastrofartat. Fast jag vet inte riktigt om jag kan säga att det var morgonen som började katastrofartat, för egentligen började det hela igår. Jag låg i sängen och kunde inte somna. Jag var trött - men inte sömnig. Sista gången jag kollade på klockan var den 02.49.. Christopher somnnade vid 22-tiden igår och han brukar alltid sova tills klockan är åtminstone 07.30.. Men inte idag. Klockan var 05.56 när jag hörde Tickes glada stämma, försökte ligga kvar i sängen en stund till så att pappa kunde komma iväg till jobbet ifred, men det var fan nätt och jämnt att det gick. Jaja, det var bara att gå upp till slut...

Camilla hämtar Ticke från dagis idag, skönt. Äh, nu ska jag ringa Nathalie och få sällskap över en cigg.

PUSS!

När ingen vet




När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen andas mot din hals i hemlighet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet


Blajj på linan.

Förut var jag den som bäst kunde beskriva vad jag tyckte, tänkte och kände. Nu är det någon annan som är bättre än mig på det. Det jag lyckas få fram är "men du vet, det känns såhär...". Den här tiden jag har fått med mig själv har varit så grymt välbehövlig. Trots att min lilla hjärna är helt confused så får jag dagarna att gå, konstigt nog. Här ska det stå massa smörja egentligen, så jag skippar den här delen av texten.


Wake me up when this nightmare ends.

Ibland finns det så otroligt mycket som jag vill kräkas över. Spy galla över allting tills det blir kletigt och äckligt och ingen vill tala om det igen. Någonsin. Idag är ett sådant tillfälle. Jag har lite för mycket tankar som vill komma ut som ord. Jag spar dom till någon annan gång.
Vi kan inte prata längre. Det har blivit ett slags tomrum mellan oss, trots att jag lovade mig själv att det inte skulle få hända igen. Du är lite för långt borta, som en suddig kontur. Man anar att du finns där - sen är du borta.
Jag ska svepa i mig en sista kopp kaffe innan det är dags för mig att vandra mot centrum igen. Mit tnya bankomatkort har kommit, så jag ska sätta in pengar på det så jag har lite att röra mig med.

Glöm inte att jag finns här, i vått och torrt.

<3


Barnvakt :)

Ikväll ska eventuellt Sofie vara barnvakt åt Ticke. Hon frågade om hon kunde få vara det och jag är inte så sen med att tacka nej för tilfället. Men vi får väl se, först vill jag veta vad som händer ikväll isf, filmkväll hos Nathalie och Zacke kanske? Tjänster och gentjänster heter det ju, för den 25-26 januari ska jag vara barnvakt åt Dylan eftersom Sofie ska på kryssning då. Det unnar jag henne och jag tar gärna Dylan den natten. Vi är syskon - och familj ställer upp för varandra. Pappa och Camilla ska nog hem till Sofie på middag i eftermiddag, så jag tror att dom kanske kan ta med Ticke då.

Du får ta den tid du behöver..

Kaffet är strax klart, jag behöver mycket koffein för tillfället för jag ska städa i rummet. Jag ska dammsuga och torka golven, tänkte jag. Babbelbabbel, hörs sen.

PUSS!

Så nära ett sammanbrott.

Fuck this! En morgon som denna vill jag verkligen inte vara med om igen. Först försov jag mig en helt timme, fast det gjorde ingenting, jag ställer klockan på 6,30 bara för att få lite egentid på morgonen medans Ticke fortsätter sova. När jag väl kommit upp ur den där satans jävla sängen, så upptäcker jag att jag inte har några cigg. Okej, världen gick inte under för det, men när jag sedan gick in i badrummet för att sminka mig och ser att OJ! Mitt hår står åt alla håll och kanter och jag har inga hårprodukter hemma - DÅ blir det katastrof inombords. Och till råga på allt har Ticke enbart gnällt sen han kom upp ur sängen, jag är så nära ett litet sammanbrott.

I eftermiddag ska jag till läkaren och förhoppningsvis bli sjukskriven..

PUSS!

You know..

Idag är jag glad. Jag är glad över mitt liv som - efter många vändor fram och tillbaka - äntligen börjar ordna upp sig. Jag är glad över att jag har min son, Christopher,  i mitt liv och jag är glad att jag har mina vänner och familj som ställer upp i vått och torrt. Jag är glad att jag orkar fortsätta med allt som händer nu, trots alla motgångar jag har haft. Jag är glad att jag har dig.

Jag är glad att jag är glad. Trots att det är så himla mycket som händer i mitt liv för tillfället, allt skitsnack som har börjat gå, så lever jag ett lyckligt och rikt liv.

Hädanefter tänker jag ta allt som folk säger med den största näven salt som finns.

This love is difficult but it's real.


Kulkul.

KÄRLEK:
Är du kär just nu? -
Kanske
Har du någon kille just nu?
- Nej
Har du dumpat någon? - Ja
Har någon dumpat dig? - Nej
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Nja, kanske när jag var yngre..
Vem kysste du senast? - En grabb bara
Vem kramade du senast? - Ticke <3
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Noops.
SKOLA:
Är du duktig i skolan? - Går inte i skolan, men när jag gjorde det så var jag dålig.
Har du bra betyg? - Nepp
Har du fått göra om ett prov någongång? - Nej *kors i taket*
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - MVG
Sköter du dej i skolan? - Ibland gjorde jag det.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? 
- Ap-selut!
Haft mobilen på lektionstid? - Jaaops.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Yesbox.
FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? -
Ett par stycker.
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - Med min papi och Camilla :D
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Yesbox, allright!
Har skrikit och slagit din mamma? - Inte slagit, men skrikit som en galning..
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Öhm, ja, men jag tog väl inte åt mig?
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Jaa, alltid.
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Ap-selut.

VÄNNER:
Du har vänner? -
Jag har en riktig vän och ett par kompisar. Det räcker för mig.
Du brukar vara med? - Nathalie & Zaccarias <3
Vem/vilka var du med sist? - En grabb bara.
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Jaaops, det gör jag.
Är det okej att ha kill-kompisar? - Ja?
Har du pussat någon av dina kompisar? - Måååånga..
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Ironi: Ja.
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Nej, det har jag inte. Jag har som sagt inte så många vänner, finns bara en som jag ser som äkta.

FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? -
Alltid
Putar med läpparna på kort? - Haha, Botox-prinsessa #1!
Tar kort på dina bröst? - Neej.
Använder foundation på läpparna? -
Ja, men jag tar alltid bort det när jag lagt foundation i hela ansiktet.
Super dej packad varje helg? - Noops.
Du har kysst en tjej? - Yesbox.
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrsyr? - Nej?
Ditt hår är knallblont? - Inte knallblont, men blont :)

ALKOHOL:

Har druckit alkohol? -
 Yesbox.
När drack du alkohol senast? - I fredags tror jag.
Vad var det för sorts alkohol? - Cider, vin och Bacardi Apple-shot.
Brukar du dricka alkohol? - Sometimes.
Har du druckit öl? - Ja.
Tycker du om öl? - Nej, det gör jag inte.
Har du varit full? - Jaaops.


KRIMINELLT:
Ange tre saker du snott? -
Ögonbrynspenna, ögonskugga och... Något mer?
Är det okej att vara kriminell? - Njae. Det tycker jag väl inte.
Vill du bli kriminell? - Nej?
Varför gör du sånt här? - Jag har inte speciellt mycket att göra för tillfället..
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Nej, det skulle jag verkligen inte. Promenad = motion.
har du suttit i fängelset? - Nej, tacka gudarna för det! Fast jag vill testa i typ en vecka eller så, bara för skojs skull ^^
Vill du hamna i fängelset? - På skoj ^^

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Väldigt.
När grät du senast? - Tisdagen den 12 januari 2010.
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - Haha, jaa...
Du har slagit ner någon? - Jag vet inte?
Du har skadat någon med flit? - Nja?
Har du någonsin viljat döda någon? - JA! Myyyyror!
Vem bråkade du senast med? - En liten fluga.

ÖVRIGT:
Motto? -
Fuck off and die, du är för ful för mig! (Som Sofie verkar ha snott av mig också ^^)
Film? - Mm.
Lyssnade senast på? - Far away - Nickelback.
Var det här kul? - Verkligen inte..

SFS-gruppen startar inom en snar framtid.

Det är lite Josh-varning över det här. Jag ska starta en SFS-grupp (Svenska För Svenskar) så att även vissa svenskar kan lära sig vad vissa ord betyder. Jag har iallafall sagt som det är nu och det står jag för. Står även för misstaget jag uppenbarligen gjorde. Just nu tänker jag göra det ända rätta: att tänka helt och hållet på Christopher. Funkar det inte för dig, så fine. I don't give a shit about it.

Nu ska jag fuska med min fuskdiet; chips och Coca-Cola Zero (som jag visserligen får dricka). Yummie!

Jag gör VAD jag vill med VEM jag vill.

Helgen har varit relativt lugn, förutom att det helt plötsligt börjar spridas rykten om att jag står i centrum (?) och "kelar" med R. Såhär ligger läget nu: Jag gör vad jag vill, umgås med vem jag vill, sover hos precis VEM jag vill - vare sig det är en kille eller en tjej. Jag är ruskigt trött på falska vänner som snackar skit hela tiden, jag säger upp vänskapen med alla dessa. Ni är fan inte värda en droppe vatten i mina ögon för tillfället. Jag vet inte riktigt, men det känns lite som att vara tillbaks på ruta 1 när det gäller allt skitsnack. Folk ska få tillbaka det jag är skyldig, sen är det adieu. Jag har faktiskt hellre EN riktig vän, än tusen falska. Det räcker så för mig.
Ryktet om att jag stod mitt i centrum och höll på med R stämmer f.ö. inte. Jag har träffat honom 3-4 gånger på tre veckor, och varför skulle jag göra något med någon annan när jag var tillsammans med Dennis? Jag är inte den otrogna typen och även om jag skulle vara det så skulle jag väl inte vara så dum och korkad att jag gör saker på hemmaplan? Nu var det ju visserligen så att jag och Dennis inte var tillsammans vid tidpunkten för detta, men what so ever, jag bryr mig inte. Gå till källan och prata med denne istället för att tro på all skit som föräldrar/komisar/andra falska vänner säger. Inte så svårt, va?

Nu tänker jag försöka släppa den här idiotin och gå vidare med mitt, matlagning är fan mer intressant än ni andra som påstått sig stå mig nära.

Jag måste bli ödmjuk.

Jag och Christopher hemma hos pappa och Camilla. Vi ska vara här en stund och lite senare ska vi hemåt igen. Pappa är iväg med D och servar bilen (?) och Camilla är och köper pizza.

Nu när jag har haft tid att tänka över saker och ting i lugn och ro så inser jag att det var det bästa som kunde hända. Någonsin. Och så tror jag på det Nathalie säger, jag behöver nog blir rejält jävla sårad så att jag själv kan bli lite ödmjuk mot människor (läs: killar).

Over and out, nu ska jag röka.

PUSS!

Jag bröt visst en naaaagel..

Igår kväll var pappa barnvakt åt Ticke ett par timmar medans jag, Natha, Zacke och två till åkte till Sumpan och hämtade mina saker. Det är alltid lika trevligt att kunna stå och titta på och om killarna säger att man ska hjälpa till så försöker man, men "Oj! Jag bröt visst en naaaagel!" eller "Den här kartongen är alldeles för tung...". Som tjej har man en del resurser att använda, det är nice.


I don't like this.

Jag har inte glömt bort bloggen, bara så ni vet. Jag och Ticke bor tillfälligt hemma hos Nathalie och Zacke, vi får se hur länge vi bor kvar här. Det kommer bli bra, det tror jag.
Sen sist har det hänt relativt mycket. Det har blivit ett nytt år för er som har missat det, min stackars lillasyster firade den på sjukhus tillsammans med sin son. Jag firade den med Dennis, Natha och Zacke och efter tolvslaget åkte vi till A-K och N.

Jag kommer inte ändra på det. Eller så är kommer det inte ändras?

Jag hade dåliga vibbar av det nya året och det är redan massor som har hänt. Yesbox, det har det..

RSS 2.0